Kad toliko znaš, navedi mi igrača iz PLBiH koji je u poslijeratnom periodu igrački napredovao nakon odlaska u Dinamo?sloboda je napisao/la:Maradona je bio za svakog igraca u nasoj ligi ko se imalo razumije to zna.Otisao je u veliki klub koji igra svake godine ligu sampiona i gdje igraci iz kluba idu za milionske cifre.Eto da vidim koji ce nas igrac otici u dinamo npr iz zelje kao lafo sampion ovo ono .Nema tu kvaliteta said je kvalitet to je mamic stari vuk prepozno doveo za male pare prodat ce ga za milioncic koji i dobro svakom.Sretno saidu on je nase dijete iz slobode
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
Saide sretno u novom klubu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- maximusdecimus
- Kontakt:
Vida veznjak????vatreni je napisao/la:Dinamo ZG.će pokusati nadomjestiti odlazak Vide Saidom Husejnovićem.Sjajni veznjak modrih,po mnogima najbolji igrač HNL.zamijenjen je najboljim igračem PL.BiH.Mislim da će Said adekvatno zamijeniti Vidu,s tim da je transfer Vide obogatio Dinamo najmanje pet puta vise nego sto trebaju dati Sarajevu za Saida.Ipak,po ovom se moze vidjeti gdje je Dinamo danas,pa i Zvezda,Partizan,Hajduk pa Vojvodina-transferom Stevanovića,u odnosu na Sarajevo,Zelju....općenito na PL.u cjelini.

- Hordas Doboj
- Kontakt:
"Radi se o profilu igrača kakvog smo tražili: brzom, konkretnom i jakom u igri jedan na jedan. Isto tako, ima dobar udarac, daje ritam igri i vrlo je opasan za protivnika; na kojem god krilu igrao iako se bolje snalazi na lijevoj strani", izjavio je Mamić.ciza je napisao/la:nisu maradonu doveli ljudi u zg neznaju ni ko je said ,al ovdje je usporedjivan s haestomHordas Doboj je napisao/la:Tesko vama sadBILAKRV1950 je napisao/la:pokaza je samo glad za novcem
Itekako oni znaju, zato oni i jesu u grupama LP a mi smo tu gdje jesmo

Kao i pojedini na forumu koji su vec zakljucivali transfer u CSKA. Pljuvali po NASOJ upravi, tacnije Dini jer je "lagao" kad je rekao da Said nije potpisao za CSKA. Drzite se svoje avlije, ofirate se.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
"Radi se o profilu igrača kakvog smo tražili: brzom, konkretnom i jakom u igri jedan na jedan. Isto tako, ima dobar udarac, daje ritam igri i vrlo je opasan za protivnika; na kojem god krilu igrao iako se bolje snalazi na lijevoj strani", izjavio je Mamić.
Al et nek vi znate bolje od njih.
Kao i pojedini na forumu koji su vec zakljucivali transfer u CSKA. Pljuvali po NASOJ upravi, tacnije Dini jer je "lagao" kad je rekao da Said nije potpisao za CSKA. Drzite se svoje avlije, ofirate se.[/quote]
po ovome dino je vise uradio za dinamo nego sa sarajevo,kad to skontate i pocnete raditi na drugi nacin nego do sad i umjesto sto se veselite odlasku husjenovica u dinamo,trebate ocajavat jer od njega ste mogli klub izdignut iznad prosjeka Bh lige i uzet novce od kojih mozete pravit ekipu koja ce moc proc zetu i ta famozna pretkola,a ne ostat u prosjecnosti nase lige,i cekat da pare padnu s neba i da ih neko dodonese u klub,mislite da bi dinamo bio ovdje gdje je da prodavao prije 8 godina igrace ko vi,i oni su se cudli kad su prodali prvi put igraca za milionsku cifru ,niej to tkao davno bilo,i niej dinamu s neba palo ovo sto danas imaju

Kao i pojedini na forumu koji su vec zakljucivali transfer u CSKA. Pljuvali po NASOJ upravi, tacnije Dini jer je "lagao" kad je rekao da Said nije potpisao za CSKA. Drzite se svoje avlije, ofirate se.[/quote]
po ovome dino je vise uradio za dinamo nego sa sarajevo,kad to skontate i pocnete raditi na drugi nacin nego do sad i umjesto sto se veselite odlasku husjenovica u dinamo,trebate ocajavat jer od njega ste mogli klub izdignut iznad prosjeka Bh lige i uzet novce od kojih mozete pravit ekipu koja ce moc proc zetu i ta famozna pretkola,a ne ostat u prosjecnosti nase lige,i cekat da pare padnu s neba i da ih neko dodonese u klub,mislite da bi dinamo bio ovdje gdje je da prodavao prije 8 godina igrace ko vi,i oni su se cudli kad su prodali prvi put igraca za milionsku cifru ,niej to tkao davno bilo,i niej dinamu s neba palo ovo sto danas imaju
Alo dinamo igra ligu prvaka tamo ce sigurno jos napredovati stesace mu kile nema zajebavanja sa mamicem ili ce u gepek
.Dok se u sarajevu zajebavao radio sta je htjeo i na kraju iz dinama moze otici mnogo lakse uzeti jos para i obezbjediti se za zivot to je poenta u sportu uzeti lovu a on je uzima lopatom neka i treba.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odličan potez, igraće u ligi prvaka sigurno i eto mu prilike da se dokaže. Ja odgovorno tvrdim da on može igrati i u većim timovima, ovo je ono što mu je bilo potrebno da se dokaže. Imao je on jednu priliku, u Werderu, i prokockao je. Nadam se da će ovoga puta pametnije.
njemu sretno,ali ovdje se igra lopte i poslje njega ,on ce s dinamom proc pretkola i igrat grupe,a sta sarajeva ima od toga,ili ti ,oept ce doc ljeto i pretkola i opet ce bit razocarnenja,oept ce se trazit okolo krivci za neupsjesne sezone ,hoces li tad slavit saidov uspjeh u ligi prvaka(navijat za dinamo)?sloboda je napisao/la:Alo dinamo igra ligu prvaka tamo ce sigurno jos napredovati stesace mu kile nema zajebavanja sa mamicem ili ce u gepek.Dok se u sarajevu zajebavao radio sta je htjeo i na kraju iz dinama moze otici mnogo lakse uzeti jos para i obezbjediti se za zivot to je poenta u sportu uzeti lovu a on je uzima lopatom neka i treba.
ali je ocito da ovdje pojedincima je biitniji saidov dzep nego kasa kluba ,said ode a gdje ces ti? slavit pobjedu na guzove protiv radnika
Covjece ti ocito imas neki kompleks decko je zasluzijo da igra jacu ligu jaci klub.Da drago mi je kad nas neki igrac potpise za dobar klub jer onda se i taj klub prati a ne cim napusti klub odmah nasa mahalanja traze se mane.Nek sarajlije budu sretne bar su gledale igraca koji je dizao kosevo na noge sa svojom lucidnoscu i nalaze se tu gdje jesu radi njega.Pametnom dosta
- Hordas Doboj
- Kontakt:
"Radi se o profilu igrača kakvog smo tražili: brzom, konkretnom i jakom u igri jedan na jedan. Isto tako, ima dobar udarac, daje ritam igri i vrlo je opasan za protivnika; na kojem god krilu igrao iako se bolje snalazi na lijevoj strani", izjavio je Mamić.
Itekako oni znaju, zato oni i jesu u grupama LP a mi smo tu gdje jesmoAl et nek vi znate bolje od njih.
Kao i pojedini na forumu koji su vec zakljucivali transfer u CSKA. Pljuvali po NASOJ upravi, tacnije Dini jer je "lagao" kad je rekao da Said nije potpisao za CSKA. Drzite se svoje avlije, ofirate se.
Eto nek ste se vi uzdigli iznad ostalih. Kod vas eto sve cvate vec par godina (bar po vasoj prici) pa i dalje stagnirate ako ne i idete unazad. Al svejedno Dinamo je svakako imao vece predispozicije za napredovanje, pocevsi od zavrsetka rata pa na ovamo. Kao i sad sto ih ima.po ovome dino je vise uradio za dinamo nego sa sarajevo,kad to skontate i pocnete raditi na drugi nacin nego do sad i umjesto sto se veselite odlasku husjenovica u dinamo,trebate ocajavat jer od njega ste mogli klub izdignut iznad prosjeka Bh lige i uzet novce od kojih mozete pravit ekipu koja ce moc proc zetu i ta famozna pretkola,a ne ostat u prosjecnosti nase lige,i cekat da pare padnu s neba i da ih neko dodonese u klub,mislite da bi dinamo bio ovdje gdje je da prodavao prije 8 godina igrace ko vi,i oni su se cudli kad su prodali prvi put igraca za milionsku cifru ,niej to tkao davno bilo,i niej dinamu s neba palo ovo sto danas imaju
Al point mog posta je bio da se vise trebate brinuti za vas same a manje za nas. Ako smo mi zadovljni, ne vidim razlog zasto vi ne bi bili

ko smo mi? ja vam zeli msve najbolje ali ocigledno vama odgovara ovo stanje pa cemo uzivat i debaklima kako vas tako i zelje i ostalih nasih klubova u ljetoHordas Doboj je napisao/la:"Radi se o profilu igrača kakvog smo tražili: brzom, konkretnom i jakom u igri jedan na jedan. Isto tako, ima dobar udarac, daje ritam igri i vrlo je opasan za protivnika; na kojem god krilu igrao iako se bolje snalazi na lijevoj strani", izjavio je Mamić.
Itekako oni znaju, zato oni i jesu u grupama LP a mi smo tu gdje jesmoAl et nek vi znate bolje od njih.
Kao i pojedini na forumu koji su vec zakljucivali transfer u CSKA. Pljuvali po NASOJ upravi, tacnije Dini jer je "lagao" kad je rekao da Said nije potpisao za CSKA. Drzite se svoje avlije, ofirate se.Eto nek ste se vi uzdigli iznad ostalih. Kod vas eto sve cvate vec par godina (bar po vasoj prici) pa i dalje stagnirate ako ne i idete unazad. Al svejedno Dinamo je svakako imao vece predispozicije za napredovanje, pocevsi od zavrsetka rata pa na ovamo. Kao i sad sto ih ima.po ovome dino je vise uradio za dinamo nego sa sarajevo,kad to skontate i pocnete raditi na drugi nacin nego do sad i umjesto sto se veselite odlasku husjenovica u dinamo,trebate ocajavat jer od njega ste mogli klub izdignut iznad prosjeka Bh lige i uzet novce od kojih mozete pravit ekipu koja ce moc proc zetu i ta famozna pretkola,a ne ostat u prosjecnosti nase lige,i cekat da pare padnu s neba i da ih neko dodonese u klub,mislite da bi dinamo bio ovdje gdje je da prodavao prije 8 godina igrace ko vi,i oni su se cudli kad su prodali prvi put igraca za milionsku cifru ,niej to tkao davno bilo,i niej dinamu s neba palo ovo sto danas imaju
Al point mog posta je bio da se vise trebate brinuti za vas same a manje za nas. Ako smo mi zadovljni, ne vidim razlog zasto vi ne bi biliAko me razumijes?
Normalno da se traze mane,a kud ces vecu manu da najjbolji igrac ode za dzeparac cccc. Ogromna greska uprave.sloboda je napisao/la:Covjece ti ocito imas neki kompleks decko je zasluzijo da igra jacu ligu jaci klub.Da drago mi je kad nas neki igrac potpise za dobar klub jer onda se i taj klub prati a ne cim napusti klub odmah nasa mahalanja traze se mane.Nek sarajlije budu sretne bar su gledale igraca koji je dizao kosevo na noge sa svojom lucidnoscu i nalaze se tu gdje jesu radi njega.Pametnom dosta
Morate priznati da mu lijepo stoji plava boja ...
- Neutralan88
- Kontakt:
Ostat ce Said do kraja sezone u FK Sarajevu da osvoji titulu 
A ovi mu povjerovali mislim na navijace xD
Samo meni nije jasno npr imat ponudu espanyola i odabrat dimamo jbg kad se lazemo lazemo se
Sent from my iPhone using Tapatalk

Samo meni nije jasno npr imat ponudu espanyola i odabrat dimamo jbg kad se lazemo lazemo se

Ti pošto ne kontaš ne kontaš...Neutralan88 je napisao/la:Ostat ce Said do kraja sezone u FK Sarajevu da osvoji titulu
Jel' logičnije izabrat tim koji igra LP il tim koji jedva ostaje u Španiji ?! Vidi se da pojma nemaš samo blebečeš.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ako bude radio kao u Wederu nece se on u Dinamu proslaviti. Ako se uozbilji nece dugo proci napravice lijep trasfer vani, jer Mamic je majstor za te stvari. Gdje god da ode iz nase zemlje imat ce bolje uslove za napredak. E sad je do njega da li ce napredovati ili ce ga samo visoka plata zadovoljiti kao sto je bio slucaj u Njemackoj.
Sto se trasnfera tice ovo nije transfer jer se ispostavilo da mu ugovor istice u narednom mijesecu. Tako da ako Dinamo da i oni 50.000 eura za koje se prica da je dao onda je i to zadovoljavajuce. Veca stvar bi bila procenat od sljedeceg transfera jer nije nemoguce da ga Dinamo za fine pare proda. Opet ponavljam ukoliko se uozbilji.
Mozete vi ovdje iz navijacke prespektive pricati da je on najbolji. Mada je i to diskutabilno ali recimo da jeste i pored toga on je bio debeo i nespreman. I na ovoj slici sa Mamicem vidi se da jos ima tu kila da se skine. A veoma mu je bitno da se ponasa kao profesionalac jer to nije radio u BiH. A ako tamo se bude zajebavao pa Mamic je i skuplje igrace na klupu i na tribine slao.
Samo se nadam da je dobio vise od 15.000 eura mijesecno, a tako se prica. To bi bilo fantasticno.
P.S. I nemojte na gluposti sad da se lozite i nasjedate i svadjate. Covjek je otisao i normalno je da ce ga ovi hvaliti kako je najbolji ali kad sam procitao da je brz zapitao sam se da li su ga uopste gledali. Ali neka mu je sa srecom.
Sto se trasnfera tice ovo nije transfer jer se ispostavilo da mu ugovor istice u narednom mijesecu. Tako da ako Dinamo da i oni 50.000 eura za koje se prica da je dao onda je i to zadovoljavajuce. Veca stvar bi bila procenat od sljedeceg transfera jer nije nemoguce da ga Dinamo za fine pare proda. Opet ponavljam ukoliko se uozbilji.
Mozete vi ovdje iz navijacke prespektive pricati da je on najbolji. Mada je i to diskutabilno ali recimo da jeste i pored toga on je bio debeo i nespreman. I na ovoj slici sa Mamicem vidi se da jos ima tu kila da se skine. A veoma mu je bitno da se ponasa kao profesionalac jer to nije radio u BiH. A ako tamo se bude zajebavao pa Mamic je i skuplje igrace na klupu i na tribine slao.
Samo se nadam da je dobio vise od 15.000 eura mijesecno, a tako se prica. To bi bilo fantasticno.
P.S. I nemojte na gluposti sad da se lozite i nasjedate i svadjate. Covjek je otisao i normalno je da ce ga ovi hvaliti kako je najbolji ali kad sam procitao da je brz zapitao sam se da li su ga uopste gledali. Ali neka mu je sa srecom.
- Neutralan88
- Kontakt:
Bas ja ne kontam nistaGunnerS je napisao/la:Ti pošto ne kontaš ne kontaš...Neutralan88 je napisao/la:Ostat ce Said do kraja sezone u FK Sarajevu da osvoji titulu
Jel' logičnije izabrat tim koji igra LP il tim koji jedva ostaje u Španiji ?! Vidi se da pojma nemaš samo blebečeš.

Ljepse je igra na stadionu sa 100 navijaca i dinamo vs rijeka

Nego ovamo pred barem 10 000 navijaca i npr espanyol vs valencia

Kakva crna liga prvaka, pitanje je hoce li uci u 32 tima i ako udju bit ce kanta !
I eto nek si mi i pametan

Trazit mane upravi a ne saidu
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Tako je. Izadjite na ulice, spasite Slobodu! Said vam je dao milion, dje cete na Saidasloboda je napisao/la:Trazit mane upravi a ne saidu

- ASD
- Kontakt:
Necete naci u citavoj Hrvatskoj ligi.mavi je napisao/la:Kad toliko znaš, navedi mi igrača iz PLBiH koji je u poslijeratnom periodu igrački napredovao nakon odlaska u Dinamo?sloboda je napisao/la:Maradona je bio za svakog igraca u nasoj ligi ko se imalo razumije to zna.Otisao je u veliki klub koji igra svake godine ligu sampiona i gdje igraci iz kluba idu za milionske cifre.Eto da vidim koji ce nas igrac otici u dinamo npr iz zelje kao lafo sampion ovo ono .Nema tu kvaliteta said je kvalitet to je mamic stari vuk prepozno doveo za male pare prodat ce ga za milioncic koji i dobro svakom.Sretno saidu on je nase dijete iz slobode
Jedini koji je tamo uspio je Ibricic,a eto vidimo kako je uspio kad nam je u repci visak.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Bordo10, Haksss, imekorisnicko, PapakIzSa, Varijantas8 i 53 gosta.