Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Ne kontam fol pljuvanja i nazivanja ovog poteza korakom unazad. Kasimpasa je ekipa bolja od Gaziantepa za dvije klase! Trenutno su na cetiri boda iza Fenera koji je cetvrti i siguran sam da ce na kraju seszone biti ispred Gaziantespora.
Ako ce ovdje biti standardan onda je to super vijest za njega i za repku mada sam ja malo skeptican da li je Trupko zaista zainteresovan da napravi nesto od svoje karijere, izgleda da je mahalas i da mu je Split vrh. Nadam se da ce me ubjediti u suprotno.
Ako ce ovdje biti standardan onda je to super vijest za njega i za repku mada sam ja malo skeptican da li je Trupko zaista zainteresovan da napravi nesto od svoje karijere, izgleda da je mahalas i da mu je Split vrh. Nadam se da ce me ubjediti u suprotno.
- Ponos Torina
- Kontakt:
To je kad imas slinu od Menagera,obicnog papka koji te gura gdje stigne i gdje ima najvecu proviziju od tvog odlaska u odredjeni klub zato je to tako,zato nasi igraci tesko gdje mogu izaci iz vukojebina u kojim igraju,zato je Zec zavrsio u Turskoj,Sehic,Visća itd..... sve je stvar u ljudima koji se bave tim stvarima,sve je bajno i lijepo ali posle par mjeseci tek vidis sta si uradio i gdje si dosao,kasno je za kajanje.......Na balkanu vrijedi poslovica"Bolje 10 000 hiljada sada nego 1 000 000 za par mjeseci"i tako ce i ostati......SB90 je napisao/la:eto ti bi kao najbolji igrac hajduka i igrac koji je prerastao HNL odbio da predjes u lokomotiv. ne seri.Ponos Torina je napisao/la:Ova Bruka od igraca dobija poziv u Reprezentaciju![]()
![]()
dno dna.....
Guzica zeljna para i upropasti sebi karijeru,bolje da je rovio zemlju jos koju godinu u splitu nego sto je sebe bacio na dno odlaskom u Rusiju....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve bolje i bolje.
Odavno sam misljenja da on nema sta traziti u reprezentaciji, dok god ne udje u staru formu.
Odavno sam misljenja da on nema sta traziti u reprezentaciji, dok god ne udje u staru formu.
- ASD
- Kontakt:
Bice dobro za njeg ako se uspije nametnuti u prvi tim.
Sto se tice nas, kakav god tamo bio on kod nas ne treba da ima mjesta u timu.
Sto se tice nas, kakav god tamo bio on kod nas ne treba da ima mjesta u timu.
Zasto? Ova Kasimpasa je ispred Gaziantepa na tabeli. Isti qurac.Elegant je napisao/la:Fakat ide sve nize i nize.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo je dokaz kakav je ovo kvazi pokusaj od igraca. DALEKO MU REPREZENTACIJA BIH BILA VISE!!!
Vrati se u Podgrmec, to je tvoj maximum u karijeri.
Vrati se u Podgrmec, to je tvoj maximum u karijeri.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Nekad je bio jedan od najtalentovanih igraca regione.. odkad je poceo praviti probleme sa njegovom bratom propao skroz.
Sta reci za njega,u zadnje 2-3 godine je toliko nazadovao u karijeri,iskreno drag mi je igrac jos od one tekme u Belgiji ,ali sudi po formi u zadnje vrijeme daleko od repke ali eto ipak dobija poziv,za Kasimpu ne znam sta bi rekao,da on hoce zaigrati stalno pa da se vrati u staru formu,do tad Senijade samo navali na puru i bice valjda dobro aBd.
Hoceli bar igrati u ovom KasimPašinom klubu 

Za igrača kojeg navijači svrstavaju među najveće legende Hajduka, ne može se reći da mu je maksimum klub iz niže lige BiH.scorpion je napisao/la: Vrati se u Podgrmec, to je tvoj maximum u karijeri.
Bez obzira na njegovu trenutnu formu, ili status u reprezentaciji, njegove igre i momenti u Hajduku se ne mogu zanemariti. Bilo bi odlično kad bi se čim prije tamo vratio. Svakako je to najavio...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Na desnom krilu mu je konkurencija Viudez,mogli bi se poklati oko te pozicije.Akita je napisao/la:Hoceli bar igrati u ovom KasimPašinom klubu
Inace veliki Shota je trener Kasimpase.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne bi imao nista protiv da nakon ovog vise godisnjeg izleta u europi da se vrati u Hajduk i tamo provede ostatak karijere jer bi mogao biti clan repke i to ne samo onako nego bi mogao biti i koristan ( naravno sa klupe ) .
Definitivno mu zatvoriti vrata repke, jer nema vec odavno sta tu da trazi.
Ispred njega su Pjanic i Miske, pa i Medunjanin moze da odigra kreativca (sto je igrao za Izraelce pa rasturio Zelju na Kosevu), a ispred njega je i Stilic koji igra konstantno.
Na lijevom boku vise nema sta da trazi, imamo Seju, Lulica, aBd i Kolasinca.
Desno krilo je Stevanovic zacementiran i tu nemamo alternativu sto treba traziti.
Ibro nakon odlaska tate Mikada, jednostavno nema mjesta u repki, drzi ga samo lumpovanje sa Spahom i Dzekom (Hasage im nema).
Ibro nazaduje vec godinama i njegov problem je sto je lijen ko zemlja jer je malo ko imao talenat veci od Ibrinog, rad mu je 0 bodova.
Neka mu je sa srecom u Kasim pasi, sto je klub u rangu Jahicevog kukuruzspora, ali u repki zauzima mjesto mladjim i boljim.
Ispred njega su Pjanic i Miske, pa i Medunjanin moze da odigra kreativca (sto je igrao za Izraelce pa rasturio Zelju na Kosevu), a ispred njega je i Stilic koji igra konstantno.
Na lijevom boku vise nema sta da trazi, imamo Seju, Lulica, aBd i Kolasinca.
Desno krilo je Stevanovic zacementiran i tu nemamo alternativu sto treba traziti.
Ibro nakon odlaska tate Mikada, jednostavno nema mjesta u repki, drzi ga samo lumpovanje sa Spahom i Dzekom (Hasage im nema).
Ibro nazaduje vec godinama i njegov problem je sto je lijen ko zemlja jer je malo ko imao talenat veci od Ibrinog, rad mu je 0 bodova.
Neka mu je sa srecom u Kasim pasi, sto je klub u rangu Jahicevog kukuruzspora, ali u repki zauzima mjesto mladjim i boljim.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
koliko sma skontao odigrao je skoro sve utakmice od kako je dosao u gaziantep,ali im je preskup jer je ubjedljivo najskplji igrac ekipe,i raskidaju ugovor o posudbi s lokomtivom,a nudi se ova kaisampa,koja je na tabeli bolja od gaziantepa ...to je isto kad bi gradina placala igraca iz rijeke koji kosta sam kao 5 ostalih igraca
- SultanSenijad
- Kontakt:
ibro je prevazišo ovu ligu on može đe oće otići evo odbio aston vilu a zanima me koje to bolji u reprezemtaciji od njega onaj miske možda dajte ljudi malo realnosti
nedimko buha
- Ponos Torina
- Kontakt:
Talentat je imao ali ga nije znao do kraja iskoristiti,ostao je samo na pokusaju.Nije mu djaba nadimak "Trupko"trut kojem je sve mrsko,obicni setac,svake godine je sve sporiji i sporiji,nema interesa da napreduje i zato mislim da njemu odavno nije mjesto ni blizu repke,niti je necim zasluzio da igra,zovu ga samo zbog Dzeke(kao ono neka ga s rajom)
U Hajduku je bio krenuo pravim putem i digao je svoju formu skoro do vrhunca,nakon sto se spominjala EPL Aston Villa i jos neki dobri klubovi,on je na kraju spao na jednu Lokomotivu koja vec godinama nemoze nikom parirati u Ruskoj ligi,jos kad te balkanski trener liferuje iz kluba i nezeli da te gleda u svom timu onda je sve jasno kao dan...Njegova karijera je propala,on sad samo moze po Turskoj da uzima neke pare svake godine setajuci se po ovim manjim klubovima...Nema motiv,nema volju da krene naprijed,sve mu je mrsko...On u Reprezentaciji nema mjesta ni opremu da sprema igracima,a ne da igra....
U Hajduku je bio krenuo pravim putem i digao je svoju formu skoro do vrhunca,nakon sto se spominjala EPL Aston Villa i jos neki dobri klubovi,on je na kraju spao na jednu Lokomotivu koja vec godinama nemoze nikom parirati u Ruskoj ligi,jos kad te balkanski trener liferuje iz kluba i nezeli da te gleda u svom timu onda je sve jasno kao dan...Njegova karijera je propala,on sad samo moze po Turskoj da uzima neke pare svake godine setajuci se po ovim manjim klubovima...Nema motiv,nema volju da krene naprijed,sve mu je mrsko...On u Reprezentaciji nema mjesta ni opremu da sprema igracima,a ne da igra....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- ASD
- Kontakt:
SultanSenijad je napisao/la:ibro je prevazišo ovu ligu on može đe oće otići evo odbio aston vilu a zanima me koje to bolji u reprezemtaciji od njega onaj miske možda dajte ljudi malo realnosti

zar nije on ono trebao za werder potpisati ?SultanSenijad je napisao/la:ibro je prevazišo ovu ligu on može đe oće otići evo odbio aston vilu a zanima me koje to bolji u reprezemtaciji od njega onaj miske možda dajte ljudi malo realnosti

Dragi Sultane evo vazdan samo tebe cekam da me prosvijetlis i svima nama detaljno objasnis kakva je igracina Senijad! Halo, pa mi trebamo biti presretni sto jednu takvu velicinu imamo u reprezentaciji!
A sad da budem malo realan- pozvati njega u repku bi bila ogromna glupost jer fraer ne igra kako treba ima vec dvije godine! 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- SultanSenijad
- Kontakt:
soccerfan je napisao/la:Dragi Sultane evo vazdan samo tebe cekam da me prosvijetlis i svima nama detaljno objasnis kakva je igracina Senijad! Halo, pa mi trebamo biti presretni sto jednu takvu velicinu imamo u reprezentaciji!![]()
![]()
A sad da budem malo realan- pozvati njega u repku bi bila ogromna glupost jer fraer ne igra kako treba ima vec dvije godine!
povucito jer tako govoriti o njemu je brezveze pa znadeš liti daon ima virtuoznost ai jedanvenger je to spominjo i samo jer nije imo vizu nije išo u englezku a njemačku nije ćeo jer mu je prespora on voli španiju i slićne lige samo da je njemu do velikije klubova davno bi prešao,jednostavno ćovjek ima svoj sistem rada i nikome nemože prigovarati on tako radi i ima rezultata nije đaba u reprezemtaciji i realno jedan od najplaćeniji fuzbalera u svom timu,a da imamo boljeg selektora da ga stavi na pravo mjesto iza napadaća ko afanzivni polušpic povučen samo do centra a ne da igra u sredini i vraća se do peterca,pa ima sad malko više kila ali ako je ofanzivno zna sve i danam je barbarez selektor onbi to postavio tako i ima libi već desetak bodova više u grupi od prvih pratitelja.ibro će otići u jedan klub čujem se sanjim svakomjesećno barem jednoč i sad očekujemda me nazove i ovaj mjesec jer je tek počeo i reće mi jel verder ilje opet aston vila znam da mu je želja galatasarasaj.
nedimko buha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.