Sušić je skontao da Pjanić treba igrati playmakera i to trenutno i igra, međutim zbog toga Pape gura Misketa na desnu stranu , gdje je prespor i loš u defanzivi . Nadam se da će Stevanović zauzeti to mjesto , a trebao bi . Pogotovo ako Miske pređe negdje u Kinu.Batko je napisao/la:Steta je da reprezentacija pati zbog toga kada je ocigledno da je Pjanic vodja na terenu a da se Miske krije po sredini i prakticki igramo bez desnog krila...viKK je napisao/la:odtad se safet i boji da ga makne iz prvih 11..gruezi je napisao/la:Kod safeta on ima zagarantovano mjesto jer ce u protivnom safetu u lice reci " fuck u"
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
- Probisvjet
- Kontakt:
Gdje ce ba Zvjezdan ovako mlad u Kinu!? Nek ide kada navrsi 45!!!! To ce mu biti najveca greska u karijeri!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa Kina mu je jedina opcija, koliko znam nije ga niko drugi trazio. Kao da on ne bi volio da se vrati u Njemacku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Doista cijenim Misimovica kao igraca,bolje reci cijenio sam...
Posljednje godine Miske nije ni blizu sto je bio,moramo reci da ga je Susic dugo i dosta vukao na osnovu nekih starih igara..
Tesko je reci ,no mislim da je Miske skoro i za klupe postao suvisan..
Nadam se da ce se vratit u top formu ,eh takav nam treba..
Dao nam je puno,no dali smo mu takodje puno proteklih mjeseci kada se kuburio s igrama u klubovima i formom...
Posljednje godine Miske nije ni blizu sto je bio,moramo reci da ga je Susic dugo i dosta vukao na osnovu nekih starih igara..
Tesko je reci ,no mislim da je Miske skoro i za klupe postao suvisan..
Nadam se da ce se vratit u top formu ,eh takav nam treba..
Dao nam je puno,no dali smo mu takodje puno proteklih mjeseci kada se kuburio s igrama u klubovima i formom...
Ako je ovo istina toi je definitivno njegov kraj putovanja u reprezentaciji.
Svakako steta jedan od najboljih veznjaka koje smo imali a mozde i najbolji.
Itekako moze jos pomoci u borbi za Brazil
Svakako steta jedan od najboljih veznjaka koje smo imali a mozde i najbolji.
Itekako moze jos pomoci u borbi za Brazil
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Njemu je prelazk u Tursku bio prakticno najgori potez u karijeri...on je htio nesto vise od Wolfsburga,a da je ostao tamo danas bi on jos bio igrac za reprezentacije
- Goalgetter
- Kontakt:
Sad ce nam repka biti umjesto Made in Turkey, Made in China

Stvarno sam razocaran ... I evo sad bi trebali bit medju 15 reprezentacija u europi cisto sumnjam da medju njima ima i 1 igraca iz **** KINE , sve stoji miske je veliki igrac ali skeptican sam oko njegove igre koju ce moc prezentovati u nasem nacionalnom dresu . A nedo bog da bude u prvih 11...
Svi pricaju ako ode u Kinu ne treba ga vise zvati,nema mjesta,al niko ne spominje to da Miske u posljednje dvije godine prakticno ne igra u svojim klubovima,cak mu je veoma cesto i klupa upitna a dobijao je pozive u repku..Kad se to pogleda onda odlazaka u Kinu i nije losa opcija,bar ce igrati
Moj stav je da Miske treba biti na spiskovima dok god bude sutao loptu,al def odavno nije za prve postave..Pjanic ga je "pregazio",tu je sad i Stevanovic-zvijezda u usponu,i na tim pozicijama off veznih Miske vise nema mjesta po meni..E sad,vjecito je pitanje da li bi Misimovic zelio sjediti na klupi i biti miran i da je bi uopste zelio zbog toga doci iz Kine!?

Moj stav je da Miske treba biti na spiskovima dok god bude sutao loptu,al def odavno nije za prve postave..Pjanic ga je "pregazio",tu je sad i Stevanovic-zvijezda u usponu,i na tim pozicijama off veznih Miske vise nema mjesta po meni..E sad,vjecito je pitanje da li bi Misimovic zelio sjediti na klupi i biti miran i da je bi uopste zelio zbog toga doci iz Kine!?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Principatus
- Kontakt:
Po ovom drugom portalu Miske je vec u Kini i pred potpisom.
Dakle prelazi u poluamatersku ligu , za koju je 2. Bundesliga po nivou igre majka i otac i babo zajedno. Ne interesuju me investicije i napredovanje lige, koje ce dovesti do poboljsanja lige za nekih 10 godina, jer ne zelim kupovati ikakve dionice, nego da nasa repka ode na jedno veliko takmicenje. Ide u ligu koja je puna, pa skoro komicne korupcije i u ligu koja servira igrace za kinesku reprezentaciju, reprezentaciju koja ima manje uspjeha od Sjeverne Koreje. Mislim da poslije ovog transfera Misketa treba i dalje zvati, ali da ce se morati zadovoljiti sa klupom i 20-30 minuta igre, za njega Stevanovic u prvih 11 i Pjanic na njegovu poziciju. Veoma tuzno vidjeti jednog od najboljih asistenata Bundeslige u ovoj situaciji.
Dakle prelazi u poluamatersku ligu , za koju je 2. Bundesliga po nivou igre majka i otac i babo zajedno. Ne interesuju me investicije i napredovanje lige, koje ce dovesti do poboljsanja lige za nekih 10 godina, jer ne zelim kupovati ikakve dionice, nego da nasa repka ode na jedno veliko takmicenje. Ide u ligu koja je puna, pa skoro komicne korupcije i u ligu koja servira igrace za kinesku reprezentaciju, reprezentaciju koja ima manje uspjeha od Sjeverne Koreje. Mislim da poslije ovog transfera Misketa treba i dalje zvati, ali da ce se morati zadovoljiti sa klupom i 20-30 minuta igre, za njega Stevanovic u prvih 11 i Pjanic na njegovu poziciju. Veoma tuzno vidjeti jednog od najboljih asistenata Bundeslige u ovoj situaciji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Isto tako kineska liga pocinje tek u martu, tako da bi bio u katastrofalnoj formi za Grcku. Prakticki ne igra nogomet od ljetos. Vozdra Miske.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hajmo sad razjasnit činjenice:
Miske je praktično završio sa reprezentacijom , on nema šta više da radi , pogotovo ako ode (a najvjerovatnije je da hoće) u Kinu . Poziciju su mu uzeli Pjanić i Stevanović . On nije za startnih 11 nikako . E sada, ako bi bio pozvan , on bi morao sjediti na klupi . A sami znate kako je reagirao kada je bio stavljen na klupu iz čistih razloga , protiv Bjelorusije.
Miske je praktično završio sa reprezentacijom , on nema šta više da radi , pogotovo ako ode (a najvjerovatnije je da hoće) u Kinu . Poziciju su mu uzeli Pjanić i Stevanović . On nije za startnih 11 nikako . E sada, ako bi bio pozvan , on bi morao sjediti na klupi . A sami znate kako je reagirao kada je bio stavljen na klupu iz čistih razloga , protiv Bjelorusije.
Covjek usao, zabio go i rijesio utakmicuviKK je napisao/la:Hajmo sad razjasnit činjenice:

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ja bi ga pozvao, tek tako radi ranijih zasluga ali protiv Grčke mi ne bi igrao 100000%, taman da postigne 10 golova u Kini.... Za kasnije bi vidio ali početnih 11 je odavno izgubio, protiv ozbiljnih ekipa je nevidljiv i igrač manje na terenu a protiv Lihtenštajna bi mogao dati 4-5 golova bez obzira na formu.....
Pjanić je mnogo bitniji igrač u sadašnjoj ekipi i mi dobijamo neku novu dimenziju kada on igra, uostalom vidjeli smo koliko nam je značio njegov izostanak u Grčkoj a protiv Litve i Latvije je polupovrijeden bio daleko najbolji na terenu..
Ne treba kukati, neki igrači prolaze a neki dolaze, mi u repki imamo problem da Pape nema muda da se odrekne starih igrača u pravo vrijeme.... Hasagica smo se jedva riješili i to u najgori mogući momenat ga Pape stavi u Francuskoj polipovrijedenog..... Miske praktički ne igra ni u klubu niti u repki jos od vremena Wolfsburga, čekamo svi te neke lopte koje imaju oci ali godinama ako izuzmemo Luksemburg i Lihtenštajn ta lopta nije pronašla suigrača ili završila u mreži.....
Zvjezdane, svaka čast, ostavio si veliki trag u repki ali brate sada je vrijeme za nove igrače.....
Pjanić je mnogo bitniji igrač u sadašnjoj ekipi i mi dobijamo neku novu dimenziju kada on igra, uostalom vidjeli smo koliko nam je značio njegov izostanak u Grčkoj a protiv Litve i Latvije je polupovrijeden bio daleko najbolji na terenu..
Ne treba kukati, neki igrači prolaze a neki dolaze, mi u repki imamo problem da Pape nema muda da se odrekne starih igrača u pravo vrijeme.... Hasagica smo se jedva riješili i to u najgori mogući momenat ga Pape stavi u Francuskoj polipovrijedenog..... Miske praktički ne igra ni u klubu niti u repki jos od vremena Wolfsburga, čekamo svi te neke lopte koje imaju oci ali godinama ako izuzmemo Luksemburg i Lihtenštajn ta lopta nije pronašla suigrača ili završila u mreži.....
Zvjezdane, svaka čast, ostavio si veliki trag u repki ali brate sada je vrijeme za nove igrače.....
- ASD
- Kontakt:
Mozda bi ga trebalo zadrzati samo za utakmicu sa Grckom pa ga onda otjerati, mozda nam moze zatrebati.viKK je napisao/la:Hajmo sad razjasnit činjenice:
Samo nam može zatrebati za Lihtenštajn, za Grčku bi bilo van pameti, eventualno ako bi krenulo niz brdo u zadnjih 10 minuta ga staviti.......
Cuj otjerati, daj malo birajte rijeci...ASD je napisao/la:Mozda bi ga trebalo zadrzati samo za utakmicu sa Grckom pa ga onda otjerati, mozda nam moze zatrebati.

- Principatus
- Kontakt:
Bas tako. Malo vise respekta prema jednoj legendi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
PotpisPrincipatus je napisao/la:Po ovom drugom portalu Miske je vec u Kini i pred potpisom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.