Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Neutralan88
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Neutralan88 » 04 jan 2013, 16:56

proFCB je napisao/la:Wenger se opasno sprema za nas,bayernovce, izgleda... Arsene Arsene,hehehe
Ne mogu se oni spremit za Bayern ni za 10 godina :D
A kamo li ovo mjesec dana, opet neki prosjecni igraci se spominju al hajde novi liverpool se stvorio ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 jan 2013, 17:06

Ma naravno da je moguce da taj mali doleti u englesku, po meni je ispao shupak zesci prema upravi Schalkea...
Primjera radi Schalke mu je dao sve, i kada je trebalo produziti ugovor nece, hoce platu od 6miliona €! A brijem da tu platu sigurno nece traziti u nekom eng klubu,zato sto zna da je nece dobiti!!!
Stern des Südens

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 04 jan 2013, 17:07

frankqqqqq je napisao/la:
Sky Sports News ‏@SkySportsNews
BREAKING NEWS: West Ham have confirmed the signing of Arsenal striker Marouane Chamakh on a six-month loan deal #ssn
Ode i Chamka.

Hvala proFCB, a čuj, izjavljivao je da bi volio na otoku da oproba, Wenger je izjavio da ga pratimo tako da postoji mogućnost da dođe ipak :D
Sad kad se Šamak raspuca u WHU, imam stvarno neki feeling, da će dat' golova. :mrgreen:

Nek mu je sa srećom, volio bih stvarno bar malo da vrati karijeru, bio je dobar na početku u klubu. ;)
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 04 jan 2013, 17:13

Uzeše nam i Holtbya kokoške. Koga ćemo sad dovest, samo da mi je da znam.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 04 jan 2013, 17:14

BREAKING: Lewis Holtby je novi igrač Tottenhama! Svom će se novom klubu pridužiti na ljeto. !

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 04 jan 2013, 17:14

frankqqqqq je napisao/la:Uzeše nam i Holtbya kokoške. Koga ćemo sad dovest, samo da mi je da znam.
Daj nemoj yebavat. :?

Šta reći? Koga dovesti?

EDIT: Vidi fakat.

EDIT2: Sad čitam da Musi Sisoku ističe ugovor na ljeto. Znam da je prošle sezone bio dobar, ove nisam francuze nikako pratio, pa ako ima neko, kakav je bio? Znam da smo se s njim povezivali.
Zadnja izmjena: Semsudin, dana/u 04 jan 2013, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 04 jan 2013, 17:20

Jeste naivni,pa logično da neće niko normalan doć,budel ko dolazio doće shaw il zaha koji nam nemogu pomoć

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 04 jan 2013, 17:46

Kako je krenulo prosli januarski rok ce biti bolji od ovoga, stvarno smo postali kari.ne
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 04 jan 2013, 17:59

Al dobro, nije smak svijeta ako Holtbya nismo doveli, sličan igrač Wilshereu, barem po meni, jeste dobar ali nema potrebe da se drami, nije Isco u pitanju :mrgreen: Nego, Capoue, Shaw, Olsson I Adrian bi bio dobar prelazni rok za mene. Još ako se Zaha tu negdje ubaci, ne može bolje. Ali, poznavajući Wengera, maximalno 2 od ovih navedenih dolaze.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 04 jan 2013, 18:02

Harun93 je napisao/la:Kako je krenulo prosli januarski rok ce biti bolji od ovoga, stvarno smo postali kari.ne
bravo :D

sad mi je jasno zasto nema kupovine igraca pa fakat evo i jedan Holtbay odabere Tottenhem jbg

Šteta sto mozda Wenger nije pokusao jedan transfer rizik uradit pa dovesti Pata za 15 tak miliona eura :?

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 04 jan 2013, 18:13

Neutralan88 je napisao/la: Šteta sto mozda Wenger nije pokusao jedan transfer rizik uradit pa dovesti Pata za 15 tak miliona eura :?
Pato ne bi iz bolnice izlazio kad bi došao u Arsenal. I sam je hafifan, šta misliš kakav bi bio sa našim liječničkim timom?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 jan 2013, 18:19

slika
1946

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 04 jan 2013, 18:30

Wenger ceka na Holtby-a za ljeta da ga uzme dzaba, dok drugi djeluju kako treba i to sa odlicnim poslovanjem uspjeli su ga dobiti dzaba, istek ugovora na ljeto.
Fin posao za Tottenham, i u prethodnom roku i u ovome, moram priznati da dosta bolje posluju od Arsenala i kod AVB-a nema cekanja, on uzima sta hoce. Jos se spominju i sa Wilianom i Villom, ne bi me cudilo da i to zavrse. Dostojna ekipa se gradi sa finim imenima tamo.

Treba se djelovati sto brze, rijesio se igraca i sada i u proslom roku, al' i dalje bez kupovine. Pare su tu, to se ne treba kriti, sad ne treba skrt biti kad je najpotrebnije.
Evo i dalje supljaci letaju da se dogovorilo sa Villom za £12.5mill. Prestati sa pricanjem gluposti i povezivanjem, nece skautati dozivotno, ako je rijesio nek uzme tamo gdje skripi.
Victoria Concordia Crescit.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 04 jan 2013, 18:33

Semsudin je napisao/la:
Neutralan88 je napisao/la: Šteta sto mozda Wenger nije pokusao jedan transfer rizik uradit pa dovesti Pata za 15 tak miliona eura :?
Pato ne bi iz bolnice izlazio kad bi došao u Arsenal. I sam je hafifan, šta misliš kakav bi bio sa našim liječničkim timom?
znam da je rizik transfer, al isplatilo bi se pokusat ipak Pato je mlad ima 23 godine i kad igra onda igra momacki :!:

evo Rossi iz Vilareala presao u Viole, fakat se zakuhava pravo oko transfera, valjda i Arsenal sta ubode :)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jan 2013, 18:55

Neutralan88 je napisao/la:
Harun93 je napisao/la:Kako je krenulo prosli januarski rok ce biti bolji od ovoga, stvarno smo postali kari.ne

sad mi je jasno zasto nema kupovine igraca pa fakat evo i jedan Holtbay odabere Tottenhem jbg

Šteta sto mozda Wenger nije pokusao jedan transfer rizik uradit pa dovesti Pata za 15 tak miliona eura :?
Hahahaha da takvi diletanti i kvazistrucnjaci poput tebe vode Arsenal, davno bi oni oni svoje derbije igrali sa Cheltenhamom i slicnima, cuj holtby odabrao totenhem hahaha pa da bi odabrao totenhem morao je dobiti i ponudu Arsenala a to se kao sto svi znamo nije desilo. interes sa Holtbya je obicna laz, eto Wenger glup nije znao da moze danas potpisati Holtbya i dobiti ga za djabe na ljeto :lol:
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 04 jan 2013, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 04 jan 2013, 18:56

BigBigBang je napisao/la:
Neutralan88 je napisao/la:

Hahahaha da takvi diletanti i kvazistrucnjaci poput tebe vode Arsenal, davno bi oni oni svoje derbije igrali sa Cheltenhamom i slicnima, cuj holtby odabrao totenhem hahaha pa da bi odabrao totenhem morao je dobiti i ponudu Arsenala a to se kao sto svi znamo nije desilo.

Arsenal = Liverpool

P.S Liverpool ima jacu tradiciju historijski je 0 Arsenal za Liverpool al trenutno su za plasmana u evropsku ligu samo ;)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 jan 2013, 19:00

Nemoj da skreces sa teme i priznaj da si fudbalski laik koji ne bi mogao na FM-u napraviti dobar transfer a kamoli savjetovati jednu instituciju kakva je Wenger. Jos jednom cu da ponovim tebi i slicnima da se previse brinete kao navijaci drugih klubova o transfer politici Arsenala, npr. transfer politika Uniteda, Bayerna, Totenhema, Juventusa mene nikad nije interesovala niti se brinem o istim.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 04 jan 2013, 19:05

Pajo bolan, pusti ga. Za koji ono ti tim navijaš pa se ovako baviš Arsenalom, živiš na ovoj temi i konstantno trollaš, a zapravo konstantno glup ispadaš sa svojim konstatacijama koje su blago reći nevjerovatne.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 04 jan 2013, 19:13

Nesto razmisljam, tacno su trebali dovesti Pata. Cisto da ispostuju Diabya i dovedu mu drustvo da nije dosadno covjeku.

Opusteno ljudi rok je tek poceo ima jos 25 dana. A treba uzeti da niko nece da dovede vise od dva igraca ove zime. Najvaznije je da se retosiljaju ovih baksuza i da pruzi ebenu sansu Eisfildu u prvom timu. Sto se tice kokosi od dolaska AVB rade odlican posao. Baos je odlican trener ali sto glupi Abramovich nije imao zivaca niko nije kriv...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 jan 2013, 19:23

Kazu da je Vilja vidjen u Londonu,.Navodno je dogovren transfer vrijedan 12.5 miliona funti,.

Dobar igrac al dao je on svoje najbolje godine,.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.