Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Od Diabya očekujem bar da odigra ove sljedeće tri iznimno teške ligaške tekme,a ostalo ako bude sreće bar da spoji jednu polu sezonu bez bolnice,mora da tamo karindza neku medicinsku sestru....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Mašala ovi trolovi nas napuštaju. Samo se nadam da će ovi njihovi sadašnji klubovi biti dovoljno glupi da im otkupe ugovor skroz na skroz.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
http://www.givemefootball.com/premier-l ... c1f30fa6e4" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta vi mislite o njemu ?
Šta vi mislite o njemu ?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Gibbs jeste trenutno bolji od njega,ali Shaw ima ogroman potencijal,i imati ovakva dva mlada lijeva beka stvarno bi imali fenomenalnu rotaciju...Lennon je napisao/la:http://www.givemefootball.com/premier-l ... c1f30fa6e4
Šta vi mislite o njemu ?
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
eee raja..pomoc ako moze..trebaju mi podaci o navijacima Arsenala..u Engl naravno..neke hist podatke ali i neke zanimljive stvari..neki link ili da neko posta..hvala 

prijatelju, ima google pa bujrum.
Wenger confirms Arsenal's Holtby interest !
Wenger ozbiljno spremio 17 m za Villu, haj da ovo bude istina pa da nas bar Villa spasi jos ovu sezonu, pa cak i narednu na nivou da odigra.
-
- Kontakt:
Nista od toga, zasto bi Arsenal dovodio igraca kojem je istekao rok trajanja, on je jednom limitranom Pedru postao rezerva dani njegove slave su stvar proslosti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
googlo sam al' slabo nesto..jesi susretljivProfesor je napisao/la:prijatelju, ima google pa bujrum.
Wenger confirms Arsenal's Holtby interest !

Wenger: Navijači žele vidjeti Messija, ne zanimaju ih nepoznati.
A ja Arsena sto spominje Lionela ovih dana.
Da ne sprema kakvu ponudu za argentinca ?
Paja sta ti kazes ?
Paja sta ti kazes ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Neutralan88
- Kontakt:
AA23 je napisao/la:Wenger ozbiljno spremio 17 m za Villu, haj da ovo bude istina pa da nas bar Villa spasi jos ovu sezonu, pa cak i narednu na nivou da odigra.
Previse je dati toliko para za Villu, ipak ima on 30 tak godina, imat ce dosta povreda..
Al definitivno treba jedan pouzdan golgeter!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- frankqqqqq
- Kontakt:
Joj ako Holtbya dovedemo to će biti i više nego odlično pojačanje.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ma i M'Villa i Villa će u totehnam
Wenger se opasno sprema za nas,bayernovce, izgleda... Arsene Arsene,hehehe
Stern des Südens
Wenger, pu*i q*tu, dosta je tebe i tvojih izjava. Dovedi velika imena, a nekakve anonimuse iz francuske j*ne lige. Postoji fudbal i mimo francuske.M4kaveli je napisao/la:Wenger: Navijači žele vidjeti Messija, ne zanimaju ih nepoznati.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pa mora, ne igramo ni mi protiv neke kvazi ekipe pobogu brateproFCB je napisao/la:Wenger se opasno sprema za nas,bayernovce, izgleda... Arsene Arsene,hehehe

Pa na pocetku sezone,dok je i Schalke igrao extra igrao je i Lewis,a sad kako je Schalke upao u krizu,tako i on. Po meni najbolju sezonu kojiú je ikad odigrao,to je bila prosla,i stvarno mi je nejasno zasto ga tada Schapkeovci nisu prodali,mogli su uzeti fine pare,ovako ako sad ode dobit ce neku mizernu svotu novca,ili ce na kraju godine otici dzabalame...
Dobar je igrac i mislim da bi se jako dobro uklopio u vasu ekipu,ali ipak mislim da taj mali ostaje u Njemackoj!
Dobar je igrac i mislim da bi se jako dobro uklopio u vasu ekipu,ali ipak mislim da taj mali ostaje u Njemackoj!
Stern des Südens
-
- Kontakt:
Ne vjerujem da bi Barcelona prihvatila Wengerovih rekordnih 25 miliona za njega.M4kaveli je napisao/la:Wenger: Navijači žele vidjeti Messija, ne zanimaju ih nepoznati.
Paja sta ti kazes ?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ode i Chamka.Sky Sports News @SkySportsNews
BREAKING NEWS: West Ham have confirmed the signing of Arsenal striker Marouane Chamakh on a six-month loan deal #ssn
Hvala proFCB, a čuj, izjavljivao je da bi volio na otoku da oproba, Wenger je izjavio da ga pratimo tako da postoji mogućnost da dođe ipak

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.