-
Akita
-
Kontakt:
ronaldo99 je napisao/la:ovaj sto sam stavio ti je 100% njegov...mi smo svoji tako da to odgovorno tvrdim

...
Ma ok

ali i onaj je bio.. samo Ibricic kako prelazi iz kluba u klub mijenja i profil haha salim se imao je on dosta profila pravi, valjda to znas.
-
Ponos Torina
-
Kontakt:
Postao/la Ponos Torina » 05 jan 2013, 02:56
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
viKK
-
Kontakt:
JTS je napisao/la:Hoće se neko kladiti da će mu prvi penal koji bude izveo u Kasmipasi, biti panenka ?
Majstor Senijad uvijek panenku radi !

-
Majstor10
-
Kontakt:
SultanSenijad je napisao/la:
povucito jer tako govoriti o njemu je brezveze pa znadeš liti daon ima virtuoznost ai jedanvenger je to spominjo i samo jer nije imo vizu nije išo u englezku a njemačku nije ćeo jer mu je prespora on voli španiju i slićne lige samo da je njemu do velikije klubova davno bi prešao,jednostavno ćovjek ima svoj sistem rada i nikome nemože prigovarati on tako radi i ima rezultata nije đaba u reprezemtaciji i realno jedan od najplaćeniji fuzbalera u svom timu,a da imamo boljeg selektora da ga stavi na pravo mjesto iza napadaća ko afanzivni polušpic povučen samo do centra a ne da igra u sredini i vraća se do peterca,pa ima sad malko više kila ali ako je ofanzivno zna sve i danam je barbarez selektor onbi to postavio tako i ima libi već desetak bodova više u grupi od prvih pratitelja.ibro će otići u jedan klub čujem se sanjim svakomjesećno barem jednoč i sad očekujemda me nazove i ovaj mjesec jer je tek počeo i reće mi jel verder ilje opet aston vila znam da mu je želja galatasarasaj.
Nedime, najbolji si, ne dozvoli nikome da ti kaze drugacije.
-
SultanSenijad
-
Kontakt:
Postao/la SultanSenijad » 05 jan 2013, 15:16
kasim nagodinu šampion
Zadnja izmjena:
SultanSenijad, dana/u 05 jan 2013, 15:23, ukupno mijenjano 2 puta.
nedimko buha
-
viKK
-
Kontakt:
SultanSenijad je napisao/la:sve čestitke na transferu u kasimpasu senijade ljubavi i virtuozu volimo te svi imaš pozdrave od moje famelije osim od rođaka koji te nevoli ali boli te briga on je klošar pa nek voli misketa i kinesku ligu dabogda se nagledo strimova a mićemo tebe gledati na televizoru kako dolikuje poštenom svjetu da gleda.
jesi se čuo sa ibrom , šta kaže , oćel mu prvi penal bit panenka ?
-
SultanSenijad
-
Kontakt:
Postao/la SultanSenijad » 05 jan 2013, 15:26
viKK je napisao/la:SultanSenijad je napisao/la:sve čestitke na transferu u kasimpasu senijade ljubavi i virtuozu volimo te svi imaš pozdrave od moje famelije osim od rođaka koji te nevoli ali boli te briga on je klošar pa nek voli misketa i kinesku ligu dabogda se nagledo strimova a mićemo tebe gledati na televizoru kako dolikuje poštenom svjetu da gleda.
očekujemo nestrpljivo poziv da nas pozove na mobilni sad je zauzet trenutno spopali ga novinari i raja na ulicama oće slike i avutograme zvaće nas znam da mu je sad preko glave ta navala medija i ljubimaca ali zvjezda je to i on se naviko na takije život.panenke će da bidnu ali nikad se nezna kada.
nedimko buha
-
zizu1991
-
Kontakt:
Đekna još nije umrla a ka' će neznamo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
Emir_BIH
-
Kontakt:
Evo sad pocinje Ibro da treze mrezove u Turskoj! Nadam se da ce barem 10 gola do kraja sezone napraviti. pozz
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
-
bilalx
SultanSenijad je napisao/la:viKK je napisao/la:SultanSenijad je napisao/la:sve čestitke na transferu u kasimpasu senijade ljubavi i virtuozu volimo te svi imaš pozdrave od moje famelije osim od rođaka koji te nevoli ali boli te briga on je klošar pa nek voli misketa i kinesku ligu dabogda se nagledo strimova a mićemo tebe gledati na televizoru kako dolikuje poštenom svjetu da gleda.
očekujemo nestrpljivo poziv da nas pozove na mobilni sad je zauzet trenutno spopali ga novinari i raja na ulicama oće slike i avutograme zvaće nas znam da mu je sad preko glave ta navala medija i ljubimaca ali zvjezda je to i on se naviko na takije život.panenke će da bidnu ali nikad se nezna kada.

sultan kralj

-
aqarius
-
Kontakt:
Sultane kralju da mi je samo znati tvoje ime i prezime da te zezam..sigurno se često srećemo ,al si nepismen što jest jest..da li je kod tebe ona po vuku "piši kao što govoriš".Vjerovatno je sa tobom veoma zabavno razgovarati

-
bagrcavi
-
Kontakt:
SultanSenijad je napisao/la:viKK je napisao/la:SultanSenijad je napisao/la:sve čestitke na transferu u kasimpasu senijade ljubavi i virtuozu volimo te svi imaš pozdrave od moje famelije osim od rođaka koji te nevoli ali boli te briga on je klošar pa nek voli misketa i kinesku ligu dabogda se nagledo strimova a mićemo tebe gledati na televizoru kako dolikuje poštenom svjetu da gleda.
jel istina da ga je zvala Aston Vila ali ih je on odbio jer su izgubili 8-0 od Čelzija i njemu se to nije svidjelo ???
DRUG NEBI TI PUNCA
-
Cartman
-
Kontakt:
aqarius je napisao/la:Sultane kralju da mi je samo znati tvoje ime i prezime da te zezam..sigurno se često srećemo ,al si nepismen što jest jest..da li je kod tebe ona po vuku "piši kao što govoriš".Vjerovatno je sa tobom veoma zabavno razgovarati

Ime mu je Nedim. Znam i prezime, ali eto neka sam kaze ako hoce.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
-SanaFCŽ-
-
Kontakt:
Svaka ti dala sultane, obraduješ me svaki put kad vidim tvoj post
Samo da te pitam, jesi bio u 17-ci za Novu?

-
knabs
-
Kontakt:
zasto ima srce ispred imena ovog (pro)celavog kvazifudbalera na forumu, koliko mi svi trebamo trpiti sve ovo

-
ZZtop10
-
Kontakt:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
Cartman
-
Kontakt:
Nedimko svrsavaaaaaaa

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
ahmic
-
Kontakt:
Zalijepite neki link,nije na odmet decki..