FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jan 2013, 00:50

Ako lazu na oficijelnoj stranici kluba, onda lazem i ja, a mozda laze i Kenan... :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 jan 2013, 11:33

Imal neko sliku Komšića iz novina, ono nešto navijao bi ja i za Sarajevo al u drugoj ligi?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jan 2013, 11:45

ipetm je napisao/la:Imal neko sliku Komšića iz novina, ono nešto navijao bi ja i za Sarajevo al u drugoj ligi?
slika
Željeznicar za život cijeli !

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 jan 2013, 11:52

Hvala puno... :D

White shoes never lose !

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 04 jan 2013, 11:56

Iskreno me zanima hoćete li gdje utopiti Adilovića ili Svraku.Svaki dan ovdje će ondje će,a poslije dan dva opet ništa.Možda bi bilo dobro za igrače da ih novinari ne blamiraju džaba,a i igračima se nanosi samo velika šteta.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 04 jan 2013, 11:59

likusa je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Imal neko sliku Komšića iz novina, ono nešto navijao bi ja i za Sarajevo al u drugoj ligi?
slika
Predobar je članak, samo mu i ne treba da ga se javno objavljuje, to je zapravo, ako uzmeš realno velika politička pogreška , ovdje je najvažnije biračko tijelo, bitka za svaki glas, dok je imao moć bilo je simpatično, al' danas kad kreće iz nule, nema nista od toga.Zapravo mišljenja sam da je prezaostalo to sve što se politika veže uz sport, što su BiH klubovi poluproizvodi pa ovise o politici, što nisu , a teško da će u skorije vrijeme i biti zanimljivi investitorima, jer zapravo klubovima upravljaju političke opcije bez dugoročnih strategija ili loših strategija znanja travničkog univerziteta .
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 04 jan 2013, 12:06

joksimovic je napisao/la:Iskreno me zanima hoćete li gdje utopiti Adilovića ili Svraku.Svaki dan ovdje će ondje će,a poslije dan dva opet ništa.Možda bi bilo dobro za igrače da ih novinari ne blamiraju džaba,a i igračima se nanosi samo velika šteta.
Fakat, kad ti novine 2-3 puta obrnu ime to je promocija al poslije toga i ono što je eventualno istina, kontaš špekulacije. Naši novinari su fakat čudna sorta, samo prepisuju jedni od drugih, uzimaju neprovjerene informacije sa foruma.

Mogla bi se napraviti dobra zajebancija. Recimo Pile, BoĆaća, i još par cjenjenijih forumaša preko PM usklade priču o zvučnom pojačanju i onda pokrenu raspravu po forumima. Garantujem bar 2-3 portala bi prenijela tu "vijest" a ne bi me čudilo i da se odštampa :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jan 2013, 12:28

Kad je bila ona bomba za Dialibu da ce u Sarajevu, sve je to krenulo od zajebancije na forumu :)
NO PYRO NO PARTY

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 jan 2013, 12:49

http://fkzeljeznicar.ba/stoni-fudbal-pl ... cice/3643/" onclick="window.open(this.href);return false;
ni u stonom fudbalu maleni meda ne mogu :mrgreen:

a što Šef postrojava, Ramić redovno trčkara po Koševu :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 04 jan 2013, 13:05

Ima li iko sliku Željka Komšića sa šalom našim.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 jan 2013, 13:09

THC je napisao/la:Ima li iko sliku Željka Komšića sa šalom našim.
To mi bi još više odgovaralo...

slika

White shoes never lose !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 04 jan 2013, 13:26

Buu je napisao/la:Kad je bila ona bomba za Dialibu da ce u Sarajevu, sve je to krenulo od zajebancije na forumu :)

???
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 04 jan 2013, 13:57

likusa je napisao/la:
slika
Sad ce reci i da je predsjednik protiv njih i da smo zahvaljujuci njemu osvojili duplu
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 jan 2013, 13:59

Hajde Amare obraduj nas!!! A što se tiče političara dok ne naprave stadion ili nešto slično ne urade te izjave im ne priznajem pa makar se zvali i Željko Komšić.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 04 jan 2013, 14:27

zaboljisportuBiH je napisao/la:Hajde Amare obraduj nas!!! A što se tiče političara dok ne naprave stadion ili nešto slično ne urade te izjave im ne priznajem pa makar se zvali i Željko Komšić.
Kakve veze ova izjava ima s politikom i stadionom :roll:
Covjek navija za Zelju od malih nogu i to nit je kad krio niti ce, zasto sve gledate na neki ljevi nacin
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 jan 2013, 15:09

propuh je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Hajde Amare obraduj nas!!! A što se tiče političara dok ne naprave stadion ili nešto slično ne urade te izjave im ne priznajem pa makar se zvali i Željko Komšić.
Covjek navija za Zelju od malih nogu i to nit je kad krio niti ce, zasto sve gledate na neki ljevi nacin
Nema veze izjava sa stadionom ali ako malo šire razmisliš skontaćeš da hoću da kažem da je moje mišljenje da ako neko navija za Želju a na nekoj je poziciji i ne čini ništa da tom istom Želji pomogne za mene nije pravi navijač pa može preko novina pričati šta hoće. Ne kažem da Željko nije ništa uradio ali govorio sam generalno za sve političare ili ljude koji su u mogućnosti (direktore firmi i sl) da pomognu a Željku sam spomenuo u smislu makar se zvao Željko tj ko da je. Joj ovdje na ovom forumu sve moraš u detalje objasniti. Zato su mi postovi uvijek dugi bili i čim sam odlučio kraće pisati odmah se nađu ovi što površno čitaju. Kad sam u detalje pisao niko ništa ne komentariše, ali kad se može izvući iz konteksta i replicirati tu smo vrh i onda se čudimo što su nam sportski novinari indijanci.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jan 2013, 16:32

ipetm je napisao/la:
THC je napisao/la:Ima li iko sliku Željka Komšića sa šalom našim.
To mi bi još više odgovaralo...

slika

:mrgreen: samo kazi

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 jan 2013, 16:35

Hvala jos jednom, tvoj trud bice pokazan veceras... :D

White shoes never lose !

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 jan 2013, 16:36

ipetm je napisao/la:Hvala jos jednom, tvoj trud bice pokazan veceras... :D
ma nema na cemu ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jan 2013, 17:04

zaboljisportuBiH je napisao/la:
propuh je napisao/la:
Nema veze izjava sa stadionom ali ako malo šire razmisliš skontaćeš da hoću da kažem da je moje mišljenje da ako neko navija za Želju a na nekoj je poziciji i ne čini ništa da tom istom Želji pomogne za mene nije pravi navijač pa može preko novina pričati šta hoće. Ne kažem da Željko nije ništa uradio ali govorio sam generalno za sve političare ili ljude koji su u mogućnosti (direktore firmi i sl) da pomognu a Željku sam spomenuo u smislu makar se zvao Željko tj ko da je. Joj ovdje na ovom forumu sve moraš u detalje objasniti. Zato su mi postovi uvijek dugi bili i čim sam odlučio kraće pisati odmah se nađu ovi što površno čitaju. Kad sam u detalje pisao niko ništa ne komentariše, ali kad se može izvući iz konteksta i replicirati tu smo vrh i onda se čudimo što su nam sportski novinari indijanci.
Vala bas dosta ih ima na visokim pozcijama ali niko ni prstom da mrdne. Pogotovo Betmen i Komšić.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.