FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne bi me cudilo da je i ovo jos jedna bomba, bas me zannima jel istina da je CSKA ponudio 250.000 € ako jeste onda je Dinamo sugurno vise cim se ovaj predomislio. Također ono da su igraci CSKA bili ljuti na visinu plate, nije ni potpisao oni se kao naljutlil to mogo samo novinari napraviti.
P.S. Ima jos jedna informacija da Dinamo dovodi nekog igraca iz Portugala, sad kome vise vjerovati.
P.S. Ima jos jedna informacija da Dinamo dovodi nekog igraca iz Portugala, sad kome vise vjerovati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ti ocigledno ne znas politiku dovodjenja i "prodavanja" igraca u FKS.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Ma znaju oni druže, i bolje prate nego mi, samo ih stipu i sve info dobijaš od košpi iz prve ruke. Nema potrebe pisati samo čitašmalta071 je napisao/la:Ti ocigledno ne znas politiku dovodjenja i "prodavanja" igraca u FKS.

U novi boj ...
malta071 je napisao/la:Ti ocigledno ne znas politiku dovodjenja i "prodavanja" igraca u FKS.
Citiram kolegu, mislim da ti je on odogovorio.DzoleZeljo je napisao/la: Samo da navedem jedan primjer. Prisjetite se samo intervjua sa igracima Sarajeva koji istaknu sjedece; "Sarajevo je najbolji klub u BIH", pa fakticki gledano jeste najbolji, zato sto dodes dzaba, igras za sicu, niko te ne obavezuje, ides kada hoces, i sebi lovu u dzep strpas a klub sta dobije, mila majka je. Pa zar nije onda Sarajevo najbolji klub?![]()
![]()

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Evolution87
- Kontakt:
I bolje je da ode u Dinamo nego CSKA. Prvo zato sto je Dinamo konstantan u Evropi, a drugo jer ce ga sigurno dobro prodati. I samim tim i nama ide vise novca.
04.10.2009 - 04.01.2013 RIP VEDRAN PULJIC!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i nije bitno gdje on ide za vas klub jer mu je sarajevo jedno od usputnih stanica,kao i sloboda i werder,ksc,pa evo i dinamo,a ovdje ga pojedicni brane kao da je ponikau u klubu i da je jihovo dijete,da je htio da sarajevo uzme neke pare ptipsao bi ugovor na koju godinuEvolution87 je napisao/la:I bolje je da ode u Dinamo nego CSKA. Prvo zato sto je Dinamo konstantan u Evropi, a drugo jer ce ga sigurno dobro prodati. I samim tim i nama ide vise novca.
meni nije jasno na osnovu cega vi ocekujete neke pare od iduceg transfera,zato morate imat jakug aduta recimo uogovor igraca kojie dug,ili visoku odstetu, pa se to kompenzuje postotkom od iduceg transfera,a nemate ni jedan od tih aduta,a ovako dobicete neko bijedno obestecenje i to je to,i ako postoji mogucnost da vas mamic izigra i za to,gdje se pare vrte nema tu ljubavi,i ako ovo nekom ne odgovara tako je
Mnogima je ovdje tesko prihvatiti cinjenicu da poslovanje i nacin rada uprave FKS je virus BH fudbala.Kratki ugovori, pustanje igraca kad god hoce i gdje god hoce ne doprinosi napretku sporta.Iako se neki drugi klubovi trude da kolko tolko dovedu u red ugovore igraca i poboljsaju prodaju i vrijednost istih, uvijek ce biti klubova kao sto je FKS koji privlace igrace na tu foru da imaju odrijesene ruke prilikom trasfera.
Danas Said, sutra Osmanagic, prekosutra neko treci ce uvijek biti tu da iskoriste FKS i njihovo nekad veliko ime.
Istinski i stariji navijaci vjerovatno vide i razumiju da ovakva politika ne doprinosi klubu nego je samo mazanje ociju navijacima i krpljenje koje ne donosi rezultate.
Nema napretka dok je ovakvih klubova i uprava a vi kako hocete.
Danas Said, sutra Osmanagic, prekosutra neko treci ce uvijek biti tu da iskoriste FKS i njihovo nekad veliko ime.
Istinski i stariji navijaci vjerovatno vide i razumiju da ovakva politika ne doprinosi klubu nego je samo mazanje ociju navijacima i krpljenje koje ne donosi rezultate.
Nema napretka dok je ovakvih klubova i uprava a vi kako hocete.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Čekaj malo, promijenio si priču, čemu to ?samosarajvo je napisao/la:Sto se Saida i Dinama tice.Bolje Dinamo nego CSKA-a.jaci su u svakom pogledu, grupnu fazu redovno igraju a povrh svega prodaju igrače za dobre pare.
Ako Said ode bez odstete minus upravi od mene.Niko i nije ocekivao da potpisu sa Saidom na pet godina pa ga prodaju za 2 godine za ogromnu cifru, ali se mislim moglo izmandzijat nesto duzi ugovor i makar nekih 200-250 hiljada eura odstete.
Medjutim ako je on bas toliko navro da ide nema te uprave koja bi ga zadrzala tako da treba biti oprezan po tom pitanju![]()
SRETNO SAIDE![]()
edit.
Sretna nova
Nećete uzeti nikakve pare sa SaJida i Sesara. Sića i to u ključnom momentu, za vrijeme zimske pauze kada trebate da se pojačavate umjesto da puštate najbolje igrače. Konkurenti ste i dalje ali u falling modu

ps Baš ste naivci

Nije loše ponoviti šta je momak napisao, zaista je tačno
Pitara da nema trebalo bi ih izmisliti, klasična lakrdija od kluba i nerealnih, naivnih navijačaDzoleZeljo je napisao/la: Samo da navedem jedan primjer. Prisjetite se samo intervjua sa igracima Sarajeva koji istaknu sjedece; "Sarajevo je najbolji klub u BIH", pa fakticki gledano jeste najbolji, zato sto dodes dzaba, igras za sicu, niko te ne obavezuje, ides kada hoces, i sebi lovu u dzep strpas a klub sta dobije, mila majka je. Pa zar nije onda Sarajevo najbolji klub?![]()
![]()

Koliko "nasih" ima potrebu da objasni Pitarima za koji klub navijaju, kakva je situacija u njihvovom klubu, kakvi su im igraci, trener, navijaci...dobro pa ikako ima Pitara na ovom forumu. Svasta.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Prescritto
- Kontakt:
odradili ste dobar poso sa guzom, dobit ce te pet puta vise nego za adilovica, pohvale za upravu 

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
-
- Kontakt:
pokaza je samo glad za novcem 

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Tesko vama sadBILAKRV1950 je napisao/la:pokaza je samo glad za novcem

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
nisu maradonu doveli ljudi u zg neznaju ni ko je said ,al ovdje je usporedjivan s haestomHordas Doboj je napisao/la:Tesko vama sadBILAKRV1950 je napisao/la:pokaza je samo glad za novcem
Dinamo ZG.će pokusati nadomjestiti odlazak Vide Saidom Husejnovićem.Sjajni veznjak modrih,po mnogima najbolji igrač HNL.zamijenjen je najboljim igračem PL.BiH.Mislim da će Said adekvatno zamijeniti Vidu,s tim da je transfer Vide obogatio Dinamo najmanje pet puta vise nego sto trebaju dati Sarajevu za Saida.Ipak,po ovom se moze vidjeti gdje je Dinamo danas,pa i Zvezda,Partizan,Hajduk pa Vojvodina-transferom Stevanovića,u odnosu na Sarajevo,Zelju....općenito na PL.u cjelini.
Maradona je bio za svakog igraca u nasoj ligi ko se imalo razumije to zna.Otisao je u veliki klub koji igra svake godine ligu sampiona i gdje igraci iz kluba idu za milionske cifre.Eto da vidim koji ce nas igrac otici u dinamo npr iz zelje kao lafo sampion ovo ono .Nema tu kvaliteta said je kvalitet to je mamic stari vuk prepozno doveo za male pare prodat ce ga za milioncic koji i dobro svakom.Sretno saidu on je nase dijete iz slobode
- Burberry46
- Kontakt:
-
- Kontakt:
poćero u Dinamosloboda je napisao/la:Maradona je bio za svakog igraca u nasoj ligi ko se imalo razumije to zna.Otisao je u veliki klub koji igra svake godine ligu sampiona i gdje igraci iz kluba idu za milionske cifre.Eto da vidim koji ce nas igrac otici u dinamo npr iz zelje kao lafo sampion ovo ono .Nema tu kvaliteta said je kvalitet to je mamic stari vuk prepozno doveo za male pare prodat ce ga za milioncic koji i dobro svakom.Sretno saidu on je nase dijete iz slobode

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
ljudi husejnovicu se treba zahvaliti za sve donio nam je dosta radosti ali trebate shvatit da covjek ide na veci nivo zeli da sagradi vecu karijeru i svi mi navijaci sarajeva da igramo za sarajevo ako bi bili kvalitete husejnovica otisli bi mi isto iz sarajeva ipak je to zelja za dokazivanjem tako da hvala mu iako smo zaradili nekih 50 hiljada eura malo za onakvog majstora al sta je tu je ja sam vise volio da smo dobili neki postotak od iduceg transfera ali sta je tu je i da vam kazem ja kao navijac sarajeva jedva cekam utakmice dinama da gledam naseg ljubimca ao ne u nasem dresu makar u drugom
Samo Sarajevo
Nek mu je sretno
Ma pametan čovjek. Njemu svaka čast pa je imao živaca i snage igrati sa Suljićem i Čomorom. Šta reći nego sretno ti, a Uprava je pokazala neozbiljnost.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.