Sarajlijc@ je napisao/la:Aj ljudi dajte neku provjerenu stranicu za igrice za Xperiu
Koja xperia?

iako je svejedno jer je android

I sve imaš na marketu,a one koje se plačaju možeš naći na googlu .

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sarajlijc@ je napisao/la:Aj ljudi dajte neku provjerenu stranicu za igrice za Xperiu
GTA San Andreas,Oblivion il COD 4,PES 6,FIFA 9foSte je napisao/la:Haj' predložite kakvih igrica koje su izasle prije 2011 godine ili negdje do početka 2011. Takav mi komp. ne može jače dakako
MElloo je napisao/la:Da li se isplati skinut Most Wanted 2 ? Ima li dobre radnje kao u kecu ?
Ne.MElloo je napisao/la:MElloo je napisao/la:Da li se isplati skinut Most Wanted 2 ? Ima li dobre radnje kao u kecu ?
a ja gluposti :O izgubljena je prava draž nfs, malo sudara auto se prevrce u zraku ...ja audi r8 imam na 2 % igre stvarno je glupost ovo trazenje auta po parkizimaschweinsteiger je napisao/la:Ne.MElloo je napisao/la:MElloo je napisao/la:Da li se isplati skinut Most Wanted 2 ? Ima li dobre radnje kao u kecu ?
U odnosu na prethodni MW,totalno dosadna igrica.
Ja igram Guild Wars 2Elegant je napisao/la:Igra li neko od vas world of warcraf ?
Ja nisam ima vise od dvije godine, vidim sad je aktuelna ova nova ekspanzija svasta su nesto promjenili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.