AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2013, 14:16

A_d_0 je napisao/la:Ne znam moze li igrati Mastour u prijateljskim utakmicama? Ako moze volio bih ga vidjeti bar 20 minuta. A Isca kad bi doveli to bi bilo san snova. Momak je novi Iniesta. Fantastican. Al tesko se cemu mozemo nadati pored Barce,Reala,Citya,Celzija,PSG-a i ostalih bogatasa u odnosu na nas.
Nema Mastoura ni na klupi evo klupe
Milan's bench: Coppola, De Sciglio, Mexes, Nocerino, Traoré, Strasser, Montolivo, Constant, Ambrosini, Petagna, Carmona.

Kada bi koju minutu dobili Petagna i Carmona ne bi bilo lose i dajte te streamove ako ko ima :roll:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jan 2013, 14:22

izgleda da uopste nema streamova,sve sam pretrazio :?

meni je ova utakmica bas nepotrebna,ocekuje nas 6-tog protiv siene i onda tri dana poslije kup utakmica sa juventusom gdje ce se igraci istrositi ...jos stavi saravija u prvu postavu,jos samo fali da se povrijedi protiv ovih cirkusanata,bolje da je priliku dao nekome drugome 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2013, 15:00

http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 15480.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo link radi
vrijedjali su Boatenga

ipak neko je pogodio Bou pa im ovaj nije ostao duzan ,mislim da se radi o nekom upaljacu :roll: ,ali je zatim on njih haman nabiojo loptom ,ko ce ga znat kasno sam se uklucio na stream
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 03 jan 2013, 15:21, ukupno mijenjano 3 puta.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 03 jan 2013, 15:02

pozdrav momci.
zelim vam sve najbolje u novoj 2013. godini. da vam se ostvare sve zelje i snovi.....

nego sto sam htio rec. vidim svi pisu o ovom iscu. usporedivao sam ja prije par dana njega i eriksena i ipak eriksen mi se cini kao kompletniji igrac jer igra obranu a osim toga ima vise iskustva u ligi prvaka. ja osobno rade bi njega uzeo nego iska a i ugovor mu istice 2014. pa bi mogao cak i jeftiniji biti...

sta vi mislite o ovome koji je opcenito bolji i koji bi se bolje uklopio kod nas????

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jan 2013, 15:19

Ne mogu vjerovati za ovo,ja sam italijane nekako dozivljavao kao civilizovane i tolerantne ljude,a ispadose gori divljaci od nas balkanaca :mrgreen:

nesta13-mozemo mi razglabati do sutra ko je bolji,koga bi trebali uzeti,ali sta to nama znaci kad od toga nema nista jer ovi nasi nemaju para niti bi bili spremni izdvojiti neku vecu cifru za njih.... od svih ovih silnih spekulacija ja se mogu kladiti da ce nas zadesiti neki igrac znj kvalitete :lol:

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jan 2013, 15:23

WTF prekinuta utakmica :|

edit: evo razloga .. Rasistička go'vna

BRAVO PRINCE ! ZATO TE VOLIM

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jan 2013, 15:33

Sta drugo reci nego sramota :?

umjesto da budu sretni sto je jedan milan pristao igrati sa ovim sranjem od kluba iz bog te pitao koje lige i umjesto da su svi uzivali u igri,oni pokazuju svoju nekulturu i primitivizam... sto se mene tice,ja bi takve sve na goli otok pa neka se izivljavaju na njima. :roll:

Ambrosini "we'll return here, i promise this. We must return for the kids and for all the people that came here to enjoy the match"

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2013, 15:48

Igrači se vraćaju u Milanello gdje će obaviti jedan noćni trening!
(İbn Qajjim)

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 03 jan 2013, 18:43

rope11 je napisao/la:Ne mogu vjerovati za ovo,ja sam italijane nekako dozivljavao kao civilizovane i tolerantne ljude,a ispadose gori divljaci od nas balkanaca :mrgreen:
Pa i ne bi se baš reklo.. Italija je kolijevka fašizma, a italijanski ultrasi su armija desničara ili ljevičara, rijetko su apolitični. Dok se ozbiljnije ne krene u obračun sa ovim idiotima i dalje će biti provokacija, pjesama, uvreda i sl. ali to se jedino može uraditi kao na otoku, pa nek se ubije i atmosfera i draž fudbala, jeb.iga, nije to za zatucane glave.
Il club piu titolato al mondo!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 jan 2013, 19:24

Ma ima i u engleskoj rasizma englezi su ga patentirali :?
Ovo danas što se desilo je velika sramota da se u 21. stoljeću ovakve stvari dešavaju i to u Italiji. Moraju se oni pozabaviti time da se to iskorijeni i drastično kazni pa makar i prijateljska tekma bila. Boateng je dobro uradio i svaka mu čast. Onakvim idiotima nije mjesto na tribinama.

BTW dobrodošao DonPippo 8-)
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 03 jan 2013, 19:35

Ma uvesti neke drakonske kazne i to je to, tesko da bi nekome palo na pamet nakon tog.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 03 jan 2013, 20:29

_forzamilan_ je napisao/la:Ma ima i u engleskoj rasizma englezi su ga patentirali :?
Ovo danas što se desilo je velika sramota da se u 21. stoljeću ovakve stvari dešavaju i to u Italiji. Moraju se oni pozabaviti time da se to iskorijeni i drastično kazni pa makar i prijateljska tekma bila. Boateng je dobro uradio i svaka mu čast. Onakvim idiotima nije mjesto na tribinama.

BTW dobrodošao DonPippo 8-)
Hvala na dobrodošlici :mrgreen:
Ako ćemo realno i na Milanovoj Curvi Sud imaš desničara (čitaj rasista) a zadnji put se sjećam da je predmet vrijeđanja bio Eto'o u jednom od gradskih derbija, tekst pjesme je nešto kao da je on crni prodavač ruža u gradskom metrou, nebitno sad.. počevši od rimskog Lazia, Verone čini mi se i još mnogo njih, svi su skloni rasnoj netrpeljivosti i teško će se to moći riješiti, barem u skorije vrijeme.
Il club piu titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 jan 2013, 21:13

Pao dogovor: Pato prešao u Korintijans za 15 miliona evra
Svetski šampion i Milan dogovorili uslove transfera, potvrdio je Patov menadžer Gilmar Veldoz

Konačno je okončana saga oko budućnosti Aleksandrea Pata. Malerozni Brazilac napušta Milan i nastavlja karijeru u dresu svetskog prvaka Korintijansa.

Njegov menadžer Gilmar Veldoz, rekao je da je postignut dogovor između Milana i Korintijansa oko obeštećenja u visini od 15 miliona evra. Dvadesettrogodišnji Brazilac će se tako nakon nekoliko dana pregovora vratiti u domovinu, posle pet povredama obeleženih godina provedenih u Italiji.

Pato je u Milan stigao iz Internasionala 2007. godine i u prvoj polusezoni je postigao devet golova, da bi u sledeće dve postizao dvocifren broj golova. Međutim, tada su usledile brojne povrede, uglavnom mišića, pa je češće bio u lekarskim ordinacijama nego na terenu. „Milan je dao svoje odobrenje za transfer i sada se bavimo detaljima.

Ovo je veliki transfer dobrog mladog igrača i Korintijansa koji je napravio velike napore da bi se posao završio“, rekao je Veldoz. Ostaje da se vidi kako će sada opstati Patova romansa na Barbarom Berluskoni, ćerkom Milanovog gazde Silvija i aktuelnom predsednicom UO kluba sa San Sira.

good bye Papero.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 03 jan 2013, 21:13

Ima li kakvih vijesti oko eventualnih transfera u Milan??
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2013, 21:45

Evo haman da ce Robinho ostati u Milanu ,kao sam ja uspio prevest Santos je doveo Waltera Montilla za 6 miliona eura iz Cruzeira ,tako da vjerovatno odustaju od Robinha http://www.football-italia.net/29024/sa ... inho-talks" onclick="window.open(this.href);return false;
The meeting between Galliani and Corinthians has been going for about two and a half hours now. The Pato deal is expected to be done soon.

OFFICIAL: Pato has joined Corinthians.
Milan have also announced the transfer of Alexandre Pato to Corinthians: http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/34891" onclick="window.open(this.href);return false; … #AddioPato #InBoccaAlLupoPato
(İbn Qajjim)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 03 jan 2013, 22:15

Ode Pato :(
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 jan 2013, 22:15

Za kolko ste utalili Pata :?:
Onaj vas celo sve rastali :lol:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2013, 22:16

sanjingr je napisao/la:Za kolko ste utalili Pata :?:
Haman 15 miliona eura
(İbn Qajjim)

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 jan 2013, 22:25

meho-medo je napisao/la:
sanjingr je napisao/la:Za kolko ste utalili Pata :?:
Haman 15 miliona eura
Pariz nudio 50 prije 6 mj,a vi ga za 15 prodaste :?
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 03 jan 2013, 22:25

Ja procitah ovo:
€15m Payable in 4 years.BuyBack option.
moguce i da nije tacno
Pato decided to take 40% of the rights (if he gets sold in the future) instead of taking the sign-on fee. Corinthians have the other 60%.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.