Sta je opet Totenhem?neurofunk je napisao/la:Reports: Liverpool have made the first move for Holtby but Schalke midfielder favours Tottenham #LFC

Kako je moguce da se uvijek ista dva kluba oko igraca bore

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sta je opet Totenhem?neurofunk je napisao/la:Reports: Liverpool have made the first move for Holtby but Schalke midfielder favours Tottenham #LFC
nek je johnson mega zvijezdaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ako je on jedan od najtraženijih ja sam gradonačelnikova majka.
Slažem se, čuj najtraženiji.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako je on jedan od najtraženijih ja sam gradonačelnikova majka.
Ali ćemo zato imati na ljeto kada prodamo Suareza, Aggera, možda i Reinu te JohnsonaWe are not going to have a lot of money to do anything [else] in the window.
Šta ćeš drugo od kauboja američkih svi su oni isti....OTNYS_YNWA je napisao/la:Rodgers
Ali ćemo zato imati na ljeto kada prodamo Suareza, Aggera, možda i Reinu te JohnsonaWe are not going to have a lot of money to do anything [else] in the window.Američka gamad majku im je*em, od samog početka sam znao da su đubrad klasična
__
PS:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... oltby.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ništa ni od njega, e je*o majku pa do kada će nam krasti ovakve igrače ispred nosa.
Jedna briga manje, bolje da fokus ostane na tome da se dovedu Eriksen ili Isco.OTNYS_YNWA je napisao/la:Rodgers
Ali ćemo zato imati na ljeto kada prodamo Suareza, Aggera, možda i Reinu te JohnsonaWe are not going to have a lot of money to do anything [else] in the window.Američka gamad majku im je*em, od samog početka sam znao da su đubrad klasična
__
PS:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... oltby.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ništa ni od njega, e je*o majku pa do kada će nam krasti ovakve igrače ispred nosa.
I Joe Cole je bio zvijezda Lillea ne zaboravi.Admir_Sa je napisao/la:koji desni bek u evropi je toliko tražen, ajd recite strucnjaci? gledajte malo mimo engleske lige, a ne da su vam johnsoni i keroli mega zvijezde, a klub haman na najnizim granama unazad 40 godina. jel ba bio tražen pa se nadavao golova u njukastlu što kerol nece još za 5 godina dati, jel onaj michu bio tražen pa sada vrijedi puno. još da dodam da se dosta francuskih bekova vrlo dobro snašlo u engleskoj ligi, al ne vrijedi to ovde objašnjavati kada ovde vladaju neka jedinstvena mišljenja koja se godinama potvrdjuju kao pogrešna (kupovina engleskih igraca, tj pretplacivanje), al to ne smeta da se i dalje uzdiže u nebesa ova engleska buranija (cast izuzecima)
Okay. Šerloče, po čemu si to zaključio?Ba je odličan napadač, za Njukas'l. I Carroll je bio najbolji strijelac lige a imao je 21. godinu, ne zaboravi.. Pa se nije snašao u većem klubu. Ti garantuješ da će Ba razvaljivati u Chelseau? Jarane, neće on ni Torresa izbaciti iz prve postave.
Jednostavno rečeno Liverpool nema skaute možda ima ali traže samo po ******** engleskoj a drzava na svijetu 144Admir_Sa je napisao/la:koji desni bek u evropi je toliko tražen, ajd recite strucnjaci? gledajte malo mimo engleske lige, a ne da su vam johnsoni i keroli mega zvijezde, a klub haman na najnizim granama unazad 40 godina. jel ba bio tražen pa se nadavao golova u njukastlu što kerol nece još za 5 godina dati, jel onaj michu bio tražen pa sada vrijedi puno. još da dodam da se dosta francuskih bekova vrlo dobro snašlo u engleskoj ligi, al ne vrijedi to ovde objašnjavati kada ovde vladaju neka jedinstvena mišljenja koja se godinama potvrdjuju kao pogrešna (kupovina engleskih igraca, tj pretplacivanje), al to ne smeta da se i dalje uzdiže u nebesa ova engleska buranija (cast izuzecima)
Saurman nakon skoro cetiri mjeseca navratio na temu. On konta ja postao senilan.Postao/la Henderson dana 03 sep 2012, 23:50
Saurman je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Slažem se, hej da hoćemo ispasti već u grupnoj fazi.
Ne brini želja će ti biti ispunjena.
Smiješ se opkladiti u nešto veliko, tipa napuštanje foruma?
Benítez je poznat k'o menadžer koji jako često radi rotacije, skoro u svakom meču, a to je dokaz i u ovoj sezoni gdje svaku utakmicu nastupaju novi veznjaci. Dakle, očekujem naizmjenične rotacije i u vrhu napada.Doveden je kao konkurencija Torresu ali nikada ga neće izbaciti iz prve postave.
Ja ga navuk'o ti ga pokušao dokrajčitiHenderson je napisao/la:
Saurman nakon skoro cetiri mjeseca navratio na temu. On konta ja postao senilan.
Steta velika za forum sto nije pristao na opkladu.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja ga navuk'o ti ga pokušao dokrajčitiHenderson je napisao/la:
Saurman nakon skoro cetiri mjeseca navratio na temu. On konta ja postao senilan.
pa najveci problem je što i tamo gdje najviše škripi liverpul se pojacava sa igracem koji nije odigrao 2 utakmice ove sezone, a platiš ga 12mil funti i onda je kao tragedija što još nema para za pojacanja. za te pare tri pozicije se mogu poboljšati ako kupuješ van engleske. debuši je samo primjer kako liverpul treba poslovatiOTNYS_YNWA je napisao/la:I Joe Cole je bio zvijezda Lillea ne zaboravi.Admir_Sa je napisao/la:koji desni bek u evropi je toliko tražen, ajd recite strucnjaci? gledajte malo mimo engleske lige, a ne da su vam johnsoni i keroli mega zvijezde, a klub haman na najnizim granama unazad 40 godina. jel ba bio tražen pa se nadavao golova u njukastlu što kerol nece još za 5 godina dati, jel onaj michu bio tražen pa sada vrijedi puno. još da dodam da se dosta francuskih bekova vrlo dobro snašlo u engleskoj ligi, al ne vrijedi to ovde objašnjavati kada ovde vladaju neka jedinstvena mišljenja koja se godinama potvrdjuju kao pogrešna (kupovina engleskih igraca, tj pretplacivanje), al to ne smeta da se i dalje uzdiže u nebesa ova engleska buranija (cast izuzecima)![]()
Desni bek nam nije potreban, bolje da se Wisdom forsira ( ako ti je 'mrzak' Glen ) koji nije ništa lošiji od Debušija. Da si napisao da je jedan od traženijih bekova bilo bi ok, ali ti si napisao najtraženijih igrača što je smiješno. Bolje da se pojačamo tamo gdje škripi, nego da se trpamo desnim bekom.
Ba je odličan napadač, za Njukas'l. I Carroll je bio najbolji strijelac lige a imao je 21. godinu, ne zaboravi.. Pa se nije snašao u većem klubu. Ti garantuješ da će Ba razvaljivati u Chelseau? Jarane, neće on ni Torresa izbaciti iz prve postave.
I buranija Johnson je svestran igrač i hvala Bogu pa ga imamo u timu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.