Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

risingforce
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la risingforce » 04 jan 2013, 00:32

Ocigledno nisi ni procitao, nigdje nema poredjenja izmedju Vrsajevica i Vranjesa!
A Avdukic je trenutno najbolja opcija za 2.golmana, uzimajuci u obzir koliko Hasagic i Sehic (ne)igraju

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 jan 2013, 00:39

risingforce je napisao/la:Ocigledno nisi ni procitao, nigdje nema poredjenja izmedju Vrsajevica i Vranjesa!
A Avdukic je trenutno najbolja opcija za 2.golmana, uzimajuci u obzir koliko Hasagic i Sehic (ne)igraju
buric brani u lehu ,ne znam razlog sto nema poziva

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 jan 2013, 02:37

Da je Susic i malo realan Avdukica uopce ne bi zvao u reprezentaciju.Prije njega poziv su svakako zasluzili Buric i Fejzica.Oba su standardni u svojim klubovima,a i mladi su od Avduke.
Mozda Fejzic nije bas primamljiva opcija jer brani za njemackog drugoligasa,no moramo biti realni i reci da je Aalen iako druga liga kvalitetniji od Borca kao tim.Uz to uzmimo da Fejzic i Buric imaju međunarodno iskustvo,dok to Avdukic ima nastupima za iranskog drugoligaša i Kamen Ingrad :roll:
Dalje,kao opciju na desnom beku nikako ne bi smijeli koristiti Vrsajevica.Covjek je kriminalan u defanzivi,a bgm i u ofaznzivi :mrgreen: Protiv Litvanije nas je puka sreca (i njihove neznanje) spasilo da ne primimo upravo pogodak zbog Vrsajevica.Posteno je u 2-3 navrata ispao na poziciji desnog bocnog.Kao rezervna opcija za Mujdzu bi trebao biti Vranjes,koji ne igra u 2.ligi Rusije jer je Alania prvoligas.Treba kao jos opciju za desnog bocnog pogledati i Dilvarea iz becke Austrije.Prvi su u svojoj ligi,a on sa 21-godinu standardan.Takođe kao opciju na krilnim pozicijama imamo Nadarevica iz Varesea,a u napadu definitivno Seferovica.Bojim se da od Djurica nema nista,jer ne igra ni u Cremonesu skoro pa nikako.Tu jos mozemo pomenuti i Avdica iz Zwolea.Otkako je presao u Nizozemsku igra dosta dobro,a jos uvijek ima pravo nastupa za bh.reprezentaciju.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 04 jan 2013, 11:39

Adi_Zepce je napisao/la:Da je Susic i malo realan Avdukica uopce ne bi zvao u reprezentaciju.Prije njega poziv su svakako zasluzili Buric i Fejzica.Oba su standardni u svojim klubovima,a i mladi su od Avduke.
Mozda Fejzic nije bas primamljiva opcija jer brani za njemackog drugoligasa,no moramo biti realni i reci da je Aalen iako druga liga kvalitetniji od Borca kao tim.Uz to uzmimo da Fejzic i Buric imaju međunarodno iskustvo,dok to Avdukic ima nastupima za iranskog drugoligaša i Kamen Ingrad :roll:
Dalje,kao opciju na desnom beku nikako ne bi smijeli koristiti Vrsajevica.Covjek je kriminalan u defanzivi,a bgm i u ofaznzivi :mrgreen: Protiv Litvanije nas je puka sreca (i njihove neznanje) spasilo da ne primimo upravo pogodak zbog Vrsajevica.Posteno je u 2-3 navrata ispao na poziciji desnog bocnog.Kao rezervna opcija za Mujdzu bi trebao biti Vranjes,koji ne igra u 2.ligi Rusije jer je Alania prvoligas.Treba kao jos opciju za desnog bocnog pogledati i Dilvarea iz becke Austrije.Prvi su u svojoj ligi,a on sa 21-godinu standardan.Takođe kao opciju na krilnim pozicijama imamo Nadarevica iz Varesea,a u napadu definitivno Seferovica.Bojim se da od Djurica nema nista,jer ne igra ni u Cremonesu skoro pa nikako.Tu jos mozemo pomenuti i Avdica iz Zwolea.Otkako je presao u Nizozemsku igra dosta dobro,a jos uvijek ima pravo nastupa za bh.reprezentaciju.
Moram priznati da sam totalno zaboravio Seferovica, on bi svakako bio idealna zamjena (bolja od Đurica obzirom koliko (ne)igra)) za Edina i Vedada.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 04 jan 2013, 14:53

Ako se obistini ovaj transfer Misimovića u Kinu, znači li to da smo saznali umjesto koga će Stevanović u prvih 11 repke? Meni je to logično: Miske out, Čupo in.
NAPRIJED NARODE!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 jan 2013, 14:56

Zeman je napisao/la:Ako se obistini ovaj transfer Misimovića u Kinu, znači li to da smo saznali umjesto koga će Stevanović u prvih 11 repke? Meni je to logično: Miske out, Čupo in.
Ne mora da znaci, ali moguce je.

Pored toga siguran sam da ce opet Miske dobiti poziv uz Muslimovica nadam se, ne bih volio da jednog izosatavi.
A najvaznije je da se Miske adaptira u Kini kao i Cupo u Spaniji, trebaju nam za Grcku extra spremni igraci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 04 jan 2013, 15:41

Vrlo moguce da Susic nece pozivati Misketa protiv Slovenije, sto zbog udaljenosti, sto zbog toga sto je to ipak prijateljska utakmica, a MIsimovic svakako mislim da nece vise biti standardan. Mislim da se Zlatan Muslimovic definitivno vraca u repku , bice pozvan za Grcku , jer tu ne moze proci vise izjava Susica tipa ove " Što se Muslimovića tiče neka se vrati u Evropu i igra, pa će dobiti poziv“, jer sigurno da Susic i ne pomislja da Misketa otpise.

Stevenovic nije u protokolu za sljedecu utakmicu Seville u Primeri(subota), tako da sam siguran da ce debitovati u srijedu kuci protiv Mallorce u Kupu, moguce cak od prve minute!

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 04 jan 2013, 15:55

Zeman je napisao/la:Ako se obistini ovaj transfer Misimovića u Kinu, znači li to da smo saznali umjesto koga će Stevanović u prvih 11 repke? Meni je to logično: Miske out, Čupo in.
Da, mislim da to apsolutno samo to znaci

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 jan 2013, 16:59

Ma Stevo sigurno debituje protiv Mallorce.Sevilla ima veliku prednost od 5:0 i 99.9% ce otpocetka zaigrati Miroslav.Taj mec je idealan za njegov debi ;)
Sto se Misketa tice treba mu se zahvaliti na svemu i ne zvati ga vise,bas kao ni Muslimovica.Imamo Pjanica i Stevanovica koji mogu nadomjestiti njegov izostanak,a pokusati u međuvremenu dovesti u repku Vuckica,Vrancica mlađeg,pa mozda i Saida ako bude igrao dobro u Dinamu.Tu je svakako i Stilic,ne treba ni na njega zaboraviti.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 jan 2013, 17:16

Kineska liga počinje tek oko mjeseca Marta , tako da će Miske biti u katastrofalnoj formi kod utakmice sa Grčkom ako pređe u Kinu...

BILAKRV1950
Kontakt:

Post Postao/la BILAKRV1950 » 06 jan 2013, 20:57

Anel Hadžić u Hajduku ! :o

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 06 jan 2013, 21:47

Adi_Zepce je napisao/la:Ma Stevo sigurno debituje protiv Mallorce.Sevilla ima veliku prednost od 5:0 i 99.9% ce otpocetka zaigrati Miroslav.Taj mec je idealan za njegov debi ;)
Sto se Misketa tice treba mu se zahvaliti na svemu i ne zvati ga vise,bas kao ni Muslimovica.Imamo Pjanica i Stevanovica koji mogu nadomjestiti njegov izostanak,a pokusati u međuvremenu dovesti u repku Vuckica,Vrancica mlađeg,pa mozda i Saida ako bude igrao dobro u Dinamu.Tu je svakako i Stilic,ne treba ni na njega zaboraviti.
Hahahahah
Zahvaliti se Misketu,ne znam da se smijem ili placem,a tek kad vidim koje si alternative naveo onda znam.Plakat cu...

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 06 jan 2013, 22:16

BILAKRV1950 je napisao/la:Anel Hadžić u Hajduku ! :o
:?:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 jan 2013, 23:37

Denizmare je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Ma Stevo sigurno debituje protiv Mallorce.Sevilla ima veliku prednost od 5:0 i 99.9% ce otpocetka zaigrati Miroslav.Taj mec je idealan za njegov debi ;)
Hahahahah
Zahvaliti se Misketu,ne znam da se smijem ili placem,a tek kad vidim koje si alternative naveo onda znam.Plakat cu...
Slobodno mozes se i smijati,ali i plakati.Meni je osobno Miske vrlo drag igrac,ali treba biti realan i reci da je njegovo vrijeme proslo.Kao zamjene sam nabrojao igrace koji su po 5-6 godina mladi od njega i pred kojima tek dolazi vrijeme.

www.valencia-balkan.net

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 jan 2013, 21:00

Kaže Spaha glaso za Messija , a Pape za Ronalda... To mora zato što Spaha još ima traume od onog gola kada mu je Messi u punom trku gurnuo loptu kroz noge pa lobovao golmana .. :lol:
A Pape za Ronalda jer još ima traume od baraža za EP 2011 :lol:

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 13 jan 2013, 11:18

ovakav popis za grke (23) mora biti:

golmani: begović, šehić, burić

odbrana: mujdža, vranješ, spahić, pandža, zukanović, šunjić

vezni red: zahirović, salihović, lulić, medunjanin, pjanić, misimović, stevanović, ibričić, alispahić, husejinović

napad: džeko, ibišević, muslimović, zec
sve su pite pitice, samo burek pitac je

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 13 jan 2013, 11:35

Panda je napisao/la:ovakav popis za grke (23) mora biti:

vezni red: zahirović, salihović, lulić, medunjanin, pjanić, misimović, stevanović, ibričić, alispahić, husejinović

ne mora

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 jan 2013, 11:47

Panda je napisao/la:ovakav popis za grke (23) mora biti
giannini je napisao/la:ne mora
:mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 13 jan 2013, 14:06

zec :lol: bolje pozvat almedina hotu.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 13 jan 2013, 20:42

Panda je napisao/la:ovakav popis za grke (23) mora biti:

Ja u spisak nebih uvrstio > Alispahica,Husejinovica ,Muslimovica i Zeca,a uostalom mogao bih se kladit da ce Pape pozvat opet Svraku i Sesara :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 38 gostiju.