Aha inace slucaj u nasem nogometu.
I svi sampioni do sada u PL BiH su opstali i titulu uzeli zat sto su napravili milionske transfere i prije i poslije osvajanja titule.
De ziv bio do jucer si po forumu cmizdrio sto ti ode plata iz Sarajeva. Imam dijete tvojih godina.[/quote]
Nemaš ti pojma o životu,toliko godina a pišeš gluposti!

O kakvim milionskim transferima pričaš živ bio?

Još jedan forumaš priča o tome kako sam ja ostao bez plate.

Pa ja nikog lično ne poznajem niti se družim iz Olimpica.Jeli sad jasnije?Čuj bez plate ostao!

[/quote]
Ma ti si drito glup. Ti prvo jedno, pa onda drugo. Prvo je bitan novac a kad ti se krele jedan kaze da se novac ne moze u BiH zaraditi ti pocnes da se kofrcis.
Idi ziv bio citaj gdje ce ti klub zavrsiti. I ja gori konj raspravljam se sa likom koji navija za klub koji nije Hridu do koljena. Vrbanjusa ima vise navijaca i vecu posjecenost, a Famos je prije rata imao koliko Olimpic nece za 100 godina.[/quote]
Molim te nemoj me vrijeđati,ali molim te,

da ja ne bih isto radio a onda će mene moderator opominjati!

Uspjeli ste otjerati dvojicu sa ove teme,Herbiona i Balića pa ste sada krenuli i dalje.Nemaš potrebe biti bezobrazan,postoji pp pa tamo možeš reći šta hoćeš.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.