Senijad Ibričić

Radmilo

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la Radmilo » 04 jan 2013, 21:21

Sad će on nazad u hajduka ili ti našu Ligu za bolje i veće nije lijen i spor igrač to u modernom fudbalu više ne prolazi može ovuda igrati po balkanu i nešto, ostalo taraba. To je realnost i iskrenost. ;)

SultanSenijad
Kontakt:

Post Postao/la SultanSenijad » 04 jan 2013, 21:26

Radmilo je napisao/la:Sad će on nazad u hajduka ili ti našu Ligu za bolje i veće nije lijen i spor igrač to u modernom fudbalu više ne prolazi može ovuda igrati po balkanu i nešto, ostalo taraba. To je realnost i iskrenost. ;)

ja tako ste i za husejinovića govorili a eno momak nagodinu u ligu šampijona vi štrumfoni patite od kompleksa šta bi brko osim dao da ima take fuzbalere jednostavno ste ljubomorni što ibro navija za sarajevo.
nedimko buha

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 04 jan 2013, 21:54

SultanSenijad je napisao/la:
Radmilo je napisao/la:Sad će on nazad u hajduka ili ti našu Ligu za bolje i veće nije lijen i spor igrač to u modernom fudbalu više ne prolazi može ovuda igrati po balkanu i nešto, ostalo taraba. To je realnost i iskrenost. ;)

ja tako ste i za husejinovića govorili a eno momak nagodinu u ligu šampijona vi štrumfoni patite od kompleksa šta bi brko osim dao da ima take fuzbalere jednostavno ste ljubomorni što ibro navija za sarajevo.
:lol: :lol:

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 04 jan 2013, 22:05

https://www.facebook.com/Senijad.Ibricic.Official" onclick="window.open(this.href);return false;
Podržimo Senijada. :)
Odlazi Safete.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jan 2013, 22:44

Ne znam što se žalite, Ibro je otišao u manje poznatiji klub za nas, ali je zato Kasimpasa je trenutno 9. sa 10 bodova zaostatka za Galatom koji je na 1. mjestu.Imaju sasvim solidnu ekipu predvođenu iskusnim Andreasom Isakssonom, Fabianom Enstom i Kalu Ucheom nekadašnjim napadačem Almerie, Bordeaux-a, Espanyola.
DRUG NEBI TI PUNCA

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 jan 2013, 22:50

On samo kod safeta moze imati mjesto u repci...

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 04 jan 2013, 22:54

SultanSenijad je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Dragi Sultane evo vazdan samo tebe cekam da me prosvijetlis i svima nama detaljno objasnis kakva je igracina Senijad! Halo, pa mi trebamo biti presretni sto jednu takvu velicinu imamo u reprezentaciji! :lol: :lol: :lol: A sad da budem malo realan- pozvati njega u repku bi bila ogromna glupost jer fraer ne igra kako treba ima vec dvije godine! :shock:

povucito jer tako govoriti o njemu je brezveze pa znadeš liti daon ima virtuoznost ai jedanvenger je to spominjo i samo jer nije imo vizu nije išo u englezku a njemačku nije ćeo jer mu je prespora on voli španiju i slićne lige samo da je njemu do velikije klubova davno bi prešao,jednostavno ćovjek ima svoj sistem rada i nikome nemože prigovarati on tako radi i ima rezultata nije đaba u reprezemtaciji i realno jedan od najplaćeniji fuzbalera u svom timu,a da imamo boljeg selektora da ga stavi na pravo mjesto iza napadaća ko afanzivni polušpic povučen samo do centra a ne da igra u sredini i vraća se do peterca,pa ima sad malko više kila ali ako je ofanzivno zna sve i danam je barbarez selektor onbi to postavio tako i ima libi već desetak bodova više u grupi od prvih pratitelja.ibro će otići u jedan klub čujem se sanjim svakomjesećno barem jednoč i sad očekujemda me nazove i ovaj mjesec jer je tek počeo i reće mi jel verder ilje opet aston vila znam da mu je želja galatasarasaj.
čoek obajsnio, nema dalje :D...oplakah!

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 04 jan 2013, 22:56

gruezi je napisao/la:On samo kod safeta moze imati mjesto u repci...
jes vala klupa nam vrvi od world class igrača :roll: neznam što vam ibro smeta na klupi
.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 jan 2013, 22:59

Hoće se neko kladiti da će mu prvi penal koji bude izveo u Kasmipasi, biti panenka ?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 04 jan 2013, 23:01

Nemoj poziv Senijadu, Harisu, Ognjenu, Avdiji, Ivanu, Toniju, Damiru, Asmiru, Ibrahimu, Adnanu, Muhamedu.... Ako ce nam FIFA dozvoliti da igramo sa 8-9 igraca onda nema problema. Anel jos papire da rijesi, tako isto sa Seadom i Erminom. Jedino Haris Seferovic ima sve uslove za poziv a niti on ne igra. Realno gledajuci za nase uslove i nasu reprezentaciju je tesko imati kriterije. Mislis da Pape ne bih volio da ima 25 igraca koji igraju u svojim ekipama i koji su fizicki spremni? Vi mislite Pape namjerno, u inat svima nama, poziva ove momke koji nisu bas "kvalitetna roba"?? Kod nas je raspad sistema ne zbog Papeta vec zbog BiH klubova, naseg mentaliteta i uprava tih klubova. Jedino kod nas se igraci prodaju za sicu, jedino kod nas se pustaju momci od 18-19 godina da predju negdje na zapad za sicu. Jedino kod nas talentirani igraci potpisuju ugovore na godinu dana i onda predju negdje drugo za 50.000 eura.

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 04 jan 2013, 23:05

slika

:lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 jan 2013, 23:09

Ma boli ga briga zaradio je dovoljno za sebe ima para i za Nedimka i oni zadovoljni :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 04 jan 2013, 23:11

AeGon099 je napisao/la:https://www.facebook.com/Senijad.Ibricic.Official

Ovo neki balo..

Njegov pravi profil.. :mrgreen:
http://www.facebook.com/senijad.ibricic ... ts&__req=s" onclick="window.open(this.href);return false;

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 04 jan 2013, 23:16

AÐ_Official je napisao/la:Nemoj poziv Senijadu, Harisu, Ognjenu, Avdiji, Ivanu, Toniju, Damiru, Asmiru, Ibrahimu, Adnanu, Muhamedu.... Ako ce nam FIFA dozvoliti da igramo sa 8-9 igraca onda nema problema. Anel jos papire da rijesi, tako isto sa Seadom i Erminom. Jedino Haris Seferovic ima sve uslove za poziv a niti on ne igra. Realno gledajuci za nase uslove i nasu reprezentaciju je tesko imati kriterije. Mislis da Pape ne bih volio da ima 25 igraca koji igraju u svojim ekipama i koji su fizicki spremni? Vi mislite Pape namjerno, u inat svima nama, poziva ove momke koji nisu bas "kvalitetna roba"?? Kod nas je raspad sistema ne zbog Papeta vec zbog BiH klubova, naseg mentaliteta i uprava tih klubova. Jedino kod nas se igraci prodaju za sicu, jedino kod nas se pustaju momci od 18-19 godina da predju negdje na zapad za sicu. Jedino kod nas talentirani igraci potpisuju ugovore na godinu dana i onda predju negdje drugo za 50.000 eura.
Jedino kod nas igraci i potpisuju ugovore na 6 mj. ili ti ga 1g a moze da se udari nogom u guzicu ko potpise 2 ili 3 g a da je zadovoljan a posto nije onda se uvijek ide na ono daj 6mj. 1g.. i sta ocekujes da za 6mj. 1g neko ponudi 1, 2, 3 mill za igraca iz PLBIH :roll: :lol: how yes no.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2013, 23:29

Ne kontam o kakvom otkazu se pise,kad je ovaj na posudbi bio u u Turskoj.Jos je on igrac Lokomotive,tako da su ti natpisi jadni,kao i ovi sto jedva docekase da mu se na grbacu popnu.
Ibricic je placen skoro 6 miliona,plus sto je na ruke dobio dobar procent prilikom potpisa.Plata mu je isto bila masna,naravno da se Turcima ne isplati derati svaki mjesec dobru lovu za igraca koji fakticki nije tvoj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 04 jan 2013, 23:30

Akita je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:Nemoj poziv Senijadu, Harisu, Ognjenu, Avdiji, Ivanu, Toniju, Damiru, Asmiru, Ibrahimu, Adnanu, Muhamedu.... Ako ce nam FIFA dozvoliti da igramo sa 8-9 igraca onda nema problema. Anel jos papire da rijesi, tako isto sa Seadom i Erminom. Jedino Haris Seferovic ima sve uslove za poziv a niti on ne igra. Realno gledajuci za nase uslove i nasu reprezentaciju je tesko imati kriterije. Mislis da Pape ne bih volio da ima 25 igraca koji igraju u svojim ekipama i koji su fizicki spremni? Vi mislite Pape namjerno, u inat svima nama, poziva ove momke koji nisu bas "kvalitetna roba"?? Kod nas je raspad sistema ne zbog Papeta vec zbog BiH klubova, naseg mentaliteta i uprava tih klubova. Jedino kod nas se igraci prodaju za sicu, jedino kod nas se pustaju momci od 18-19 godina da predju negdje na zapad za sicu. Jedino kod nas talentirani igraci potpisuju ugovore na godinu dana i onda predju negdje drugo za 50.000 eura.
Jedino kod nas igraci i potpisuju ugovore na 6 mj. ili ti ga 1g a moze da se udari nogom u guzicu ko potpise 2 ili 3 g a da je zadovoljan a posto nije onda se uvijek ide na ono daj 6mj. 1g.. i sta ocekujes da za 6mj. 1g neko ponudi 1, 2, 3 mill za igraca iz PLBIH :roll: :lol: how yes no.
Znaci sve krece od klubova, PLBIH, a ne od Papeta. Nije Pape kriv sto imamo 2-3 igraca "svjetske" klase i sto imam 5-6 kvalitetnih dok su ostali daj sta das. Potvrdjujes moju poentu. Nije Pape kriv sto mi ne proizvodimo igrace i sto bi nasa djeca da budu fudbalske zvijezde al' da lumpuju i da vise po kafanama.

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 04 jan 2013, 23:36

Naravno da Pape nije kriv.. Pape je selektor rep. BIH 8-)

Volio bi i on da ima "Yayu.T" i slicne, volio bi Pape da je na slatkim mukama 8-) a ne da ima 11 do 12 igraca jedva kraj sa krajem sastavlja.. sva sreca da nemamo zuti a jos veca sreca da nema povreda abd. ih nece ni biti u citavim klf. a do marta moze biti svasta danas sutra Dzeko out 3,4 mj. jos tu dodamo Pjanica ili Spahica na sol i gdje smo onda :roll:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 jan 2013, 01:13

Akita je napisao/la:
AeGon099 je napisao/la:https://www.facebook.com/Senijad.Ibricic.Official

Ovo neki balo..

Njegov pravi profil.. :mrgreen:
http://www.facebook.com/senijad.ibricic ... ts&__req=s" onclick="window.open(this.href);return false;

ehh da ti ja stavim njegov pravi profil ziv i zdrav nam bio ;)

http://www.facebook.com/senijad.ibricic.16" onclick="window.open(this.href);return false;

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 05 jan 2013, 01:17

:lol: @ronaldo99 ma nije bitno.

Ma ovo mu je izgleda 2 ili 3 profil.. opet novi :mrgreen:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 jan 2013, 01:20

ovaj sto sam stavio ti je 100% njegov...mi smo svoji tako da to odgovorno tvrdim :D ...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: NeRi_K i 0 gostiju.