Currently the only central defender available for the Siena game is Acerbi. Mexes is suspended. Bonera & Yepes injured. Zapata has the flu.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
a Mexes je suspendovan hmmm bas zanimljivo ko bi mogao igrati na toj poziciji stopera s Acerbijem
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
znaci najebali smo sutra
Jedina opcija po meni je Acerbi i Constant kao stoperi i Abate i De Sciglio po strani.... Mesbah i Antonini ni pod razno ne bi smjeli biti u kombinaciji sutra

Jedina opcija po meni je Acerbi i Constant kao stoperi i Abate i De Sciglio po strani.... Mesbah i Antonini ni pod razno ne bi smjeli biti u kombinaciji sutra

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
nije sutra tekma u nedjelju jerope11 je napisao/la:znaci najebali smo sutra![]()

Galliani is currently negotiating with Santos about Robinho.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- IlPrincipe
- Kontakt:
Santos' vice-president: "We're in talks with Milan. The negotiations for @oficialrobinho are complicated but we will see what happens."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Neutralan88
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;IlPrincipe je napisao/la:
Nema potrebe komentarisat klip, šteta velika ocekivalo se vise al jbg
Koje iznenadjenje Riccardo Saponara zvanicno Milanov igrac
http://martina22acm.wordpress.com/2012/ ... -saponara/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://martina22acm.wordpress.com/2012/ ... -saponara/" onclick="window.open(this.href);return false;
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Emotivan odlazak Pata koliko je on sezona proveo u Milanu ?.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dirljivo je bilo u ''Milanelu'', na oproštaju sada već bivšeg igrača Milana od svojih dojučerašnjih saigrača. Alexandre Pato nije mogao da sakrije suze...
Dirljivo je bilo u ''Milanelu'', na oproštaju sada već bivšeg igrača Milana od svojih dojučerašnjih saigrača. Alexandre Pato nije mogao da sakrije suze...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jbg, povrede su spriječile da postane Milanova legenda, šta je tu je, nadam se eventualnom povratku u Milan.
I sjajan gest igrača Pro Patrie što su odlučili da u znak podrške tamnoputim igračima, prvenstveno Boi, izađu na teren sljedeću utakmicu sa licem obojenm u crno.
I sjajan gest igrača Pro Patrie što su odlučili da u znak podrške tamnoputim igračima, prvenstveno Boi, izađu na teren sljedeću utakmicu sa licem obojenm u crno.
Il club piu titolato al mondo!
Odgled'o sam klip, jedva. Čak sam i suzu pustio.Neutralan88 je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;IlPrincipe je napisao/la:
Nema potrebe komentarisat klip, šteta velika ocekivalo se vise al jbg

- IlPrincipe
- Kontakt:
Ovo je već peti put na 2 stranice da postavljate taj klip, nema potrebe vise ..
Nikad čuo za tog malog što dolazi, šta znaš možda bude hljeba od njega ..
[youtube][/youtube]
Nikad čuo za tog malog što dolazi, šta znaš možda bude hljeba od njega ..
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlPrincipino
- Kontakt:
ja sam cuo da je potencijal malo je reci. mladost je to. ne mogu puno pogrijesiti. ako ne uspije opet nije puno ulozeno. 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma jok kakvo službeno zasad samo trač.meho-medo je napisao/la:Koje iznenadjenje Riccardo Saponara zvanicno Milanov igrac
Ode Pato, kakva šteta za ove povrede. I ovo što Berlu priča za neka obećanja neće se on vratiti gotovo je

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Razumijem sve razloge zasto su ga prodali, ali mi je opet zao jbg. Kao sto neko rece najdrazi igrac poslije Sheve, i meni takodjer. Zao mi dresa sto uze, ali nadam se da ima nesto od ovih klauza da ga se vrati pa da ne propadne skroz 

Pise gore da je official ,neka neko provjeri na zvanicnom sajtu Milana ,pa javi ,po ovom klipu nije los_forzamilan_ je napisao/la:Ma jok kakvo službeno zasad samo trač.meho-medo je napisao/la:Koje iznenadjenje Riccardo Saponara zvanicno Milanov igrac
Ode Pato, kakva šteta za ove povrede. I ovo što Berlu priča za neka obećanja neće se on vratiti gotovo je
Ipak jos nista nije zvanicno ,samo se Milan haman interesira za Riccarda Saponara
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma joj,ne znam sta da kazem za tog Saponaru ako je uopste istina.
S jedne strane za male pare mozemo dobiti jednog mladog talenta,ali mi se ne svidja to da je jedan Milan spao na toliko niske grane da dovodi anonimce
Znam da se nema para,ali je*emu nije bas tolika kriza da ne mozemo kupiti nekog iole boljeg i vec provjerenog igraca.
Uostalom u takvoj smo situaciji da pored faraona nemamo dobrog napadaca i treba nam neki klasicni spic koji ce zabijati golove, koji ce dignuti ovaj tim na noge,a sa ovim malim to sigurno necemo dobiti.
Ali ovo su samo spekulacije,ne vjerujem da ce biti ista od toga
S jedne strane za male pare mozemo dobiti jednog mladog talenta,ali mi se ne svidja to da je jedan Milan spao na toliko niske grane da dovodi anonimce

Uostalom u takvoj smo situaciji da pored faraona nemamo dobrog napadaca i treba nam neki klasicni spic koji ce zabijati golove, koji ce dignuti ovaj tim na noge,a sa ovim malim to sigurno necemo dobiti.
Ali ovo su samo spekulacije,ne vjerujem da ce biti ista od toga

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Poslije Raula, ovo mi je najtuznii transfer koji se ne tice Intera
Nadam se da ce se vratiti, kao sto je obecao

Nadam se da ce se vratiti, kao sto je obecao

PAZZA INTER !!!
Ma obećanje ludom radovanje, otprilike će to biti tako.. 

Il club piu titolato al mondo!
- LegendKiller
- Kontakt:
Fiorentina dovela Giusepea Rossia i mi smo ga htjeli još prošle sezone neznam šta bi ali nemogu da vjerujem da i Fiorentina bolje prolazi u transferima od nas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.