FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Akita je napisao/la:Bio je jedan od najbolji bekova u svoje vrijeme i dan danas je ponos KatalunjeJohnLennon je napisao/la:
Legenda dakako.odbio rep. Spanije.

Taj ni u svom domu nije smatran najboljim bekom. Ma šta najboljim, ne znam ni kako da se izrazim za ovog antitalenta.
 Gdje ga svrstat', nekretnina žešća.
 Gdje ga svrstat', nekretnina žešća.   
 Nedo' Bog da se nađe neko sličan u Barci, barem ne dok je ja pratim.
kao fudbaler je bio u najbolju ruku ok, imao je kikseva (dueli sa ševčenkom   ), ali veliki intelektualac. neviđen mozak, filozof, književnik.
 ), ali veliki intelektualac. neviđen mozak, filozof, književnik.

), ali veliki intelektualac. neviđen mozak, filozof, književnik.
 ), ali veliki intelektualac. neviđen mozak, filozof, književnik.Re: FC Barcelona
Taj ni u svom domu nije smatran najboljim bekom. Ma šta najboljim, ne znam ni kako da se izrazim za ovog antitalenta. Gdje ga svrstat', nekretnina žešća.
Nedo' Bog da se nađe neko sličan u Barci, barem ne dok je ja pratim
Eh mali jesi ti ikad igrao nogomet cisto sumnjam, samo ti prati ocigledno si novopeceni simpatizer Barse.
Onog koga ti nazivas antitalent, nekretnina žešća itd.. u svoje vrijeme uz Puyola najbolji odbrebeni igrac.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ponos Katalunje i dana danas se po ulicama Barcelone prica kako je odbio rep. Spanije.
u nedjelju protiv espanyola nadam se sastavu koji je villanova najvise forsiro u nekoliko utakmica prije povrede cesca.  
znaci alexis out ,cesc u sredinu na iniestino mjesto,iniesta na krilo ,pedro desno i to je to
odbrana pique puyol alba i alves ,busi i xavi normalno neizostavni dio barcine sredine terena a messija zaboravi ,njega ustvari i ne trebam spominjat
 a messija zaboravi ,njega ustvari i ne trebam spominjat   

sa cescom je barca mnogo ubojitija ,on sa svojim ubacivanje izmedju stopera iza messija unosi pometnju u protivnicke odbrane,iniesta doktor po lijevoj strani ,ubica ,zadnji put kad je odigro citavu utakmicu na toj poziciji ljevog krila 1 gol i 3 asistencije
 ,zadnji put kad je odigro citavu utakmicu na toj poziciji ljevog krila 1 gol i 3 asistencije  ,to alexis nece za dvije sezone uradit
,to alexis nece za dvije sezone uradit  

bice zafrkana utakmica jer je espanol uvijek bio tvrd orah barci na nou campu al vjerujem u blaugranu sa ce to rijesit u svoju korist
edit :ma kakav olegeur,ja sam slavio dan kad je otiso iz barce u ajax,tad je poceo pad ajaxa i do danas dan se nisu oporavili 

prije kad god barca primi gol znas ko je ispo ko je kriv za gol ,ne moras trazi krivca 

[youtube][/youtube]

znaci alexis out ,cesc u sredinu na iniestino mjesto,iniesta na krilo ,pedro desno i to je to
odbrana pique puyol alba i alves ,busi i xavi normalno neizostavni dio barcine sredine terena
 sa cescom je barca mnogo ubojitija ,on sa svojim ubacivanje izmedju stopera iza messija unosi pometnju u protivnicke odbrane,iniesta doktor po lijevoj strani ,ubica
 ,zadnji put kad je odigro citavu utakmicu na toj poziciji ljevog krila 1 gol i 3 asistencije
 ,zadnji put kad je odigro citavu utakmicu na toj poziciji ljevog krila 1 gol i 3 asistencije  ,to alexis nece za dvije sezone uradit
,to alexis nece za dvije sezone uradit  

bice zafrkana utakmica jer je espanol uvijek bio tvrd orah barci na nou campu al vjerujem u blaugranu sa ce to rijesit u svoju korist
edit :ma kakav olegeur,ja sam slavio dan kad je otiso iz barce u ajax,tad je poceo pad ajaxa i do danas dan se nisu oporavili

prije kad god barca primi gol znas ko je ispo ko je kriv za gol ,ne moras trazi krivca

[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 04 jan 2013, 01:30, ukupno mijenjano 2 puta.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
						MES QUE UN CLUB !!!
Jah.Akita je napisao/la:Eh mali jesi ti ikad igrao nogomet cisto sumnjam, samo ti prati ocigledno si novopeceni simpatizer Barse.

Krenuo sam nešto da odgovorim, al' sam onda zastao i zapitao se "šta reći".

Bolje je preskočit'...
Blago rečeno, zaboli me qrac.Akita je napisao/la:Ponos Katalunje i dana danas se po ulicama Barcelone prica kako je odbio rep. Spanije.

Nije Španija izgubila ništa sa tim, ne brini, baš suprotno...
I ne znam kakve ovo veze ima sa njegovim fudbalskim (ne)znanjem?
Sta ima legenda... 

- zlatan1982
- Kontakt:
najbolji bek samo zato što nije htio igrati za španiju i tu i tamo se nešto kao politikom bavio..čak je jedan gabri bio bolji i konstantniji igrač od olegera...

- Titova-Juga
- Kontakt:
Šta sve ovdje neću pročitat' jbt, oči će mi u štrajk stupit radi pojedinih  

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
						- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
treba boixos nois-ima opet dozvolit da dolaze organizovano na tekme ,da naprave koju bakljadu ,da naprave lom ha ya ,je.bo svu ovu finocu na stadionu
 ha ya ,je.bo svu ovu finocu na stadionu  

[youtube][/youtube]
treba boixos nois-ima opet dozvolit da dolaze organizovano na tekme ,da naprave koju bakljadu ,da naprave lom
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
						MES QUE UN CLUB !!!
ja jos ne vjerujem da sam ovo procitaoAkita je napisao/la:
Eh mali jesi ti ikad igrao nogomet cisto sumnjam, samo ti prati ocigledno si novopeceni simpatizer Barse.
Onog koga ti nazivas antitalent, nekretnina žešća itd.. u svoje vrijeme uz Puyola najbolji odbrebeni igrac.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
						- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovaj haman pomješo 4.1. sa 1.4. 
Oleguer

Oleguer

- SultanSulejman
- Kontakt:
@barca_87;
koliko sam ja mogao prije upratiti,na ogradi Barcine tribine ili nekih gostujućih tekmi vidjeli su se transovi Boixos Nois..eh sad?!

koliko sam ja mogao prije upratiti,na ogradi Barcine tribine ili nekih gostujućih tekmi vidjeli su se transovi Boixos Nois..eh sad?!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Oleguer? Pa da je odličan mogu napisati samo oni koji ga nisu gledali, pa ovako sude po youtube. 
( Na stranu to što je legenda Katalunje )

( Na stranu to što je legenda Katalunje )
ma na nou camp ne mogu uci organizovano,mozda po koji bude,a na gostovanjima oni su redovni,tu im nema zabrana nikakvihSultanSulejman je napisao/la:@barca_87;
MES QUE UN CLUB !!!
						MES QUE UN CLUB !!!
[youtube][/youtube]
A evo i Rijkaard objasnio ..
Rijkaard: Ne postoji magični način da se zaustavi Barca !
"Ne postoji magični metak s kojim bi ih zaustavili, morate prihvatiti njihov stil. Većina klubova koji su imali uspjeh protiv Barcelone, bazirali su se na visokoorganizovanu i disciplinovanu odbranu. Inter i Chelsea su izbacili Barcelonu u Ligi prvaka, a onda ste imali i Real Madrid. Možete to nazvati Mourinhovim receptom za uspjeh, koji je napravio kada je vodio Chelsea", Smatra Rijkaard.

''Ako igrate protiv Barcelone na taj način deset puta, vjerovatno ćete ih pobijediti jednom, ali u svakom slučaju to ne garantuje uspjeh", dodao je bivši trener Barcelone''.

A evo i Rijkaard objasnio ..
Rijkaard: Ne postoji magični način da se zaustavi Barca !
"Ne postoji magični metak s kojim bi ih zaustavili, morate prihvatiti njihov stil. Većina klubova koji su imali uspjeh protiv Barcelone, bazirali su se na visokoorganizovanu i disciplinovanu odbranu. Inter i Chelsea su izbacili Barcelonu u Ligi prvaka, a onda ste imali i Real Madrid. Možete to nazvati Mourinhovim receptom za uspjeh, koji je napravio kada je vodio Chelsea", Smatra Rijkaard.
''Ako igrate protiv Barcelone na taj način deset puta, vjerovatno ćete ih pobijediti jednom, ali u svakom slučaju to ne garantuje uspjeh", dodao je bivši trener Barcelone''.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
						- RealMoudrid
- Kontakt:
Ne postoji ni magični metak i način da se ospori da ste dvije Lige prvaka zaredom osvojili na katastrofalnim odlukama evropskih sudaca (Real, Arsenal, Chelsea, pa i onda Milan u ono vrijeme).

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Inace, ocekujem Mascherana protiv Espanyola zbog Puyolove arkade.
Treba njemu odmora.
Takodje ocekujem MVP u napadu, ali bi onda neko od Cesca ili Inieste morao na klupu.
Vjerujem da ce upravo Fabregasa ubaciti nesto kasnije u igru ..

Treba njemu odmora.
Takodje ocekujem MVP u napadu, ali bi onda neko od Cesca ili Inieste morao na klupu.
Vjerujem da ce upravo Fabregasa ubaciti nesto kasnije u igru ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
[youtube][/youtube]
snimak citavog jutrosnjeg treninga otvorenog za javnost

snimak citavog jutrosnjeg treninga otvorenog za javnost
MES QUE UN CLUB !!!
						MES QUE UN CLUB !!!
jel ti sad lakse sto si nam se ispovjedioRealMoudrid je napisao/la:Ne postoji ni magični metak i način da se ospori da ste dvije Lige prvaka zaredom osvojili na katastrofalnim odlukama evropskih sudaca (Real, Arsenal, Chelsea, pa i onda Milan u ono vrijeme).

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.