FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jel vama bitno u koji ce klub said otici i koliko ce zaradjivati ili koliko ce te vas klub zaradit na njemu?bez uvrede ali ovdje se vise pojedinci brinu da on ne ostane bez para nego sarajevo
Sa malim zakasnjenjem, bordo braci na forumu sretna Nova godina...i puno uspjeha u 2013.
-
- Kontakt:
Novi sam...hordaš sam....zelim braco da vam cestitam novu godinu,da vam zazelim sve najbolje,puno zdravlja,srece,TITULA i manje tuge i sekiracije...dugo pratim forum i sta se pise,skont'o sam da ima par dezurnih pljuvaca,inace navijaca manjeg Sarajevskog ligasa,pa bih zamolio vas braco po boji da ih ignorisete,vidite da im rade kompleksi,a njih,ako je ikako moguce da se ne ofiraju..jer tim sto vise na našoj temi i trolaju ne dokazuju da su nesto kao duhoviti,ludi,smijesni,ne dokazuju da nas ofiraju,dokazuju samo SVOJ KOMPLEKS...koga boli za Saida?pogotovo se pitanje odnosi na vas plavi!!Said je bio,PROŠ'O...OSTAJE SAMO SARAJEVO I MI !!!!!! 

-
- Kontakt:
Sto se Saida i Dinama tice.Bolje Dinamo nego CSKA-a.jaci su u svakom pogledu, grupnu fazu redovno igraju a povrh svega prodaju igrače za dobre pare.
Ako Said ode bez odstete minus upravi od mene.Niko i nije ocekivao da potpisu sa Saidom na pet godina pa ga prodaju za 2 godine za ogromnu cifru, ali se mislim moglo izmandzijat nesto duzi ugovor i makar nekih 200-250 hiljada eura odstete.
Medjutim ako je on bas toliko navro da ide nema te uprave koja bi ga zadrzala tako da treba biti oprezan po tom pitanju
SRETNO SAIDE
edit.
Sretna nova
Ako Said ode bez odstete minus upravi od mene.Niko i nije ocekivao da potpisu sa Saidom na pet godina pa ga prodaju za 2 godine za ogromnu cifru, ali se mislim moglo izmandzijat nesto duzi ugovor i makar nekih 200-250 hiljada eura odstete.
Medjutim ako je on bas toliko navro da ide nema te uprave koja bi ga zadrzala tako da treba biti oprezan po tom pitanju

SRETNO SAIDE

edit.
Sretna nova

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pustit ga dzabe i 20% od narednog transfera.
[youtube][/youtube] ovakav vam pregovarac treba za tih 20% :al poznavajuci mamica bice neka sicaHZ_ilidzaa je napisao/la:Pustit ga dzabe i 20% od narednog transfera.
-
- Kontakt:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/video- ... 68795.html" onclick="window.open(this.href);return false; nisu baš nesto pretjerano radosni zbog Saida,bar ovi sto komentarisu 

Boze sacuvaj komentaranedoTotti1946 je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/video- ... 68795.html nisu baš nesto pretjerano radosni zbog Saida,bar ovi sto komentarisu

Željeznicar za život cijeli !
"Sačuvaj me Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture" - Krležalikusa je napisao/la:Boze sacuvaj komentaranedoTotti1946 je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/video- ... 68795.html nisu baš nesto pretjerano radosni zbog Saida,bar ovi sto komentarisu
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ovo je ogavno citati,ali na nasim portalima opet sve prsti od kultureexbabilon je napisao/la:"Sačuvaj me Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture" - Krležalikusa je napisao/la:Boze sacuvaj komentaranedoTotti1946 je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/video- ... 68795.html nisu baš nesto pretjerano radosni zbog Saida,bar ovi sto komentarisu

Sve je to u 5 deka sto bi nas narod rekao, ali je razlika u tome sto nas bije glas ovakvih i onakvih, svakavih samo ne kulturnih, a s druge strane, Hrvati pokusavaju na svaki moguci nacin sebe izdic iznad Balkana, balkanskog mentaliteta i svega sto ide s tim. Medjutim, u praksi je vidljivo da su na istom nivou kao i mi...
Sto se Saida tice, ako mu Dinamo ponudi uslove kakve mu nudi CSKA, sigurno ce prije tamo otic. Puno bi se lakse snasao sto se tice jezika i svega ostalog, a i Dinamo solidno kotira u Evropi za neki buduci transfer.
Sto se Saida tice, ako mu Dinamo ponudi uslove kakve mu nudi CSKA, sigurno ce prije tamo otic. Puno bi se lakse snasao sto se tice jezika i svega ostalog, a i Dinamo solidno kotira u Evropi za neki buduci transfer.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Dinamo odlicno kotira u Europi za buduci transfer.Dvije godine zaredom igraju LP a prodat igraca za visemilionski iznos eura im je smjesno.exbabilon je napisao/la:Sve je to u 5 deka sto bi nas narod rekao, ali je razlika u tome sto nas bije glas ovakvih i onakvih, svakavih samo ne kulturnih, a s druge strane, Hrvati pokusavaju na svaki moguci nacin sebe izdic iznad Balkana, balkanskog mentaliteta i svega sto ide s tim. Medjutim, u praksi je vidljivo da su na istom nivou kao i mi...
Vidu su prodali u Dinamo Kijev za 6 miliona bez grča na licu

Bolje dati Saida dzaba sad a traziti 10-15% od sljedeceg transfera

Da bordo braći poželim sve najbolje u 2013 godini.
VOLIM VOLIM VOLIM...

VOLIM VOLIM VOLIM...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hvala brate tebi i tvojima sve najbolje od srca iako te ne znam...ramiral je napisao/la:Da bordo braći poželim sve najbolje u 2013 godini.![]()
VOLIM VOLIM VOLIM...

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
"Ja u Dinamu iz Zagreba? Odakle vam to? Ima, ima istine u tome. Više mi odgovara Dinamo. Vidim da su u Sofiji već pričali o mojoj plati, da im smeta. To ne treba nitko znati, kolika ja primanja imam. Sada je sve na Sarajevu, tako da se nadam da će se to riješiti u narednih nekoliko dana", rekao je Husejinović za sc.....ba
Izvještavajte nas u vezi Saida, da budemo u toku. : )
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sretno Saide i hvala za sve
Sto se licno njega tice smatram da mu je ovo jako jako dobar transfer,mislim da bolje nije mogao birati u ovom trenutku,sasvim bolje nego li Bugarska i slicno,vjerujem da ce u Dinamu imati priliku da dokaze koliko vrijedi naravno mora jos dosta prvo na sebi da poradi, pa nakon toga nadam se otici na jos jedan veci korak jel preko Dinama se te sigurno moze ,kad vec mi neznamo i nismo sposobni nek drugi zaradjuju ondje gdje mi trebamo a nazalost neznamo niti smo u stanju
Sto se licno njega tice smatram da mu je ovo jako jako dobar transfer,mislim da bolje nije mogao birati u ovom trenutku,sasvim bolje nego li Bugarska i slicno,vjerujem da ce u Dinamu imati priliku da dokaze koliko vrijedi naravno mora jos dosta prvo na sebi da poradi, pa nakon toga nadam se otici na jos jedan veci korak jel preko Dinama se te sigurno moze ,kad vec mi neznamo i nismo sposobni nek drugi zaradjuju ondje gdje mi trebamo a nazalost neznamo niti smo u stanju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ko sto kazes sve je do njega nadam se da ga nece dinamo upropastiti kao sto je bilo u slucajevima kao sto su pelak i onaj junior sarajeva ne znam kako se zove ...miky_hz je napisao/la:Sretno Saide i hvala za sve
Da hoce i Sesara odma za ovim poslati da se zna na cemu smo,hebo i ovo hoce nece,bezveze dan za danom ide prozivka ti se blizi,ti samo gubis dane i na kraju opet donji budes,prvo jel si zijanio igraca a u toj svoj frci nisi stigao zamjenu naci pitanje je i mozes li je naci,moras sad tri igraca dovesti Saida da zamjene 
Iskreno dokurcilo mi je sve ovo vise,svaki put kroji sastav iznova,sve dok je tako neznam cemu se uopste nadamo,tacno cu poceti da kuliram ,sreca pa je pauza pa me jos ovo nista ne pogadja toliko

Iskreno dokurcilo mi je sve ovo vise,svaki put kroji sastav iznova,sve dok je tako neznam cemu se uopste nadamo,tacno cu poceti da kuliram ,sreca pa je pauza pa me jos ovo nista ne pogadja toliko
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, budzak, Burberry46, Dadox, ErosViverosViv, InatSilniBosanski, johntravolta123, Kaunas, keli, Napapijri, PapakIzSa, riki46, Vanja8 i 109 gostiju.