Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sad ćete kazniti FA zbog rasizma.EBSCO je napisao/la:Kakav crni Balloteli![]()
Desmond je napisao/la:Sad ćete kazniti FA zbog rasizma.EBSCO je napisao/la:Kakav crni Balloteli![]()
pa da nam se ozlijedi dok potpisuje ugovorDesmond je napisao/la:Zašto nismo mi doveli Pata?
Nađoh post od 29. avgusta. Ipak sam i ja nekad bio za dolazak Staridža.reds je napisao/la:I sad je kao uspijeh dovesti igrača koji ne može biti gori od njega? De molim vas.EBSCO je napisao/la:Kako god da obrneš od Downinga nemože biti gori
Wenger je poznat kao neko ko izvlači maksimum iz mladih fudbalera. Theo skoro pa da stagnira u zadnje vrijeme. K'o što rekoh, popravio je realizaciju, ali ostali segmenti igre su manje - više isti. Naravno, nije ni on čudotvorac (mislim na Wengera). Može se desiti da jednostavno Walcottu ne odgovara Arsenal (mada to nije tako, al' haj) i da će prelaskom u drugi klub se početi razvijati onako kako su mnogi priželjkivali.
Ja definitivno nisam za njegov dolazak. Ako će već pokušati kupiti nekoga, neka to bude Sturridge. Ako počnu nagomilavati krila onda će to biti loše za Sterlinga. Samo još fali da Walcott dođe i na taj način makne Sterlinga u drugi plan.
Čemu? Lik je više povrijeđen nego što igra. Nije klasični golgeter kakav treba Liverpulu. A i on sam je vapio za odlaskom u svoj rodni Brazil. Tamo će najlakše ući u formu za SP.Desmond je napisao/la:Zašto nismo mi doveli Pata?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.