FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako lazu na oficijelnoj stranici kluba, onda lazem i ja, a mozda laze i Kenan... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Imal neko sliku Komšića iz novina, ono nešto navijao bi ja i za Sarajevo al u drugoj ligi?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ipetm je napisao/la:Imal neko sliku Komšića iz novina, ono nešto navijao bi ja i za Sarajevo al u drugoj ligi?

Željeznicar za život cijeli !
Hvala puno... 

White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Iskreno me zanima hoćete li gdje utopiti Adilovića ili Svraku.Svaki dan ovdje će ondje će,a poslije dan dva opet ništa.Možda bi bilo dobro za igrače da ih novinari ne blamiraju džaba,a i igračima se nanosi samo velika šteta.
Predobar je članak, samo mu i ne treba da ga se javno objavljuje, to je zapravo, ako uzmeš realno velika politička pogreška , ovdje je najvažnije biračko tijelo, bitka za svaki glas, dok je imao moć bilo je simpatično, al' danas kad kreće iz nule, nema nista od toga.Zapravo mišljenja sam da je prezaostalo to sve što se politika veže uz sport, što su BiH klubovi poluproizvodi pa ovise o politici, što nisu , a teško da će u skorije vrijeme i biti zanimljivi investitorima, jer zapravo klubovima upravljaju političke opcije bez dugoročnih strategija ili loših strategija znanja travničkog univerziteta .likusa je napisao/la:ipetm je napisao/la:Imal neko sliku Komšića iz novina, ono nešto navijao bi ja i za Sarajevo al u drugoj ligi?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Fakat, kad ti novine 2-3 puta obrnu ime to je promocija al poslije toga i ono što je eventualno istina, kontaš špekulacije. Naši novinari su fakat čudna sorta, samo prepisuju jedni od drugih, uzimaju neprovjerene informacije sa foruma.joksimovic je napisao/la:Iskreno me zanima hoćete li gdje utopiti Adilovića ili Svraku.Svaki dan ovdje će ondje će,a poslije dan dva opet ništa.Možda bi bilo dobro za igrače da ih novinari ne blamiraju džaba,a i igračima se nanosi samo velika šteta.
Mogla bi se napraviti dobra zajebancija. Recimo Pile, BoĆaća, i još par cjenjenijih forumaša preko PM usklade priču o zvučnom pojačanju i onda pokrenu raspravu po forumima. Garantujem bar 2-3 portala bi prenijela tu "vijest" a ne bi me čudilo i da se odštampa

Kad je bila ona bomba za Dialibu da ce u Sarajevu, sve je to krenulo od zajebancije na forumu 

NO PYRO NO PARTY
http://fkzeljeznicar.ba/stoni-fudbal-pl ... cice/3643/" onclick="window.open(this.href);return false;
ni u stonom fudbalu maleni meda ne mogu
a što Šef postrojava, Ramić redovno trčkara po Koševu
ni u stonom fudbalu maleni meda ne mogu

a što Šef postrojava, Ramić redovno trčkara po Koševu

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ima li iko sliku Željka Komšića sa šalom našim.
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Buu je napisao/la:Kad je bila ona bomba za Dialibu da ce u Sarajevu, sve je to krenulo od zajebancije na forumu
???
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Sad ce reci i da je predsjednik protiv njih i da smo zahvaljujuci njemu osvojili duplulikusa je napisao/la:ipetm je napisao/la:Imal neko sliku Komšića iz novina, ono nešto navijao bi ja i za Sarajevo al u drugoj ligi?
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
Hajde Amare obraduj nas!!! A što se tiče političara dok ne naprave stadion ili nešto slično ne urade te izjave im ne priznajem pa makar se zvali i Željko Komšić.
Kakve veze ova izjava ima s politikom i stadionomzaboljisportuBiH je napisao/la:Hajde Amare obraduj nas!!! A što se tiče političara dok ne naprave stadion ili nešto slično ne urade te izjave im ne priznajem pa makar se zvali i Željko Komšić.

Covjek navija za Zelju od malih nogu i to nit je kad krio niti ce, zasto sve gledate na neki ljevi nacin
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
Nema veze izjava sa stadionom ali ako malo šire razmisliš skontaćeš da hoću da kažem da je moje mišljenje da ako neko navija za Želju a na nekoj je poziciji i ne čini ništa da tom istom Želji pomogne za mene nije pravi navijač pa može preko novina pričati šta hoće. Ne kažem da Željko nije ništa uradio ali govorio sam generalno za sve političare ili ljude koji su u mogućnosti (direktore firmi i sl) da pomognu a Željku sam spomenuo u smislu makar se zvao Željko tj ko da je. Joj ovdje na ovom forumu sve moraš u detalje objasniti. Zato su mi postovi uvijek dugi bili i čim sam odlučio kraće pisati odmah se nađu ovi što površno čitaju. Kad sam u detalje pisao niko ništa ne komentariše, ali kad se može izvući iz konteksta i replicirati tu smo vrh i onda se čudimo što su nam sportski novinari indijanci.propuh je napisao/la:Kakve veze ova izjava ima s politikom i stadionomzaboljisportuBiH je napisao/la:Hajde Amare obraduj nas!!! A što se tiče političara dok ne naprave stadion ili nešto slično ne urade te izjave im ne priznajem pa makar se zvali i Željko Komšić.![]()
Covjek navija za Zelju od malih nogu i to nit je kad krio niti ce, zasto sve gledate na neki ljevi nacin
To mi bi još više odgovaralo...ipetm je napisao/la:THC je napisao/la:Ima li iko sliku Željka Komšića sa šalom našim.

Hvala jos jednom, tvoj trud bice pokazan veceras... 

White shoes never lose !
White shoes never lose !
ma nema na cemuipetm je napisao/la:Hvala jos jednom, tvoj trud bice pokazan veceras...

Vala bas dosta ih ima na visokim pozcijama ali niko ni prstom da mrdne. Pogotovo Betmen i Komšić.zaboljisportuBiH je napisao/la:Nema veze izjava sa stadionom ali ako malo šire razmisliš skontaćeš da hoću da kažem da je moje mišljenje da ako neko navija za Želju a na nekoj je poziciji i ne čini ništa da tom istom Želji pomogne za mene nije pravi navijač pa može preko novina pričati šta hoće. Ne kažem da Željko nije ništa uradio ali govorio sam generalno za sve političare ili ljude koji su u mogućnosti (direktore firmi i sl) da pomognu a Željku sam spomenuo u smislu makar se zvao Željko tj ko da je. Joj ovdje na ovom forumu sve moraš u detalje objasniti. Zato su mi postovi uvijek dugi bili i čim sam odlučio kraće pisati odmah se nađu ovi što površno čitaju. Kad sam u detalje pisao niko ništa ne komentariše, ali kad se može izvući iz konteksta i replicirati tu smo vrh i onda se čudimo što su nam sportski novinari indijanci.propuh je napisao/la:Kakve veze ova izjava ima s politikom i stadionomzaboljisportuBiH je napisao/la:Hajde Amare obraduj nas!!! A što se tiče političara dok ne naprave stadion ili nešto slično ne urade te izjave im ne priznajem pa makar se zvali i Željko Komšić.![]()
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 29 gostiju.