UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
98
63%
Jon Jones
41
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 156

BORBA
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la BORBA » 01 jan 2013, 19:50

Dobar je, oporavlja se :mrgreen:
slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jan 2013, 11:58

nije me bilo zbog praznika... nemam sada volje za neki rezime... u glavnom borci za koje sam ja navijao su razocarali. nadam se da ce se dos santos vratiti jaci nego ikad.
pozdrav i lijepe zelje svoj raji na temi
You are someone else I am still right here

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 02 jan 2013, 17:17

fera je napisao/la:nije me bilo zbog praznika... nemam sada volje za neki rezime... u glavnom borci za koje sam ja navijao su razocarali. nadam se da ce se dos santos vratiti jaci nego ikad.
pozdrav i lijepe zelje svoj raji na temi
Pozdrav i tebi jarane i sve najbolje u 2013 a sto se tice JDS-a razocarao je Cain je zasluzeno dobio borbu svaka mu cast bio je prava masina onako proci kroz sve runde a biti teskas pravo za respekt isto tako i JDS-u sto je istrpio sve nije mu lako bilo.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 02 jan 2013, 19:55

Nema nijedan borac šanse protiv 100% spremnog Overeema .. što je žalosno.

Kad je Lesnar izjavio da nikad nije u zivotu primio jači udarac nego li od Overeema ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

phenom
Kontakt:

Post Postao/la phenom » 02 jan 2013, 20:09

IlPrincipe je napisao/la:Nema nijedan borac šanse protiv 100% spremnog Overeema .. što je žalosno.

Kad je Lesnar izjavio da nikad nije u zivotu primio jači udarac nego li od Overeema ..
ono sto je jos zalosnije je to da ti veze s vezom nemas : ) prati bocanje, zivota ti

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 jan 2013, 08:39

IlPrincipe je napisao/la:Nema nijedan borac šanse protiv 100% spremnog Overeema .. što je žalosno.

:(

swaaggg

ae samoubij se :|

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jan 2013, 13:23

Samo ste ljubomorni jer mu nema ravnog u UFC-u .. Cain nema šanse protiv njega ..

slika
slika

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 03 jan 2013, 14:38

Mrzim svrsavanja na Overema.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 03 jan 2013, 15:17

Overeem jeste masina ali i Cain je. U UFCu se nikad ne zna, svi su mislili da ce JDS opet razbiti Caina pa smo vidjeli sta se desilo. Cain vs Overeem ce biti strasan mec, ovaj prvi ima nevjerovatan cardio, sjajan stand up, hrvanje jos bolje, u parteru jak a ovaj drugi razbija koljenima, tesko ga je oboriti, u klincu je najjaci tako da nezahvalno je prognozirati. Cinjenica je samo jedna, ako Overeem osvoji UFC pojas bice najbolji borac svih vremena htjeli mi to priznati ili ne. Frajer je osvojio dream strikeforce K1 i jos mu samo ova titula fali.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jan 2013, 15:25

Zato ja to govorim, a ovi pametuju :|

Overeem je barem 10cm višlji od Caina što mu je prednost, snažniji je, korpulentniji. Cain ima mozda samo prednost sto se tice tehnike i izdrzljivosti ..

Overeemu je ovo po meni zadnja šansa da osvoji titulu

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 jan 2013, 16:12

Ovo je UFC , nije K1.

Izjavit ovu glupost moze samo neznalica.
IlPrincipe je napisao/la: nema nijedan borac šanse protiv 100% spremnog Overeema .. što je žalosno.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 03 jan 2013, 17:28

Mislim da ce biti zanimljivo vidjeti Caina protiv Reema ili JDS i Reem prvo pa ko pobjedi protiv Caina ali ako cemo gledat neke stvari Cain ima mozda koju nijansu prednosti vise jer je dobar i u hrvanju i parteru ali bit ce zanimljivo i tesko prognozirat mislim da je Overeem do sada imao lak posao u UFC-u protiv Werduma i Lesnara. Po meni protiv ovih gore 3 borca Lesnar nema sta trazit.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 03 jan 2013, 18:03

tyler durden je napisao/la:Ovo je UFC , nije K1.

Izjavit ovu glupost moze samo neznalica.
IlPrincipe je napisao/la: nema nijedan borac šanse protiv 100% spremnog Overeema .. što je žalosno.

Ne mora znaciti da je neznalica, mozda samo gotivi vise overeema od ostalih. Ko zna, vidjecemo ako reem dobije caina onda bi ova njegova izjava imala smisla ;) A lesnar nema sanse fkt protiv top boraca zato mu je i bolje da se ne vraca u UFC

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 jan 2013, 18:40

IlPrincipe je napisao/la:Samo ste ljubomorni jer mu nema ravnog u UFC-u .. Cain nema šanse protiv njega ..

slika
slika
Gledao sam neki dan slike opao je dosta izgleda na masi jer više se ne smije bubati svime i svačime. Nema šanse da jedan MMA borac može ovako prirodno izgledati. Više mišića često bude kontraproduktivno jer takvi ogromni mišićavi borci imaju loš kardio. Pogledaj Boba Sappa dok je bio u prime pa onda onog dugo godina najjačeg čovjeka svijeta Mariusza Pudzianovskog koji jeste smiješan borac jer nema veze sa MMA ali je duplo veći od Reema a ne može 2 runde izdržati. Overeem jeste životinja ali izgleda više ko neki body builder nego mma borac.
Nije sve u mišićima to najbolje zna čovjek koji je 10 godina harao i dobio jednog Minotaura i Crocopa dok su obojica bili u prime-u, neponovljivi Fjodor. Al jbg godine su tu već a i mlađi sve bolji i bolji borci ipak dolaze na svoje ali pamtit ćemo ovu rusku mašineriju 8-)

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jan 2013, 22:56

Overeem je od steroida izgradio ovo tijelo. Istina izgleda kao Bodybuilder ali u UFC-u sam sve jednu njegovu borbu pogledao. Njegova je taktika da ne žuri nigdje i tako se ne umara puno. Ali kad u K1 može izdržati, može i u UFC-u što je dokazao. Velasquez će fakat al bas fakat morat bit yebeno spreman da ga dobije .. Alisteroid Overdose zna da mu je ovo sjajna šansa da se dočepa pojasa i siguran sam da hoće. Volim i njega i Velasqueza ali Overeem će bit dosta nabrijan ..

slika

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 03 jan 2013, 23:27

Misici nisu obavezni ili vezani za uspjeh pogledajmo Nelsona kako izgleda pa je dobio i Cro Copa i ima dosta pobjeda u UFC-u a kada bi ga vidjeli pomislili bi dali se ovaj tip bavi ikakvim sportom? osim pivom :D

Ja mislim da Reem ne moze odma na titulu da ce morat prvo radit jednu ili dvije borbe pa onda tek na titulu i Caina.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jan 2013, 23:49

Polo je napisao/la: Ja mislim da Reem ne moze odma na titulu da ce morat prvo radit jednu ili dvije borbe pa onda tek na titulu i Caina.
ima meč sa Antonio Silvom pa onda Velasquez

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 04 jan 2013, 00:05

IlPrincipe je napisao/la:Overeem je od steroida izgradio ovo tijelo. Istina izgleda kao Bodybuilder ali u UFC-u sam sve jednu njegovu borbu pogledao. Njegova je taktika da ne žuri nigdje i tako se ne umara puno. Ali kad u K1 može izdržati, može i u UFC-u što je dokazao. Velasquez će fakat al bas fakat morat bit yebeno spreman da ga dobije .. Alisteroid Overdose zna da mu je ovo sjajna šansa da se dočepa pojasa i siguran sam da hoće. Volim i njega i Velasqueza ali Overeem će bit dosta nabrijan ..

slika
ovo sad je overeemova priblizno normalna kilaza, on je prije skidao kile, istina da koristi steoride ali je i prirodno ogroman. Kad je skidao kile nije mogao runde do kraja odraditi a sad je masina

phenom
Kontakt:

Post Postao/la phenom » 04 jan 2013, 00:48

IlPrincipe je napisao/la:Overeem je od steroida izgradio ovo tijelo. Istina izgleda kao Bodybuilder ali u UFC-u sam sve jednu njegovu borbu pogledao. Njegova je taktika da ne žuri nigdje i tako se ne umara puno. Ali kad u K1 može izdržati, može i u UFC-u što je dokazao. Velasquez će fakat al bas fakat morat bit yebeno spreman da ga dobije .. Alisteroid Overdose zna da mu je ovo sjajna šansa da se dočepa pojasa i siguran sam da hoće. Volim i njega i Velasqueza ali Overeem će bit dosta nabrijan ..

kakve ti covjece gluposti valjas to nije normalno..
kao prvo mma je daleko daleko zahtjevniji sport od k1, kad je u pitanju kondicija. za hrvanje ti je recimo potrebna skroz druga vrsta kondicione pripreme u odnosu na stnad up i hrvanje kao borilacka vjestina je kondicioni puno zahtjevnija od boksa/stand up-a, pa ti ta teza "Ali kad u K1 može izdržati, može i u UFC-u" ne pije puno vode.
kao drugo to "sve jednu njegovu borbu pogledao" - imao je jednu borbu, i nije toliko zahmetli to ispratiti, jelde
kao trece ta taktika "da ne žuri nigdje i tako se ne umara puno" i nije pila puno vode recimo u njegovom zadnjem mecu koji je otisao do odluke? (werdum). tempo u toj borbi i borbi jds-cain je nebo i zemlja, ali bukvalno. a pogledaj na kraju meca zadihanog (malo je rec) overema i caina.
ja ne znam jel ti ovo gluposti gore izvaljujes, jer previse gotivis overema il fakat veze o mma kao sportu nemas, nadam se da je ovo prvo, mada i tako momacki pretjerujes.
a od overema nisi puno mogao vidjeti od 2007 godine kad je u pitanju mma. to su sve smijesni borci (racunam i cc sa onom formom) u odnosu na caina/jds. pa ni na osnovu te njegove ufc borbe (jedine) nisi mogao skoro nista zakljuciti, jer se em borio sa polumrtvim covjekom (divertikulitis), em je i sam bio dopingovan. ja se samo, ali iskreno nadam da je on svjestan kakav tempo i kakva borba ga ceka sa cainom i da ce doci maximalno spreman kako bi uzivali u toj borbi u suprotnom big foot i jds su mila majka kako ce njega masakritati, koji nema bradu, srce i izdzljivost na udarce kao ova gore dvojica.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jan 2013, 11:07

pretjerujete sa owereemom i jedni i drugi... prvo misici ti ne znace da neko ima snagu... sa snagom se jednostavno rodis. drugo, sto se ove slike tice ja sam vidio ljude koji nabiju mnogo vise misica za krace vrijeme uz dozvoljene suplemente... i treba znati da su ti misici veliki teret i koliko kisika trose... eto pitajte samo nase borce tomu i berina kako im je u drugoj rundi tesko drzati ruke gore a da ne govorim kako je tesko baciti dobar udarac.
ja ne bi ni big foot silvu tek tako iskljucio jer u mma nema nepobjedivih... jednostavno to je sport sa toliko mogucnosti da uvijek mozes naci put do pobjede ako se dovoljno potrudis.
sto se tice reema i steroida treba istaci da su mnogi borci padali i nije se ni dizala frka neka jer su zuffini ljubimci dok se nekim drugim borcima ceka greska i trazi dlaka u jajetu vec godinama.
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.