Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Naše čudne sitnice :)
sve dok ne pocenete mislit o tome kad disete i kad trebate izdahnuti i udahnuti dobro je
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:sve dok ne pocenete mislit o tome kad disete i kad trebate izdahnuti i udahnuti dobro je
Nije ni tebi lako prijatelju

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
riječ na ovo, zna mi se desitOtelo je napisao/la:sve dok ne pocenete mislit o tome kad disete i kad trebate izdahnuti i udahnuti dobro je

znam da nije al desi seANTIFA ! je napisao/la:Otelo je napisao/la:sve dok ne pocenete mislit o tome kad disete i kad trebate izdahnuti i udahnuti dobro je
Nije ni tebi lako prijatelju
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- Znate onaj osjecaj: imate neku obavezu na koju mislite, koja vas brine npr. odlazak zubaru, ispit, neki sastanak.... i sad kad se sve zavrsi i kad izadjete iz necije kancelarije ili ordinacije npr i krenete kuci napokon slobodni i bez tereta na ledjima! Nesexualni orgazam!
- Cautinho
- Kontakt:
da,olaksanje.Tako,npr.,ja u skoli,ucim za test,nista ne kontam,sikiracija 3 dana,ocul ga napisat kako spada,jesam dovoljno naucio itd.i dodje test,ja syebem,dobijem 1,i meni drago sto se zavrsilo.
Keep walking.
Jarane nisi samOtelo je napisao/la:sve dok ne pocenete mislit o tome kad disete i kad trebate izdahnuti i udahnuti dobro je

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Definitivno najbolji osjećaj. Čak i ako je negativno, znaš da više nema pritiska i rahat dalje živiš. Isto k'o i kad te poćera u WC, kad tene žuljaju pa ih skineš, kad si gladan pa jedeš, ustaneš u pola noći sav žedan i napiješ se ledene vode, onako, direktno s česme. Eh...SlevinKelevra je napisao/la:- Znate onaj osjecaj: imate neku obavezu na koju mislite, koja vas brine npr. odlazak zubaru, ispit, neki sastanak.... i sad kad se sve zavrsi i kad izadjete iz necije kancelarije ili ordinacije npr i krenete kuci napokon slobodni i bez tereta na ledjima! Nesexualni orgazam!
EDIT: Dok sam pisao, uhvati me neka žeđ. Sad ću u vlastitom eksperimentu da demonstriram taj dio o žeđi.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Kad sam manji bio jedno vrijeme sam prepado ljude na sljedeci nacin.Naime,kad bi neko sjedio na polju ispred zgrade ili prolazio ja bih otvorio prozor pa bih se dero ko da me neko dara ili bih bacio neki predmet ili zalio ga vodom.Jedina mana ovoga je bila to što nikad nisam moga vidjeti reakcije ljudi tako da sam iz tog razloga i presto vo raditi.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Tako sam ja sa ispitima, kada polozis najjaci si.SlevinKelevra je napisao/la:- Znate onaj osjecaj: imate neku obavezu na koju mislite, koja vas brine npr. odlazak zubaru, ispit, neki sastanak.... i sad kad se sve zavrsi i kad izadjete iz necije kancelarije ili ordinacije npr i krenete kuci napokon slobodni i bez tereta na ledjima! Nesexualni orgazam!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Blue_He4rt
- Kontakt:
I can't fucking believeOtelo je napisao/la:sve dok ne pocenete mislit o tome kad disete i kad trebate izdahnuti i udahnuti dobro je

Mislio sam da sam jedini na svijetu.
Chelsea F.C.
Ono kad ideš ujutro na more, na neki izlet, na ekskurziju i slično, pa ne možeš spavati od neke prpe 

Il club piu titolato al mondo!
Nakon dobrog hangovera slijedi depresija 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Upravo sam shvatio da ne mogu izdrkat dok me zlatna ribica gleda.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Upravo sam shvatio da ne mogu izdrkat dok me zlatna ribica gleda.

Aferim!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Ono kad pišeš redove "HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH", a faca ti tmurna i nikakva. 

Zadnja 2 dana su mi takvaDonPippo9 je napisao/la:Ono kad pišeš redove "HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH", a faca ti tmurna i nikakva.

Ja mislim da je to ipak zbog toga što provociraš kapitenaDonnie Darko je napisao/la:Upravo sam shvatio da ne mogu izdrkat dok me zlatna ribica gleda.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Baš ovakoAmoxicillin je napisao/la:+1nedim1993 je napisao/la:mrzim sam hodat ulicom. počnem mislit na svaki korak i djelujem retardirano sam sebi, umišljam da se saplećem![]()
hahahaha
a kad neko bulji u mene, obavezno se obrisem oko usta i obrisem nosda viidm da slucajno nema sta

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Vjerovatno vas je 95% bilo u ovoj situaciji, baš vrati u djetinjstvo

Trenutno korisnika/ca: JackW, kraljttbvb i 50 gostiju.