Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Mene samo zanima , imal negdje da se pogledaju negdje ove izjave Spahe što je dao ili ova press konferencija ? Ja još uvijek ne kontam , čitao sam na Sevillinoj stranici , kaže Spaha bio prevodilac kad su bili na treningu . Pa jel to Emir priča španski ? Nigdje ga nisam čuo da priča 

Pa dovoljno je u Sevilli da ga nauči više, ja mislim 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bio je i u Montpellieru od 2009., a francuski i španski su srodni i slični.
Komentar sa B92:
Drago mi je što je Vojvodina ovim transferom zaradila i nadam se da će pametno iskoristiti te pare da pojača klub. S druge strane zao mi je što Stevanovic nije pozvan u našu reprezentaciju i tako ostvario svoj san,vec mora silom prilika da igra u bošnjačkoj reprezentaciji da bi formalizovao svoju vrednost.
(NS-ravangrad, 3. januar 2013 12:12)
Drago mi je što je Vojvodina ovim transferom zaradila i nadam se da će pametno iskoristiti te pare da pojača klub. S druge strane zao mi je što Stevanovic nije pozvan u našu reprezentaciju i tako ostvario svoj san,vec mora silom prilika da igra u bošnjačkoj reprezentaciji da bi formalizovao svoju vrednost.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
psi laju karavani prolazeneurofunk je napisao/la:Komentar sa B92:
Molim vas da ne prenosite ovakve komentare samo ce nam ove divne trenutke pretvoriti u Off rasprave...neurofunk je napisao/la:Komentar sa B92:
Neka bude po onoj narodnoj "Ko prije djevojci..." a i bilo je...

A za medije preko Drine je suvisno trositi rijeci....Sve se vec zna...

Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 03 jan 2013, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Daj neki komentar sa youtuba,ozbiljnije cu da ga shvatim. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bošnjačkoj
..šta je s glavom ?

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Pa zar je naučio francuski za 2 godine ?Edol je napisao/la:Bio je i u Montpellieru od 2009., a francuski i španski su srodni i slični.

Zasto je pisljivi komentar jednog papka iza kompjutera uopste vazan? Daj ba brisite ove gluposti.neurofunk je napisao/la:Komentar sa B92:
shandrlike-tandrlike
- brzitesanj
- Kontakt:
Svaka čast Stevanoviću na odličnom transferu, nadam se da će za kratko vrijeme uklopiti u ekipu ne sumnjam da ćemu Spaha mnogo pomoći u novom timu.

Za dobrim konjem prašina se diženeurofunk je napisao/la:Komentar sa B92:

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Hocel Stevanovic bit priajvljen za ovu utakmicu u subotu?I ako vjerovatno nece igrati bilo bi ga fino vidjeti makar i na klupi
Čestitke Miroslavu i sve pohvale kapitenu Spahiću koji mu je očigledno prava podrška 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Spaha ga pravo pazi.Coke ga udari nogom u dupe, odmah Spaha reaguje, prijeti mu prstom 

DRUG NEBI TI PUNCA
Đes' to gledao ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Na fcb, na stranici reprezentacije imas taj video, prvi trening 

- Centre forward
- Kontakt:
Bošnjačkoj. Još jedan od mnogobrojnih predstavnika kraljevsko-nebeske akademije. Kako se oni samo kulturno izdižu, duše drage. Kud Miro nije bar malo saček'o sa transferom do omanjeg referenduma pa da Vojvodina zaradi, al' u prafom smislu te riječineurofunk je napisao/la:Komentar sa B92:

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cuj, da igra za njih i ispuni svoju zelju ?
jos da autor tog posta ima smisla za humor, ovo je fakat moglo ispasti smijesno 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Brate Centre forward, komentar ti je jak ko zemlja 

Pustite velikosrbe i velikohrvate, ljubomorni su do bola. Pogotovo ovi prvi, kada govorimo o slučaju Stevanović, krivo im što smo im ga na vrijeme klepili. No, dosta o nacionalizmu i šovinizmu. Tomu nije mjesto na sportskom portalu.
Čestitke Stevi na odrađenom transferu u Sevillu, biće on još bolji u jednoj od najjačih liga svijeta. Primera je kao idealna za njega (uz Bundesku, definitivno mjesto gdje može pokazati svoj fudbalski karakter; s tim da se u Španiji igra još kvalitetniji fudbal i da će stasavati uz igrače tipa Messija, Ronalda, Inieste, Xavija... a u njegovom timu Navasa, Negreda, Medela, Spahića, Rakitića i društva). Veliki dobitak za reprezentaciju i njega samog.
Čestitke Stevi na odrađenom transferu u Sevillu, biće on još bolji u jednoj od najjačih liga svijeta. Primera je kao idealna za njega (uz Bundesku, definitivno mjesto gdje može pokazati svoj fudbalski karakter; s tim da se u Španiji igra još kvalitetniji fudbal i da će stasavati uz igrače tipa Messija, Ronalda, Inieste, Xavija... a u njegovom timu Navasa, Negreda, Medela, Spahića, Rakitića i društva). Veliki dobitak za reprezentaciju i njega samog.
Koga smo klepili ? Momak je igrao za sve naše mlađe selekcije, i poziv u A selekciju je logičan slijed događaja.Fakat ne razumijem pojedince nikako.Claus je napisao/la:Pustite velikosrbe i velikohrvate, ljubomorni su do bola. Pogotovo ovi prvi, kada govorimo o slučaju Stevanović, krivo im što smo im ga na vrijeme klepili. No, dosta o nacionalizmu i šovinizmu. Tomu nije mjesto na sportskom portalu.
DRUG NEBI TI PUNCA