Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Harun93
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Harun93 » 04 jan 2013, 19:29

Gunner4 je napisao/la:Nesto razmisljam, tacno su trebali dovesti Pata. Cisto da ispostuju Diabya i dovedu mu drustvo da nije dosadno covjeku.

Opusteno ljudi rok je tek poceo ima jos 25 dana. A treba uzeti da niko nece da dovede vise od dva igraca ove zime. Najvaznije je da se retosiljaju ovih baksuza i da pruzi ebenu sansu Eisfildu u prvom timu. Sto se tice kokosi od dolaska AVB rade odlican posao. Baos je odlican trener ali sto glupi Abramovich nije imao zivaca niko nije kriv...
Jeste, al koliko samo novca on potrosi, pa na prosli rok ako se ne varam iskesiro je 60 i nesto miliona funti, za razliju od Wengera koji u tri sezone ne potrosi toliko, al neka nema veze radi se planski, prvo se rjesavamo viska, pa valjda onda dolaze transferi, a sto se tice tog njemca koji ce nam kur.ac, mozemo mi i u akademij za godinu-dvije naci veci talenat od njega
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 jan 2013, 20:10

biće mi mu u kurcu ispred totenhema ako wenger nastavi ovako poslovat. magistar ekonomije u njemu ubija arsenal F.C
Vođa zna.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 04 jan 2013, 20:16

nedim1993 je napisao/la:biće mi mu u kurcu ispred totenhema ako wenger nastavi ovako poslovat. magistar ekonomije u njemu ubija arsenal F.C
Jesi li to poceo razmišljati i nadolaziti ;) za svaku pohvalu.

A magistar ekonomije je odavno uništio to FC u nazivu kluba, ima jedno 8 godina - to jest, otkako onaj kabinet za trofeje zjapi prazan i kupi prašinu.

Uspio je svesti Arsenal (koji je sad DOO umjesto FC) na borbu za to famozno 4-to mjesto i tako godinama, da to bude primarni cilj, uvijek ima vadionu na stadion, vracanje kredita :lol: i slicne gluposti....a vas je vaš guru Paja uspio ubjediti da boljeg menagera od Wengera nema na svijetu :lol:
I šta da se radi :?: ostaje vam da samo rapsravljate oko trivijalnosti tipa jeli bolji nekakav Jenkinson ili Sagna i slicne zayebancije.....uglavnom, slucaj zatvoren do daljnjeg :!: a vi se i dalje bavite ekonomijom kluba iz sjevernog Londona :P

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 04 jan 2013, 20:20

Ako je Villa vidjen u Londonu onda ga je sto posto potpiso totenham

a i zanimljivo je svi mediji navode da imamo 70 M za pojačanja ,umjesto da dovedemo 2Wc igrača koji će igrat prve mi ganjamo neke talente koji će zaigrat ako Bog da za 2 godine
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 04 jan 2013, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 04 jan 2013, 20:52

ripper je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:biće mi mu u kurcu ispred totenhema ako wenger nastavi ovako poslovat. magistar ekonomije u njemu ubija arsenal F.C

A magistar ekonomije je odavno uništio to FC u nazivu kluba, ima jedno 8 godina - to jest, otkako onaj kabinet za trofeje zjapi prazan i kupi prašinu.

Uspio je svesti Arsenal (koji je sad DOO umjesto FC) na borbu za to famozno 4-to mjesto i tako godinama, da to bude primarni cilj, uvijek ima vadionu na stadion, vracanje kredita :lol: i slicne gluposti....a vas je vaš guru Paja uspio ubjediti da boljeg menagera od Wengera nema na svijetu :lol:
I šta da se radi :?: ostaje vam da samo rapsravljate oko trivijalnosti tipa jeli bolji nekakav Jenkinson ili Sagna i slicne zayebancije.....uglavnom, slucaj zatvoren do daljnjeg :!: a vi se i dalje bavite ekonomijom kluba iz sjevernog Londona :P

Jesi ti zapeo za Paju, sta imas protiv momka ?
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jan 2013, 21:07

ripper je napisao/la:

hahahahhahahaha ma ti si upravu stadion je samo vadiona i kredit to su sve zablude kad svi znaju da je stadion pa sa neba, i nista nije potroseno za njega, zavjera ali je zato mandrle tu sve nas raskrinkao i objasnio nam problem. Treba li napomenuti da Wenger stedi ogromne pare koje klub zaradjuje u umjesto transfera finansira Izrael i ubijanje Palestinaca, cionista, mason...

Zavjera! :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 jan 2013, 21:10

The Guardian]- "Arsenal agree terms with Barcelona for David Villa deal for a reported fee of £12.5million.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Neznam kome da vjerujem, jos M'Villa kazu u Londonu na medicinskim pregledima.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 04 jan 2013, 21:19

Jel moguce da ce dovest Villu i da ce "gušit" na krilu ?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jan 2013, 21:21

Mozda ovo znaci da Walnut odbija ugovor...

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 04 jan 2013, 21:23

BigBigBang je napisao/la:Mozda ovo znaci da Walnut odbija ugovor...
Sad razmisljam o tome,da li se odrice Walcotta ? :roll:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jan 2013, 21:25

Ne odrice se on Walnuta nego Walnut Arsenala, procitao sam na thesun da sada zahtjeva 95k funti, a kladim se da je prije pricao kako zeli 80-85 i da nije bitna lova nego pozicija napadaca. Pa ti vjeruj bagri pohlepnoj...

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 04 jan 2013, 21:26

BigBigBang je napisao/la:Ne odrice se on Walnuta nego Walnut Arsenala, procitao sam na thesun da sada zahtjeva 95k funti, a kladim se da je prije pricao kako zeli 80-85 i da nije bitna lova nego pozicija napadaca. Pa ti vjeruj bagri pohlepnoj...
:lol: :lol: ma ne bi trebalo,za Villu jos niko ozbiljan nije objavio !

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 jan 2013, 21:28

Jeste Guardian, Sun takodjer..

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 04 jan 2013, 21:30

AA23 je napisao/la:Jeste Guardian, Sun takodjer..
Guardianu treba vjerovat,hmm...ne bi volio da Theo ode,njega zelim u spicu,a Villi nije strano da igra ni lijevo krilo !

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 04 jan 2013, 21:43

AA23 je napisao/la:Jeste Guardian, Sun takodjer..
Nijedan od tih nije objavio, pokusaj prvo naci na oficijelnim stranicama pa onda vjerovati raznim tweetovima.

I to gore "Sky Sports" lafo, procitaj ime i vidjet ces da je fejk "sky spRts". Gluposti se i dalje pisu, vjeruj samo kada bude na oficijelnoj Arsenalovoj stranici ili eventualno na originalnoj Sky-ovoj. Ostalo nije vrijedno citati.
Victoria Concordia Crescit.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 04 jan 2013, 21:50

AA23 je napisao/la:The Guardian]- "Arsenal agree terms with Barcelona for David Villa deal for a reported fee of £12.5million.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Neznam kome da vjerujem, jos M'Villa kazu u Londonu na medicinskim pregledima.
SkySprts :lol:

Ali ako eventualno dođe do ovog transfera, neovisno o ovom lažnom tviteru, mislim da bi to bio ekstra dobar posao za Arsenal ... bez obzira što je u tridesetim, Villa može bez problema povući još 2-3 godine rutinski ...

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 04 jan 2013, 21:55

Bezveze vam je to.

Čuj eto propast svijeta ako Holtby ode u Tottenham. Jah... da je on kakav igrač zbog kojeg se isplati biti pesimista ja bih u novinama pročitao najprije da se za njega interesuje Bayern; jeftini Njemac što da ne, oni Njemce vole ako su kvalitetni. Onda bih čitao o interesovanju Barcelone i(li) Reala; nije više dijete 22 su mu godine, da je neki kvalitet pisalo bi se o njima. Onda svi oni italijanski klubovi, koji imaju para, al' su gladni kvalitetnih igrača. I na kraju pisalo bi se o interesovanju Chelsea i dva Manchestera. Al' jock... piše se samo o Arsenalu i Tottenhamu, katkad koji novinar pristavi o Liverpoolu i Evertonu i to je sve... Takve ja u akademiji mogu naći.

Ne kažem, možda postane dobar igrač, zato sam jedne prilike ovde i napis'o: ako momak dodje, ništa protiv njega nemam ali neka mi pokaže zašto bih ga trebao smatrati pojačanjem na terenu.

Uopće nije vrijedan tolike debate...

Villa je ostario, ne znam koliko bi koristio. I za njega vrijedi da, ako dodje, onda sve što očekujem se treba naći na zelenom terenu. Ali bih volio da dodje, možda koju sezonu kasnije, čisto jer mi je drag igrač i da može na kraju karijere reći da je igrao i za Arsenal... bez obzira na njegov učinak.

Govori se da će doći maksimalno tri igrača. Ne znam šta bi ko više, a iskren da budem ne postoji više od trojce sa kojima se Arsenal pvezuje, a koja bi mogla ovaj Arsenal unaprijediti. Jedan od njih je Messi.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 04 jan 2013, 22:14

Rockefeller je napisao/la:Bezveze vam je to.

Čuj eto propast svijeta ako Holtby ode u Tottenham. Jah... da je on kakav igrač zbog kojeg se isplati biti pesimista ja bih u novinama pročitao najprije da se za njega interesuje Bayern; jeftini Njemac što da ne, oni Njemce vole ako su kvalitetni. Onda bih čitao o interesovanju Barcelone i(li) Reala; nije više dijete 22 su mu godine, da je neki kvalitet pisalo bi se o njima. Onda svi oni italijanski klubovi, koji imaju para, al' su gladni kvalitetnih igrača. I na kraju pisalo bi se o interesovanju Chelsea i dva Manchestera. Al' jock... piše se samo o Arsenalu i Tottenhamu, katkad koji novinar pristavi o Liverpoolu i Evertonu i to je sve... Takve ja u akademiji mogu naći.

Ne kažem, možda postane dobar igrač, zato sam jedne prilike ovde i napis'o: ako momak dodje, ništa protiv njega nemam ali neka mi pokaže zašto bih ga trebao smatrati pojačanjem na terenu.

Uopće nije vrijedan tolike debate...

Villa je ostario, ne znam koliko bi koristio. I za njega vrijedi da, ako dodje, onda sve što očekujem se treba naći na zelenom terenu. Ali bih volio da dodje, možda koju sezonu kasnije, čisto jer mi je drag igrač i da može na kraju karijere reći da je igrao i za Arsenal... bez obzira na njegov učinak.

Govori se da će doći maksimalno tri igrača. Ne znam šta bi ko više, a iskren da budem ne postoji više od trojce sa kojima se Arsenal pvezuje, a koja bi mogla ovaj Arsenal unaprijediti. Jedan od njih je Messi.
Nikakva posebna starost to nije, a Arsenalu je potreban igrač koji će odmah sad praviti razliku, igrač kojeg nije potrebno čekati da sazrije, a Villa na rutinu i ogromno iskustvo može zavući 15+ golova po sezoni ... U svakom slučaju i trenutno je bolji od bilo koje druge napadačke opcije koju Arsenal ima ...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 jan 2013, 22:28

U neku ruku volio bih da Villa dođe a u neku nebi. Sigurno je da bi on dobro pomogao Arsenalu u EPL-u i da bi unjeo dozu sigurnosti u realizaciju, još ako uđe u neku formu od 5-6 tekmi zabijanja onda je to još veči +. A o M'Villi sve rečeno, poželjan je i čeka se on u Arsenalu.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 04 jan 2013, 22:33

Još bolje ako se tako ispostavi. To bi značilo da je Arsenal dobio dobru opciju u napadu. Od Walcotta i Girouda očekujem da mogu do kraja sezone doći do 15 golova u ligi (drugi je na šest, prvi na osam) ili makar zajedno na 30, a to bi značilo da bi samo trojac u vrhu napada dao 45 golova u sezoni.

Ajde da je to i nerealno u ovoj sezoni, pošto je Olivier tek došao, a David bi imao još manje vremena, u sledećoj bi onda definitivno trebalo biti tako.

Prvak da negdje izmedju 80 i 90 golova na sezonu, to bi značilo da oni mogu dodati polovicu. Pa ne mora se ciljati na prvo mjesto, al' eto tek nekakva orijentacija.

U ovoj sezoni do sada su ostali igrači, bez Thea i Oliviera, dali 24 gola. Ne bi bilo pretjerano nerealno očekivati da do kraja sezone svi drugi igrači, izuzimajući Thea, Oliviera i Davida, daju 20 golova ili gol - dva više. To je oko gola po utakmici*.

Ajde nadam se da će se ovakva računica ispostaviti tačnom. A za ovu sezonu je realno očekivati da se završi na četvrtom mjestu. Prije se je prosulo puno bodova za koju poziciju više.

*edit.
Zadnja izmjena: Rockefeller, dana/u 04 jan 2013, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.