Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
BeyKopites
-
Kontakt:
Postao/la BeyKopites » 04 jan 2013, 22:46
nummaLFCŽ je napisao/la:Billy Liddell @Liddellpool
Nicolas Isimat Mirin close to LFC according to Gary Jacobs - Times
LFC Transfer Spec @LFCTS
The Times says #LFC are believed to be close to completing a move for Nicolas Isimat-Mirin, the Valenciennes' Centre Back.
Ode Coates
Upravo, yebem te !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-
hule_barca
-
Kontakt:
Postao/la hule_barca » 04 jan 2013, 22:47
Tačno mi je žao kad vidim šta hoćete da dovodite
Hoćete da vratite stari sjaj sa nekim francuzima u ekipi. Pa zar nije postalo jasno k'o dan da ti francuzi .urcu ne valjaju više. Sreća pa se Gerrard vratio u formu pa Suki ima s kim da igra. Ne kontam što je Rodgers u par navrata stavljao Downinga na beka a Josea na krilo

. Ja sam mislio da je on jedan ozbiljan trener ali bgm puno eksperimentiše definitivno :ugeek:
Mes Que Un Club
-
EBSCO
-
Kontakt:
BeyKopites je napisao/la:nummaLFCŽ je napisao/la:Billy Liddell @Liddellpool
Nicolas Isimat Mirin close to LFC according to Gary Jacobs - Times
LFC Transfer Spec @LFCTS
The Times says #LFC are believed to be close to completing a move for Nicolas Isimat-Mirin, the Valenciennes' Centre Back.
Ode Coates
Upravo, yebem te !
Nemora značit, možda biti da će taj malac mjenjat carru dok će sad Coates ulazit u igru umjesto njeg

-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2013, 23:03
Prodati Skrtela ili Aggera, gurnuti Coatesa u prvih 11 i dovesti Diakitea ili Nicolasa. U plusu bi bilo nekih 15ak miliona.

-
FCL
-
Kontakt:
hule_barca je napisao/la:Tačno mi je žao kad vidim šta hoćete da dovodite
Hoćete da vratite stari sjaj sa nekim francuzima u ekipi. Pa zar nije postalo jasno k'o dan da ti francuzi .urcu ne valjaju više. Sreća pa se Gerrard vratio u formu pa Suki ima s kim da igra. Ne kontam što je Rodgers u par navrata stavljao Downinga na beka a Josea na krilo

. Ja sam mislio da je on jedan ozbiljan trener ali bgm puno eksperimentiše definitivno :ugeek:
posudite nam koji milion pa ce mo doovest bolje

-
hule_barca
-
Kontakt:
Postao/la hule_barca » 04 jan 2013, 23:15
FCL je napisao/la:posudite nam koji milion pa ce mo doovest bolje

Ma razumijem ja finansijsku situaciju ali realno slabo znate transfere praviti u zadnje vrijeme.
Dovedete najbolje krilo Premier lige, propa;
Dovedete Carrola kojeg niko ne bi platio onoliko, nula bodova, itd. mrsko mi nabrajati. Mislim svi prave greške u transferima ali posljednjih sezona vi ih previše pravite. Jedino je Suki opravdao i više nego što se uložilo. Nadam se da će te se popraviti i vjerujem da hoćete jer mislim da je Rodgers dobar menadžer samo da ima bolji izbor igrača a ne da gura tu dječurliju na teren

Mes Que Un Club
-
anfield
-
Kontakt:
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
-
Saurman
-
Kontakt:
Nisu pare problem nego odabir igraca npr Chelsea kupi za 7 mil Dembu a Liverpool Borinija za 15 mil a najsvjeziji transfer je Sturidge koji u 3 mjeseca nije uvezao pet tekmi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
BeyKopites
-
Kontakt:
Postao/la BeyKopites » 04 jan 2013, 23:54
PHOTO: Wife of Xabi Alonso posted this photo on Instagram.
Eh kad bi se Alonso vratio

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-
nummaLFCŽ
-
Kontakt:
Billy Liddell @Liddellpool 1m Rodgers: "It's been difficult for him to get games. The best thing for Sebastián will be to go out and play some games.
Toliko o Coatesu, veoma glup potez. Nadam se da u pitanju posudba, bilo bi steta da ga prodaju.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
-
anfield
-
Kontakt:
Brendan Rodgers on Coates: "It's been difficult for him to get games. The best thing for Sebastian will be to go out on loan and play some games."
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
-
EBSCO
-
Kontakt:
anfield je napisao/la:Brendan Rodgers on Coates: "It's been difficult for him to get games. The best thing for Sebastian will be to go out on loan and play some games."
To bi bilo najprihvatljivije ako bi se već dovodio onaj mali francuz.
-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jan 2013, 00:06
Čovjek bi pomislio da nam
cvjetaju ruže u odbrani pa je teško Coatesu da dobije koju minutu

-
youngredcomps
-
Kontakt:
Postao/la youngredcomps » 05 jan 2013, 00:07
hule_barca je napisao/la:FCL je napisao/la:posudite nam koji milion pa ce mo doovest bolje

Ma razumijem ja finansijsku situaciju ali realno slabo znate transfere praviti u zadnje vrijeme.
Dovedete najbolje krilo Premier lige, propa;
Dovedete Carrola kojeg niko ne bi platio onoliko, nula bodova, itd. mrsko mi nabrajati. Mislim svi prave greške u transferima ali posljednjih sezona vi ih previše pravite. Jedino je Suki opravdao i više nego što se uložilo. Nadam se da će te se popraviti i vjerujem da hoćete jer mislim da je Rodgers dobar menadžer samo da ima bolji izbor igrača a ne da gura tu dječurliju na teren

hule,djecurlija je za ovu sezonu

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
-
hule_barca
-
Kontakt:
Postao/la hule_barca » 05 jan 2013, 00:13
youngredcomps je napisao/la:
hule,djecurlija je za ovu sezonu

Kako ste krenuli, sumnjam Sefe moj

Mes Que Un Club
-
Carlo
-
Kontakt:
Kakav grozan potez Rodgersa. Dovodi nekog igrača kojem prvi put čujem ime (dakle, bez ikakvog omaložavanja), ali ako misli da će nešto napraviti ovim, griješi. Ono što on sada radi jeste da se riješava igrača koje je Kenny doveo i to je prilično očigledno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
neurofunk
-
Kontakt:
Seba jednostavno nije CB po njegovom ukusu, on sigurno zna kakav je on talenat, ipak sa njim je svaki dan na treninzima. Niko ni za Coatesa nikad nije čuo dok ga nismo doveli.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
Wisey
-
Kontakt:
Carlo je napisao/la:Ono što on sada radi jeste da se riješava igrača koje je Kenny doveo i to je prilično očigledno.
To je prva stvar koju treba napraviti da bi Liverpool progledao. Riješiti se smeća od igrača koje je Dalglish dovodio i tražiti nove opcije. Al to je teško i odraditi na kvalitetan način kad je Kenny spiskao milione.
-
proFCB
-
Kontakt:
Mislim da trenutno nije problem u novcima,takav jedan klub bi ih morao imati,iako nisam toliko upucen u situaciju. Vise mislim da su problem plate igracima i mislim da je to jedan od razloga zasto se transfer Snajdera jos nije realizovao. Inter mu nije ponudio platu koju je on zelio i zato ne igra i zato ne produzuje ugovor! Mislim da bi Liverpool-u legao kao kec na desetku...
Stern des Südens
-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 05 jan 2013, 02:50
Ko zna sta se zapravo desava na treninzima, vjerovatno Coates nikako ne zadovoljava ono sto od njega trazi Rodgers pa s toga je i izjavio da ce tesko uspjeti da dobije 'koju minutu'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.