Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ocigledno nisi ni procitao, nigdje nema poredjenja izmedju Vrsajevica i Vranjesa!
A Avdukic je trenutno najbolja opcija za 2.golmana, uzimajuci u obzir koliko Hasagic i Sehic (ne)igraju
A Avdukic je trenutno najbolja opcija za 2.golmana, uzimajuci u obzir koliko Hasagic i Sehic (ne)igraju
buric brani u lehu ,ne znam razlog sto nema pozivarisingforce je napisao/la:Ocigledno nisi ni procitao, nigdje nema poredjenja izmedju Vrsajevica i Vranjesa!
Da je Susic i malo realan Avdukica uopce ne bi zvao u reprezentaciju.Prije njega poziv su svakako zasluzili Buric i Fejzica.Oba su standardni u svojim klubovima,a i mladi su od Avduke.
Mozda Fejzic nije bas primamljiva opcija jer brani za njemackog drugoligasa,no moramo biti realni i reci da je Aalen iako druga liga kvalitetniji od Borca kao tim.Uz to uzmimo da Fejzic i Buric imaju međunarodno iskustvo,dok to Avdukic ima nastupima za iranskog drugoligaša i Kamen Ingrad
Dalje,kao opciju na desnom beku nikako ne bi smijeli koristiti Vrsajevica.Covjek je kriminalan u defanzivi,a bgm i u ofaznzivi
Protiv Litvanije nas je puka sreca (i njihove neznanje) spasilo da ne primimo upravo pogodak zbog Vrsajevica.Posteno je u 2-3 navrata ispao na poziciji desnog bocnog.Kao rezervna opcija za Mujdzu bi trebao biti Vranjes,koji ne igra u 2.ligi Rusije jer je Alania prvoligas.Treba kao jos opciju za desnog bocnog pogledati i Dilvarea iz becke Austrije.Prvi su u svojoj ligi,a on sa 21-godinu standardan.Takođe kao opciju na krilnim pozicijama imamo Nadarevica iz Varesea,a u napadu definitivno Seferovica.Bojim se da od Djurica nema nista,jer ne igra ni u Cremonesu skoro pa nikako.Tu jos mozemo pomenuti i Avdica iz Zwolea.Otkako je presao u Nizozemsku igra dosta dobro,a jos uvijek ima pravo nastupa za bh.reprezentaciju.
Mozda Fejzic nije bas primamljiva opcija jer brani za njemackog drugoligasa,no moramo biti realni i reci da je Aalen iako druga liga kvalitetniji od Borca kao tim.Uz to uzmimo da Fejzic i Buric imaju međunarodno iskustvo,dok to Avdukic ima nastupima za iranskog drugoligaša i Kamen Ingrad

Dalje,kao opciju na desnom beku nikako ne bi smijeli koristiti Vrsajevica.Covjek je kriminalan u defanzivi,a bgm i u ofaznzivi

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Moram priznati da sam totalno zaboravio Seferovica, on bi svakako bio idealna zamjena (bolja od Đurica obzirom koliko (ne)igra)) za Edina i Vedada.Adi_Zepce je napisao/la:Da je Susic i malo realan Avdukica uopce ne bi zvao u reprezentaciju.Prije njega poziv su svakako zasluzili Buric i Fejzica.Oba su standardni u svojim klubovima,a i mladi su od Avduke.
Mozda Fejzic nije bas primamljiva opcija jer brani za njemackog drugoligasa,no moramo biti realni i reci da je Aalen iako druga liga kvalitetniji od Borca kao tim.Uz to uzmimo da Fejzic i Buric imaju međunarodno iskustvo,dok to Avdukic ima nastupima za iranskog drugoligaša i Kamen Ingrad![]()
Dalje,kao opciju na desnom beku nikako ne bi smijeli koristiti Vrsajevica.Covjek je kriminalan u defanzivi,a bgm i u ofaznziviProtiv Litvanije nas je puka sreca (i njihove neznanje) spasilo da ne primimo upravo pogodak zbog Vrsajevica.Posteno je u 2-3 navrata ispao na poziciji desnog bocnog.Kao rezervna opcija za Mujdzu bi trebao biti Vranjes,koji ne igra u 2.ligi Rusije jer je Alania prvoligas.Treba kao jos opciju za desnog bocnog pogledati i Dilvarea iz becke Austrije.Prvi su u svojoj ligi,a on sa 21-godinu standardan.Takođe kao opciju na krilnim pozicijama imamo Nadarevica iz Varesea,a u napadu definitivno Seferovica.Bojim se da od Djurica nema nista,jer ne igra ni u Cremonesu skoro pa nikako.Tu jos mozemo pomenuti i Avdica iz Zwolea.Otkako je presao u Nizozemsku igra dosta dobro,a jos uvijek ima pravo nastupa za bh.reprezentaciju.
Ako se obistini ovaj transfer Misimovića u Kinu, znači li to da smo saznali umjesto koga će Stevanović u prvih 11 repke? Meni je to logično: Miske out, Čupo in.
NAPRIJED NARODE!
Ne mora da znaci, ali moguce je.Zeman je napisao/la:Ako se obistini ovaj transfer Misimovića u Kinu, znači li to da smo saznali umjesto koga će Stevanović u prvih 11 repke? Meni je to logično: Miske out, Čupo in.
Pored toga siguran sam da ce opet Miske dobiti poziv uz Muslimovica nadam se, ne bih volio da jednog izosatavi.
A najvaznije je da se Miske adaptira u Kini kao i Cupo u Spaniji, trebaju nam za Grcku extra spremni igraci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Vrlo moguce da Susic nece pozivati Misketa protiv Slovenije, sto zbog udaljenosti, sto zbog toga sto je to ipak prijateljska utakmica, a MIsimovic svakako mislim da nece vise biti standardan. Mislim da se Zlatan Muslimovic definitivno vraca u repku , bice pozvan za Grcku , jer tu ne moze proci vise izjava Susica tipa ove " Što se Muslimovića tiče neka se vrati u Evropu i igra, pa će dobiti poziv“, jer sigurno da Susic i ne pomislja da Misketa otpise.
Stevenovic nije u protokolu za sljedecu utakmicu Seville u Primeri(subota), tako da sam siguran da ce debitovati u srijedu kuci protiv Mallorce u Kupu, moguce cak od prve minute!
Stevenovic nije u protokolu za sljedecu utakmicu Seville u Primeri(subota), tako da sam siguran da ce debitovati u srijedu kuci protiv Mallorce u Kupu, moguce cak od prve minute!
-
- Kontakt:
Da, mislim da to apsolutno samo to znaciZeman je napisao/la:Ako se obistini ovaj transfer Misimovića u Kinu, znači li to da smo saznali umjesto koga će Stevanović u prvih 11 repke? Meni je to logično: Miske out, Čupo in.
Ma Stevo sigurno debituje protiv Mallorce.Sevilla ima veliku prednost od 5:0 i 99.9% ce otpocetka zaigrati Miroslav.Taj mec je idealan za njegov debi
Sto se Misketa tice treba mu se zahvaliti na svemu i ne zvati ga vise,bas kao ni Muslimovica.Imamo Pjanica i Stevanovica koji mogu nadomjestiti njegov izostanak,a pokusati u međuvremenu dovesti u repku Vuckica,Vrancica mlađeg,pa mozda i Saida ako bude igrao dobro u Dinamu.Tu je svakako i Stilic,ne treba ni na njega zaboraviti.

Sto se Misketa tice treba mu se zahvaliti na svemu i ne zvati ga vise,bas kao ni Muslimovica.Imamo Pjanica i Stevanovica koji mogu nadomjestiti njegov izostanak,a pokusati u međuvremenu dovesti u repku Vuckica,Vrancica mlađeg,pa mozda i Saida ako bude igrao dobro u Dinamu.Tu je svakako i Stilic,ne treba ni na njega zaboraviti.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kineska liga počinje tek oko mjeseca Marta , tako da će Miske biti u katastrofalnoj formi kod utakmice sa Grčkom ako pređe u Kinu...
-
- Kontakt:
Anel Hadžić u Hajduku ! 

HahahahahAdi_Zepce je napisao/la:Ma Stevo sigurno debituje protiv Mallorce.Sevilla ima veliku prednost od 5:0 i 99.9% ce otpocetka zaigrati Miroslav.Taj mec je idealan za njegov debi![]()
Zahvaliti se Misketu,ne znam da se smijem ili placem,a tek kad vidim koje si alternative naveo onda znam.Plakat cu...
BILAKRV1950 je napisao/la:Anel Hadžić u Hajduku !

Slobodno mozes se i smijati,ali i plakati.Meni je osobno Miske vrlo drag igrac,ali treba biti realan i reci da je njegovo vrijeme proslo.Kao zamjene sam nabrojao igrace koji su po 5-6 godina mladi od njega i pred kojima tek dolazi vrijeme.Denizmare je napisao/la:HahahahahAdi_Zepce je napisao/la:Ma Stevo sigurno debituje protiv Mallorce.Sevilla ima veliku prednost od 5:0 i 99.9% ce otpocetka zaigrati Miroslav.Taj mec je idealan za njegov debi![]()
Zahvaliti se Misketu,ne znam da se smijem ili placem,a tek kad vidim koje si alternative naveo onda znam.Plakat cu...
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kaže Spaha glaso za Messija , a Pape za Ronalda... To mora zato što Spaha još ima traume od onog gola kada mu je Messi u punom trku gurnuo loptu kroz noge pa lobovao golmana ..
A Pape za Ronalda jer još ima traume od baraža za EP 2011

A Pape za Ronalda jer još ima traume od baraža za EP 2011

ovakav popis za grke (23) mora biti:
golmani: begović, šehić, burić
odbrana: mujdža, vranješ, spahić, pandža, zukanović, šunjić
vezni red: zahirović, salihović, lulić, medunjanin, pjanić, misimović, stevanović, ibričić, alispahić, husejinović
napad: džeko, ibišević, muslimović, zec
vezni red: zahirović, salihović, lulić, medunjanin, pjanić, misimović, stevanović, ibričić, alispahić, husejinović
sve su pite pitice, samo burek pitac je
ne moraPanda je napisao/la:ovakav popis za grke (23) mora biti:
Panda je napisao/la:ovakav popis za grke (23) mora biti
giannini je napisao/la:ne mora

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zec
bolje pozvat almedina hotu.

Ja u spisak nebih uvrstio > Alispahica,Husejinovica ,Muslimovica i Zeca,a uostalom mogao bih se kladit da ce Pape pozvat opet Svraku i SesaraPanda je napisao/la:ovakav popis za grke (23) mora biti:

Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, CAGarfia, forgempp, jasmin10, KrajinaKing, zastitaIdentiteta i 65 gostiju.