Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Mislim da većina nas nije za to da on ide iz reprezentacije, nego odgovorno tvrdimo, da Misketa nema i da treba mjesto nekome mlađem da prepusti u prvih 11.
Radijus kretanja mu je očajan, uvijek neko trči za njega, kao npr ( Vedo protiv Grka koji je napadač, zatvarao je desnu stranu, njegovu, jer je on igrao krilo, da bi time gubili na oštrini napada, jer se Vedo previše trošio, radivši ono što je trebao Miske )
Ja ništa protiv njega nemam, nisam jednom ponovio na raznim topicima vezanim za " A " repku da mi je najdraži igrač repke svih vremena, al preko nekih stvari se ne može preći.
Po mom mišljenju, kao i po većini mišljenja na ovom forumu, Miske je zreo za klupe, i da ako ne ide uđe i svojom svježinom pokuša da napravi nešto.
A sada, logično je da vi njega kao instituciju branite, al je očigledno, koliko u ovom trenutku, kada nije u formi, protiv jakih reprezentacija ( ne ) može dati, koliko god vi pred time zatvarali oči.
Radijus kretanja mu je očajan, uvijek neko trči za njega, kao npr ( Vedo protiv Grka koji je napadač, zatvarao je desnu stranu, njegovu, jer je on igrao krilo, da bi time gubili na oštrini napada, jer se Vedo previše trošio, radivši ono što je trebao Miske )
Ja ništa protiv njega nemam, nisam jednom ponovio na raznim topicima vezanim za " A " repku da mi je najdraži igrač repke svih vremena, al preko nekih stvari se ne može preći.
Po mom mišljenju, kao i po većini mišljenja na ovom forumu, Miske je zreo za klupe, i da ako ne ide uđe i svojom svježinom pokuša da napravi nešto.
A sada, logično je da vi njega kao instituciju branite, al je očigledno, koliko u ovom trenutku, kada nije u formi, protiv jakih reprezentacija ( ne ) može dati, koliko god vi pred time zatvarali oči.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije lose ni ovako posmatrati.Sasvim je druga prica kad u 60 ili 65 minuti ulazi Miske a sasvim drugacije Vrsaljevic,Svraka,Sesar,Mudonja,Ibricic ili takvi.Od Mudonje i ibricica mozda nesto i bude ali Miske gdje god igrao tih 25 minuta ce itekako pruziti maksimum,malo huja,malo rafalanje,malo vise znanje i lucidnost.
Uvijek je bilo,jaka klupa znaci jak klub ili repka.Pozivom Misketa,vjerovatno ce dobiti i poziv Muslimovic.iako ni u Kini nije zabio vec odavno,pozitivna energija koju Zlatan ima nece biti na odmet.
Znaci nije sve tako ni lose kao sto klupa zvuci.
Uvijek je bilo,jaka klupa znaci jak klub ili repka.Pozivom Misketa,vjerovatno ce dobiti i poziv Muslimovic.iako ni u Kini nije zabio vec odavno,pozitivna energija koju Zlatan ima nece biti na odmet.
Znaci nije sve tako ni lose kao sto klupa zvuci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zasto bi Zlatan dobio poziv na osnovu toga sto je Misimovic tamo? Misimovic je puno veci igrac od Muslimovica. Muslim nema sta trazit, za Misketa jos nisam siguran. U prvih 11 sigurno nema mjesta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A yebiga,zamjena u slucaju da se ona nedodiriva dvojica povrijede Djuric koji ni u trecoj ligi zabara nije standardan ili Zec koji je i sam zaboravio kad je zabio,a vala na sve mi lici ali na ubojitog centrafora ne.Cartman je napisao/la:Zasto bi Zlatan dobio poziv na osnovu toga sto je Misimovic tamo? Misimovic je puno veci igrac od Muslimovica. Muslim nema sta trazit, za Misketa jos nisam siguran. U prvih 11 sigurno nema mjesta.
ili Seforovic za kojeg glavu dajem da mu treba vise vremena za promjenu drzavljanstva od Hadzica,Izmeta i Kolasinca i jos Bicakcica pride.
Stara je kajla Muslimovic, prosao sito and reseto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa iz dva razloga.. Prvi je prost , jer je Pape sam naveo kako neće pozivati nijednog igrača koji igra van Europe , ono , put iz Kine je dug i zamoran , dok dođe , pa ovo pa ono ... Ako Miske pređe u Kinu a pozove ga Pape , onda je bukvalno pojeo svoje riječi , a nije pozvao Muslimovića koji također tamo igra.Cartman je napisao/la:Zasto bi Zlatan dobio poziv na osnovu toga sto je Misimovic tamo? Misimovic je puno veci igrac od Muslimovica. Muslim nema sta trazit, za Misketa jos nisam siguran. U prvih 11 sigurno nema mjesta.
Drugi razlog je što imamo samo dva napadača . Zamisli da se obojica nekako povrijede u isto vrijeme kad je utakmica . Ko će nam igrat u napadu ? Alispahić? Ibričić ? Netko iz U21 reprezentacije ?

+1
Čovjek je upravu 100 %, koga bismo to mogli dovesti kao trećeg napadača ? Jedini izbor nam može biti Muslimović, a treći napadač nam je prijeko potreban.
Ja neću da govorim o Muslimovićevim kvalitetama, al čovjek je bio u repci, srčan je, bori se, i sigurno je od svih trenutno dostupnih, ponuđenih, najkvalitetnija zamjena za Vedu / Džeku
Čovjek je upravu 100 %, koga bismo to mogli dovesti kao trećeg napadača ? Jedini izbor nam može biti Muslimović, a treći napadač nam je prijeko potreban.
Ja neću da govorim o Muslimovićevim kvalitetama, al čovjek je bio u repci, srčan je, bori se, i sigurno je od svih trenutno dostupnih, ponuđenih, najkvalitetnija zamjena za Vedu / Džeku
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda nije pogodna tema ali da se nadovezem oko treceg napadaca, a po mojoj zelji ja bih probao Djurica, koji je donedavno igrao u mladoj selekciji i zabijao u svakoj utakmici.
Na taj nacin bi se mozda lakse prodao u neki jaci klub a sa takvom situacijom je garantovan i njegov licni napredak.
Sto se Misketa tice, on ce za mene uvijek imati mjesta u reprezentaciji.
Na taj nacin bi se mozda lakse prodao u neki jaci klub a sa takvom situacijom je garantovan i njegov licni napredak.
Sto se Misketa tice, on ce za mene uvijek imati mjesta u reprezentaciji.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Slazem se da treba treci napadac, ali Muslimovic nije odgovor. Prije bi stavio Zeca. A Boga pitaj zasto se nista ne radi po pitanju Seferovica. A Moze se naravno igrat i sa samo jednim napadacem ako se jedan od njih povrijedi. Prije bi pozvao i Bilbiju nego Muslimovica. Djuric je bio odlican za mladu, ali lik igra u Serie C (i to uopste ne odskace).viKK je napisao/la:Pa iz dva razloga.. Prvi je prost , jer je Pape sam naveo kako neće pozivati nijednog igrača koji igra van Europe , ono , put iz Kine je dug i zamoran , dok dođe , pa ovo pa ono ... Ako Miske pređe u Kinu a pozove ga Pape , onda je bukvalno pojeo svoje riječi , a nije pozvao Muslimovića koji također tamo igra.Cartman je napisao/la:Zasto bi Zlatan dobio poziv na osnovu toga sto je Misimovic tamo? Misimovic je puno veci igrac od Muslimovica. Muslim nema sta trazit, za Misketa jos nisam siguran. U prvih 11 sigurno nema mjesta.
Drugi razlog je što imamo samo dva napadača . Zamisli da se obojica nekako povrijede u isto vrijeme kad je utakmica . Ko će nam igrat u napadu ? Alispahić? Ibričić ? Netko iz U21 reprezentacije ?
A to da Pape pojede svoje rijeci, pa to je vec tradicija. Begovic nece vise igrat, pozivat cu samo igrace koji su standardni, Seferovic ce dobit poziv dok zaigra za Fiorentinu i tako dalje i tako dalje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ma ima kandidata za treceg pa i cetvrtog napadaca (Zec, Mahmutovic, Fajic, Bilbija, Djuric) Muslimovic je svoje odigro u repci a isto vazi i za Misketa ako ode u Kinu, pa ne ispalti mu se placati avionske karte da dolazi na tekme.Cartman je napisao/la:Slazem se da treba treci napadac, ali Muslimovic nije odgovor. Prije bi stavio Zeca. A Boga pitaj zasto se nista ne radi po pitanju Seferovica. A Moze se naravno igrat i sa samo jednim napadacem ako se jedan od njih povrijedi. Prije bi pozvao i Bilbiju nego Muslimovica. Djuric je bio odlican za mladu, ali lik igra u Serie C (i to uopste ne odskace).viKK je napisao/la:Pa iz dva razloga.. Prvi je prost , jer je Pape sam naveo kako neće pozivati nijednog igrača koji igra van Europe , ono , put iz Kine je dug i zamoran , dok dođe , pa ovo pa ono ... Ako Miske pređe u Kinu a pozove ga Pape , onda je bukvalno pojeo svoje riječi , a nije pozvao Muslimovića koji također tamo igra.Cartman je napisao/la:Zasto bi Zlatan dobio poziv na osnovu toga sto je Misimovic tamo? Misimovic je puno veci igrac od Muslimovica. Muslim nema sta trazit, za Misketa jos nisam siguran. U prvih 11 sigurno nema mjesta.
A to da Pape pojede svoje rijeci, pa to je vec tradicija. Begovic nece vise igrat, pozivat cu samo igrace koji su standardni, Seferovic ce dobit poziv dok zaigra za Fiorentinu i tako dalje i tako dalje.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 03 jan 2013, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zec i Bilbija bi igrali šta ?
Sve ovisi od postavke tima, i onoga što Sušić preferira da čini sa repkom.
Sa njihovom konstitucijom, u ovoj postavci, sigurno ne bi imali mjesta za napadača.
A pošto smo po krilnim pozicijama sada, koliko - toliko pokriveni, upitno je i njihovo pozivanje u tim.
Sa njihovom konstitucijom, u ovoj postavci, sigurno ne bi imali mjesta za napadača.
A pošto smo po krilnim pozicijama sada, koliko - toliko pokriveni, upitno je i njihovo pozivanje u tim.
Pa naprimjer Zec (ljevo krilo) i Mahmutovic (desno krilo) mogu igrati i po krilima i kao napdaci, i mogli bi biti zamjena i za Dzeko i Ibisevica i za Lulica i Stevanovica. A Bilbija je najbolji kao poluspic. Jednostavno sa ovim igracima bi imali vise alternativa nego sto ih imamo sada sa Ibricicem i co. (dizelasi) koji igraju svi kao ofanizivni vezni.zizu1991 je napisao/la:Zec i Bilbija bi igrali šta ?
A sada da malo Sušića parafraziram : " Kod mene se teško ulazi u reprezentaciju, a još teže izlazi " :ugeek:
A to je i najveca Susiceva greska, on jednostavno nece da se rijesi neki dizelasa prije svih Ibricica. Pa valjda bi svima trebalo biti jasno da je npr. Medunjanin za dvije klase bolji igrac od Ibricica je igraju u istoj ekipi na slicnim pozicijama a ovi iz Gaziantepa vec gledaju kako da se rijese Ibre a na Medi grade igru.zizu1991 je napisao/la:A sada da malo Sušića parafraziram : " Kod mene se teško ulazi u reprezentaciju, a još teže izlazi " :ugeek:
- Principatus
- Kontakt:
Dakle Miske je danas trebao da potpise za neku kinesku ekipu? Hmmm.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja idalje molim boga da je neka patkica samo ne kina ili UAE tu je kraj svega tu ljudi dodju ubirat pare i malo igrat kolko moraju poznavajuci njega nece mu pretjerano smetati XD Molim boga da ode u ukrajnu makar ...Principatus je napisao/la:Dakle Miske je danas trebao da potpise za neku kinesku ekipu? Hmmm.
Kod safeta on ima zagarantovano mjesto jer ce u protivnom safetu u lice reci " fuck u"
odtad se safet i boji da ga makne iz prvih 11..gruezi je napisao/la:Kod safeta on ima zagarantovano mjesto jer ce u protivnom safetu u lice reci " fuck u"
Steta je da reprezentacija pati zbog toga kada je ocigledno da je Pjanic vodja na terenu a da se Miske krije po sredini i prakticki igramo bez desnog krila...viKK je napisao/la:odtad se safet i boji da ga makne iz prvih 11..gruezi je napisao/la:Kod safeta on ima zagarantovano mjesto jer ce u protivnom safetu u lice reci " fuck u"
Ibricic je definitivno glavno smetalo u ovoj reprezentaciji. Umjesto da se otvori za nekog novog mladog igraca (a imamo ih po Evropi sto igraju na njegovom mjestu, mada je i pitanje koja je njegova prirodna pozicija, ako je i ima uopste), Susic tvrdoglava forsira jednog istrosenog i medijski preforsiranog propalog fudbalskog pulutalenta.vendeta87 je napisao/la:A to je i najveca Susiceva greska, on jednostavno nece da se rijesi neki dizelasa prije svih Ibricica. Pa valjda bi svima trebalo biti jasno da je npr. Medunjanin za dvije klase bolji igrac od Ibricica je igraju u istoj ekipi na slicnim pozicijama a ovi iz Gaziantepa vec gledaju kako da se rijese Ibre a na Medi grade igru.zizu1991 je napisao/la:A sada da malo Sušića parafraziram : " Kod mene se teško ulazi u reprezentaciju, a još teže izlazi " :ugeek:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.