Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlGiganteBuono
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la IlGiganteBuono » 05 jan 2013, 02:36

U prvoj godini je bilo dosta i do mornar Popaja Delnerija, igrački kadar nije toliko bio loš.

Juventus je u sezoni 2010/11 i 2011/12 imao istu odbranu (Buffon, Barzagli, Bonucci i Chiellini) i u prvoj sezoni prime 47 golova, a u drugoj svega 20.

Eto šta znači imati dobrog trenera na klupi, od napaljenih polovnjaka je za godinu dana napravio svjetske klase. :mrgreen:

Znate da mi je uvijek bio merak braniti Marottu. :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 05 jan 2013, 02:38

a Popaja je doveo :mrgreen:

ma Conte je fenomenalan. nadam se da ce sto duze ostati 8-)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 05 jan 2013, 02:49

Ali poslije se ispostavilo da je dovođenje Delnerija bio dobar potez jer je nakon njega došao Conte, Bog zna da li bi ovaj Juve bio danas ovakav da je prvobitno doveden neki drugi trener pa da je imao bolje rezultate od Delnerija. :D

Vala ga i ja znam nekad pretjerati. :mrgreen:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 05 jan 2013, 02:51

:lol: pa dobro ne skodi koja bajka da se cuje :mrgreen:
GdS reporting that Juve want Llorente now, and Immobile will be recalled immediately. Juve will go all out for Suarez in the summer.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 05 jan 2013, 02:56

Uh kad bi Ciru sad nekako vratili, to bilo odlično rješenje, bio bih zadovoljan kad bi jedan od spomenutih došao sad u januaru. :D

Quagliarelle bih se sad odmah riješio, prije mi je bio drag ali nakon onog dobacivanja Alessiu tačno mi se nešto ogadio. Želim da napusti što prije ovu ekipu, ali neće ga niko, još ima ugovor do 2016. godine. :roll:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 05 jan 2013, 03:05

Sutrasnji CDS tj.danasnji kaze da Allegri zeli Matrija u Milanu ;)

A uveliko se prica o borbi Matrija i Fabia za to mjesto napadaca kod nas. Jedan ce da ide. Ako ne u januaru onda na ljeto sigurno ;) Cak se spominjala i razmjena Fabio - Osvaldo

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 05 jan 2013, 03:09

Ma cista glupost, odlicno bi bilo da se vrati Immobile da dode Llorente a Matri, iako meni liceno nije mrzak te ne bi imao nista protiv njegovog ostanka, i Quaglirella za neku lovu proslijede dalje.
Alessandro Del Piero !

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 05 jan 2013, 03:13

Matri je sebi zacementirao mjesto sa ona dva gola protiv Cagliarija, zabio je baš u pravom trenutku i neka je, drag mi je igrač, neka ga kod nas. I on ima isti problem kao većina napadača, treba mu par utakmica u kontinuitetu da uđe u formu, ali pošto Conte stalno rotira nikako da dođe do tražene forme. :D

Ona dva gola su mu sigurno dala ogroman psihološki podstrek, zabit će on i u nedjelju jer se očekuje da bude starter.

Njegov transfer u Milan mi se trenutno čini nerealnim, prvo što Milan sigurno ne bi platio minimalnih 13 miliona, drugo što će u Juventusu imati više prilike za igru sad kako nema Bendtnera, ali eto vidjet ćemo šta će biti.

Odoh spavat, vrijeme je. :mrgreen:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 05 jan 2013, 03:18

Ma ova Vuckova povreda je zajebala dosta toga. ne znas na cemu si. Mozes mozda racunati na njega ali opet nije sto posto spreman. Tako da ako i njega ne racunamo plus Nicklasa to ce znaciti da ostajemo na tri napadaca i da nam trebaju dva napadaca sada u januaru. Prodaje ce se vrsiti vjerovatno na ljeto.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 jan 2013, 11:19

GDS najavljuje da bi Peluso mogao biti starter zajedno sa Bonnuciem i Barzagliem, nadam se da nije istina jer imamo Caceresa koji je nevjerovatno podcijenjen čak i od Contea. :?
Nadam se da je patka jer je tek tu 2-3 dana i nema smisla da već pojedinci gube mjesta zbog fenomena iz Bergama, bez obzira što Federico može igrati na Chiellovom mjestu.

Padoin ili Caceres bi igrali desno, po iskustvu kažem prvi, mada ne vidim razlog da se odmara Licht, svakako varira sa formom i baš je uzeo zalet u zadnje vrijeme.

Ne znam šta reći, ne sviđa mi se sastav pred meč, istovremeno ne bih volio vidjeti Pelusa, PDC-a, Padoina i Islu na terenu, to je najtanje što imamo, iako igramo protiv Sampe koja nije nešto, ali će ginuti na terenu.

Vučinić neće početi sigurno i to je jedan od razloga da se ne dira previše zadnja linija, a imam utisak da se pojedinci čuvaju za kup sa milanom, mada i tu očekujem bar 4-5 rezervi, baš kao i prošle godine, kup je ipak u ovom momentu samo glavobolja iako to Conte nikada neće reći jer on uvijek ide samo na pobjedu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 05 jan 2013, 12:28

Lichtsteiner sutra nema pravo nastupa jer je suspendovan, previše priča sa sudijama. :mrgreen:

Conte je rekao da je Vučinić bolje nego što je bio prije desetak dana, treba ga iskoristiti ovaj lagan raspored i maksimalno ga odmoriti.

Gazzetta s jedne strane spominje Drogbu, a Conte s druge strane opovrguje interes, sad pitanje je kome vjerovati. Ja ću Misteru, za vas ne znam. :D

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 jan 2013, 12:43

Pozz ljudi, evo i mene nakon kraćeg zimovanja u Banovićima :lol:

Što se tiče Ljorentea, extra potez, znam da su neki skeptični , ali ja nerijetko pratim La Ligu, a pogotovo sam je pratio prošle sezone kada je on blistao, tako da je ovo jedan od najboljih poteza uprave u posljednjih par godina - bez obzira da li ga doveli sad za nekoliko miliona ili na kraju za dzaba.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

IlGiganteBuono
Kontakt:

Post Postao/la IlGiganteBuono » 05 jan 2013, 13:50

slika

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 jan 2013, 13:56

:mrgreen:
slika

#MaxOUT

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 05 jan 2013, 13:56

Treba biti realan i reći da je Caceres vrlo loše odigrao zadnjih nekoliko utakmica i vjerovatno Conte to bolje zna. Neka Pelusa, da vidimo šta zna. Odmah u vatru, pa možda se iznenadimo.

Ne očekujem baš laku utakmicu, ali vidjećemo. Šteta za Mirka, uvijek se ponadam da može ući u neku dobru seriju, ali eto. Zato će Vidal to riješiti aBd :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 jan 2013, 13:58

Joooj pa zašto Peluso prije Martina :?

Nema logike svega mi, pa Martin bi hladno igrao prvu postavu za bilo koju drugu ekipu Serije A, a kod nas svi igraju prije njega.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 jan 2013, 14:01

L'Avvocato je napisao/la:Joooj pa zašto Peluso prije Martina :?

Nema logike svega mi, pa Martin bi hladno igrao prvu postavu za bilo koju drugu ekipu Serije A, a kod nas svi igraju prije njega.
Martin bi trebao biti i prvotimac Juventusa, ali hajd'.
Vidjet ćemo sutra, nešto mi osjećaj nije najbolji, sa ovim bekovima ozbiljniju ekipu ne bi dobili.

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 05 jan 2013, 14:12

1 Buffon
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
12 Giovinco
13 Peluso
15 Barzagli
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
23 Vidal
24 Giaccherini
27 Quagliarella
30 Storari
31 Branescu
32 Matri
33 Isla
39 Marrone
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 05 jan 2013, 14:17

06.01 15:00 A Juventus-Sampdoria
09.01 21:00 Ita Juventus-Milan
13.01 15:00 A Parma-Juventus
20.01 15:00 A Juventus-Udinese
27.01 15:00 A Juventus-Genoa
10 bodova minimalno i prolaz u Kupu je januarski cilj i lagano dizanje forme do LP.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 05 jan 2013, 14:24

Ovaj ultra lagan raspored iskoristiti..... Sve moguce bodove treba osvojiti i proci u Kupu, al' tu i ne ocekujem nista dr. s obzirom na lakog protivnika.... 8-)
Pelusa nikako, al' bas nikako ne treba gurati ispred Martina koji je i sa jednom nogom bolji od doticnog.....Ako treba da igra Peluso onda to treba uraditi umjesto De Cigle koji je prelos igrac..... i vjerum da je Federico bolji igrac od Ciglasa......
Al' sta reci za Padoina..... Na klupi nam sjedi Isla koji 354454545x kvalitetniji igrac..... Doduse nije bas briljirao otkad je dosao, al' kako ce se covjek vratiti u formu nego igranjem, i dalje odgovorno tvrdim da je bolji igrac i od Svicarca, al' posto je Lich u extra formi neka on bude 1. izbor, al' Padoin ne smije biti nikakav izbor a kamoli da igra prije Isle koji je masno placen......

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.