Zvjezdan Misimović

viKK
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la viKK » 04 jan 2013, 11:28

Batko je napisao/la:
viKK je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Kod safeta on ima zagarantovano mjesto jer ce u protivnom safetu u lice reci " fuck u"
odtad se safet i boji da ga makne iz prvih 11..
Steta je da reprezentacija pati zbog toga kada je ocigledno da je Pjanic vodja na terenu a da se Miske krije po sredini i prakticki igramo bez desnog krila...
Sušić je skontao da Pjanić treba igrati playmakera i to trenutno i igra, međutim zbog toga Pape gura Misketa na desnu stranu , gdje je prespor i loš u defanzivi . Nadam se da će Stevanović zauzeti to mjesto , a trebao bi . Pogotovo ako Miske pređe negdje u Kinu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 jan 2013, 13:42

Gdje ce ba Zvjezdan ovako mlad u Kinu!? Nek ide kada navrsi 45!!!! To ce mu biti najveca greska u karijeri!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 jan 2013, 13:56

Pa Kina mu je jedina opcija, koliko znam nije ga niko drugi trazio. Kao da on ne bi volio da se vrati u Njemacku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 jan 2013, 14:15

Doista cijenim Misimovica kao igraca,bolje reci cijenio sam...
Posljednje godine Miske nije ni blizu sto je bio,moramo reci da ga je Susic dugo i dosta vukao na osnovu nekih starih igara..
Tesko je reci ,no mislim da je Miske skoro i za klupe postao suvisan..
Nadam se da ce se vratit u top formu ,eh takav nam treba..
Dao nam je puno,no dali smo mu takodje puno proteklih mjeseci kada se kuburio s igrama u klubovima i formom...

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 04 jan 2013, 14:24

Ako je ovo istina toi je definitivno njegov kraj putovanja u reprezentaciji.
Svakako steta jedan od najboljih veznjaka koje smo imali a mozde i najbolji.
Itekako moze jos pomoci u borbi za Brazil
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 04 jan 2013, 14:28

Šta uradi sebi od karijere moj Miske...
FK Željezničar
Chelsea FC

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 jan 2013, 14:52

Njemu je prelazk u Tursku bio prakticno najgori potez u karijeri...on je htio nesto vise od Wolfsburga,a da je ostao tamo danas bi on jos bio igrac za reprezentacije

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jan 2013, 15:26

Sad ce nam repka biti umjesto Made in Turkey, Made in China :mrgreen: :roll:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 jan 2013, 15:31

Stvarno sam razocaran ... I evo sad bi trebali bit medju 15 reprezentacija u europi cisto sumnjam da medju njima ima i 1 igraca iz **** KINE , sve stoji miske je veliki igrac ali skeptican sam oko njegove igre koju ce moc prezentovati u nasem nacionalnom dresu . A nedo bog da bude u prvih 11...

Rios

Post Postao/la Rios » 04 jan 2013, 15:57

Svi pricaju ako ode u Kinu ne treba ga vise zvati,nema mjesta,al niko ne spominje to da Miske u posljednje dvije godine prakticno ne igra u svojim klubovima,cak mu je veoma cesto i klupa upitna a dobijao je pozive u repku..Kad se to pogleda onda odlazaka u Kinu i nije losa opcija,bar ce igrati :mrgreen:
Moj stav je da Miske treba biti na spiskovima dok god bude sutao loptu,al def odavno nije za prve postave..Pjanic ga je "pregazio",tu je sad i Stevanovic-zvijezda u usponu,i na tim pozicijama off veznih Miske vise nema mjesta po meni..E sad,vjecito je pitanje da li bi Misimovic zelio sjediti na klupi i biti miran i da je bi uopste zelio zbog toga doci iz Kine!?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jan 2013, 16:22

Po ovom drugom portalu Miske je vec u Kini i pred potpisom.

Dakle prelazi u poluamatersku ligu , za koju je 2. Bundesliga po nivou igre majka i otac i babo zajedno. Ne interesuju me investicije i napredovanje lige, koje ce dovesti do poboljsanja lige za nekih 10 godina, jer ne zelim kupovati ikakve dionice, nego da nasa repka ode na jedno veliko takmicenje. Ide u ligu koja je puna, pa skoro komicne korupcije i u ligu koja servira igrace za kinesku reprezentaciju, reprezentaciju koja ima manje uspjeha od Sjeverne Koreje. Mislim da poslije ovog transfera Misketa treba i dalje zvati, ali da ce se morati zadovoljiti sa klupom i 20-30 minuta igre, za njega Stevanovic u prvih 11 i Pjanic na njegovu poziciju. Veoma tuzno vidjeti jednog od najboljih asistenata Bundeslige u ovoj situaciji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jan 2013, 16:39

Isto tako kineska liga pocinje tek u martu, tako da bi bio u katastrofalnoj formi za Grcku. Prakticki ne igra nogomet od ljetos. Vozdra Miske.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 jan 2013, 17:11

Hajmo sad razjasnit činjenice:
Miske je praktično završio sa reprezentacijom , on nema šta više da radi , pogotovo ako ode (a najvjerovatnije je da hoće) u Kinu . Poziciju su mu uzeli Pjanić i Stevanović . On nije za startnih 11 nikako . E sada, ako bi bio pozvan , on bi morao sjediti na klupi . A sami znate kako je reagirao kada je bio stavljen na klupu iz čistih razloga , protiv Bjelorusije.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 04 jan 2013, 17:31

viKK je napisao/la:Hajmo sad razjasnit činjenice:
Miske je praktično završio sa reprezentacijom , on nema šta više da radi , pogotovo ako ode (a najvjerovatnije je da hoće) u Kinu . Poziciju su mu uzeli Pjanić i Stevanović . On nije za startnih 11 nikako . E sada, ako bi bio pozvan , on bi morao sjediti na klupi . A sami znate kako je reagirao kada je bio stavljen na klupu iz čistih razloga , protiv Bjelorusije.
Covjek usao, zabio go i rijesio utakmicu :) ...ne bih vala imao nista protiv da i protiv Grka isto uradi. :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 jan 2013, 17:36

Ja bi ga pozvao, tek tako radi ranijih zasluga ali protiv Grčke mi ne bi igrao 100000%, taman da postigne 10 golova u Kini.... Za kasnije bi vidio ali početnih 11 je odavno izgubio, protiv ozbiljnih ekipa je nevidljiv i igrač manje na terenu a protiv Lihtenštajna bi mogao dati 4-5 golova bez obzira na formu.....

Pjanić je mnogo bitniji igrač u sadašnjoj ekipi i mi dobijamo neku novu dimenziju kada on igra, uostalom vidjeli smo koliko nam je značio njegov izostanak u Grčkoj a protiv Litve i Latvije je polupovrijeden bio daleko najbolji na terenu..
Ne treba kukati, neki igrači prolaze a neki dolaze, mi u repki imamo problem da Pape nema muda da se odrekne starih igrača u pravo vrijeme.... Hasagica smo se jedva riješili i to u najgori mogući momenat ga Pape stavi u Francuskoj polipovrijedenog..... Miske praktički ne igra ni u klubu niti u repki jos od vremena Wolfsburga, čekamo svi te neke lopte koje imaju oci ali godinama ako izuzmemo Luksemburg i Lihtenštajn ta lopta nije pronašla suigrača ili završila u mreži.....

Zvjezdane, svaka čast, ostavio si veliki trag u repki ali brate sada je vrijeme za nove igrače.....

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jan 2013, 17:41

viKK je napisao/la:Hajmo sad razjasnit činjenice:
Mozda bi ga trebalo zadrzati samo za utakmicu sa Grckom pa ga onda otjerati, mozda nam moze zatrebati.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 jan 2013, 17:51

Samo nam može zatrebati za Lihtenštajn, za Grčku bi bilo van pameti, eventualno ako bi krenulo niz brdo u zadnjih 10 minuta ga staviti.......

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 04 jan 2013, 17:58

ASD je napisao/la:Mozda bi ga trebalo zadrzati samo za utakmicu sa Grckom pa ga onda otjerati, mozda nam moze zatrebati.
Cuj otjerati, daj malo birajte rijeci... :roll:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jan 2013, 18:04

Bas tako. Malo vise respekta prema jednoj legendi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 jan 2013, 18:21

Principatus je napisao/la:Po ovom drugom portalu Miske je vec u Kini i pred potpisom.

Dakle prelazi u poluamatersku ligu , za koju je 2. Bundesliga po nivou igre majka i otac i babo zajedno. Ne interesuju me investicije i napredovanje lige, koje ce dovesti do poboljsanja lige za nekih 10 godina, jer ne zelim kupovati ikakve dionice, nego da nasa repka ode na jedno veliko takmicenje. Ide u ligu koja je puna, pa skoro komicne korupcije i u ligu koja servira igrace za kinesku reprezentaciju, reprezentaciju koja ima manje uspjeha od Sjeverne Koreje. Mislim da poslije ovog transfera Misketa treba i dalje zvati, ali da ce se morati zadovoljiti sa klupom i 20-30 minuta igre, za njega Stevanovic u prvih 11 i Pjanic na njegovu poziciju. Veoma tuzno vidjeti jednog od najboljih asistenata Bundeslige u ovoj situaciji.
Potpis

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.