Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bertrand
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bertrand » 04 jan 2013, 12:56

Edvin_Mg je napisao/la:Sta je sa Hondom,hocel vam doc ?
:lol:
Rodgers revealed he has already discussed his tactical plans with the Uruguay international, and got the thumbs up from a striker he reckons has the versatility to play a number of different roles.

“When Luis was at Ajax he played in behind as a number 10, in between the lines and he played as a reverse winger from the left, so he wasn’t quite out wide - he was tucked in round the corner,” he explained.

“I spoke with Luis at length on it a number of times. This has been in the plan for a few months. The principles of your game are based on your players.”
Ako Luis kaze da je uredu, onda je uredu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 04 jan 2013, 13:20

Evo čitam sad da je onaj Feghouli produžio ugovor sa Valenciom tako da ništa od njeg.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 04 jan 2013, 13:29

Reports: Liverpool have made the first move for Holtby but Schalke midfielder favours Tottenham #LFC
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 04 jan 2013, 13:30

neurofunk je napisao/la:Reports: Liverpool have made the first move for Holtby but Schalke midfielder favours Tottenham #LFC
Daj mu plati ko kod Joe Cola vidjet ćeš kako se prelazi :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2013, 13:32

To nije politika ovog kluba, i jedan je od glavnih razloga zasto se ne potpisuju neke zvijezde. Jbg, ako vec ne igramo ligu prvaka na neki nacin ih moramo privuci..

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 04 jan 2013, 13:34

Meni on i nije neki igrač, mislite da njega Bayern ili Borussia ne bi davno uzeli da je on toliki talenat. Ja se nadam Eriksenu, priča se da je on glavna meta na ljeto.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 04 jan 2013, 13:37

Ja mislim da je opcija samo ukoliko Sahin ode.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 04 jan 2013, 15:00

Ponos Torina je napisao/la:slika

ostatak vezano za ostale timove http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... guide.html
Meni se baš dopadaju ovi igrači s kojim nas povezuju. :D Ovaj Rose bi bio odlična zamjena za Enriquea, Walcott je uvjek dobrodošao, možda nam sad ne treba golman, s obzirom da je Reina ušao u formi, ali Begović i Butland su dobri, iako mislim da je Butland malo precijenjen, kao i većina Engleza. :) Ince se može dovesti za male pare, a Gameiro na posudbi bi bio sigurno dobro pojačanje.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2013, 15:05

CHELSEA
Transfer budget £40m
Arrivals: Ba (Newcastle).
Targets: Striker — Taison (Metallist Kharkiv), Schurrle (Bayer Leverkusen), Falcao (Atletico Madrid, below), Higuain (Real Madrid); Midfielder — Lucas (Liverpool), Benat (Real Betis), Paulinho (Corinthians); Left-back — Monreal (Malaga).

Po ovome Benitez hoće Lava da vidi u svom timu, e malo morgen! :mrgreen:

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 04 jan 2013, 15:08

ee raja ako moze pomoc..trebaju mi neke inf o navijacima liverpoola..pa ko zna da posta..ili neki link mozda..neke historijske podatke ali i neke zanimljive stvari..hvala ;)

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 04 jan 2013, 15:18

Liverpool FC ‏@LFC
Jose Enrique out for up to six weeks with a hamstring injury, Rodgers confirms #LFC

Steta, taman se razigrao, cisto sumnjam da ce nastaviti gdje je stao kad se oporavi, predug je ovo period.

Edit:
jose enrique sanchez ‏@jose3enrique3
Like the doctor staff say I will be out for 6 weeks. I will try to do my best to be earlier. Thanks for your support. Amazing like always

Edit 2:
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... r-signings" onclick="window.open(this.href);return false;

Brendan kaze da nema puno novca na raspolaganju i da se moze ocekivati jos jedno pojacanje u vrh glave.
Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 04 jan 2013, 15:39, ukupno mijenjano 2 puta.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2013, 15:22

To bi značilo da moramo potražiti i neku alternativu u lijevom beku, ili će gledan ova 2, 2 i po' mjeseca guliti po lijevoj strani. :mrgreen:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 jan 2013, 15:49

Sto se tice Holtby-a cijena mu sigurno nece biti prevelika jer mu istice ugovor na kraju sezone,te cisto sumnjam da ce uprava Schalke-a povuci potez slicnom kao sto je BvB povukao po pitanju Kagawe.
Ali opet mislim da taj mali ostaje u Njemackoj da li u BvB ili Bayern,jer ne vidim nikakvu korist da ode u Premier League.
Kao prvo,sigurno nije dorastao nekom top klubu,tipa City,Manu,Chelsea, a sto se tice klubova koji ne igraju redovnu ligu prvaka tipa Tottenham,Liverpool,Everton... nezz koliko je to pametan potez napustati jedan Schalke da bi se (ne)igralo u nekom od gore navedenih klubova.
Mali je masinerija,ali sigurno nije neki rising star tipa Gotze.
Stern des Südens

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 jan 2013, 16:40

samo da upitam jel njukastl igra ligu prvaka pa da može dovesti jednog od najtrazenijih igraca na svojoj poziciji (debuši) u evropi :roll:
nema potpisa

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 jan 2013, 16:45

Admir_Sa je napisao/la:samo da upitam jel njukastl igra ligu prvaka pa da može dovesti jednog od najtrazenijih igraca na svojoj poziciji (debuši) u evropi :roll:
Bio je jedan od najtrazenijih prije 6-7 mjeseci ali ga na kraju niko nije htio dovesti i tako Newcatle i dovodi igrace,sve ono od cega drugi odustaju,oni to dovedu,jer nemogu da vode rat i borbu protiv drugih klubova,to ti je razlog..Nama Debuchy nije potreban tako da nevidim razlog da se on spominje kada je Liverpool u pitanju,da se spomenuo Dembu pa hajde....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2013, 16:45

Ako je on jedan od najtraženijih ja sam gradonačelnikova majka. :mrgreen:

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 04 jan 2013, 16:56

Čestitke Suletu zaslužio je :D

slika

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 04 jan 2013, 16:57

Ne kazem da je Newcastle los klub, ali da je on toliko dobar otisao bi u neki veci klub sigurno.

Nadam se da cemo uskoro dovesti i to drugo pojacanje, da ne moramo zadnjih dana panicno bacati pare na neke engleske zvjezdice.
Nesto sam skeptican u vezi ovog Incea i ne bih volio da ga dovedemo, ne vjerujem da bi u Premier ligi bio toliko dobar kao u Championshipu. Sjetim se odma kako je Shelvey razvaljivao dok je bio na posudbi u Blackpoolu, a sad ne zna ustopati loptu kako treba.

Usput, zna li neko kad bi se Borini trebao oporaviti ?
Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 04 jan 2013, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 jan 2013, 16:59

Ima li išta od Gameira?

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 04 jan 2013, 17:00

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima li išta od Gameira?
Koliko znam on je meta samo za posudbu :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.