Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ili da ne bude jedenje bjelih bubrega u komsiluku,u smislu sto ga prije ne lapismo.Devil je napisao/la:Da nisi dao predug rok ?ciza je napisao/la:za mjesec /dva, cemo ovdje citati kako je trener seville neznalica,leva,cigan itd itd
Head je napisao/la:Potpisa se Steva na papir i to cirilicom.
Stevinu cirilicu volEm k'o i Marjanovu ekavicu,bitan je sadrzajHead je napisao/la:Potpisa se Steva na papir i to cirilicom.
Iii?U cemu je problem?Nauci svoju historiju i znaj kako ti se pismo razvijalo,nepismeni covjece!Head je napisao/la:Potpisa se Steva na papir i to cirilicom.
Gdje li je Sarma da sad napiše koju o Emiru, i njegovom karakteruharishp je napisao/la:Ili da ne bude jedenje bjelih bubrega u komsiluku,u smislu sto ga prije ne lapismo.Devil je napisao/la:Da nisi dao predug rok ?ciza je napisao/la:za mjesec /dva, cemo ovdje citati kako je trener seville neznalica,leva,cigan itd itd
Ni Misimovic se onomad Pizonu ne svidje,a ovaj dar mar napravi u par klubova i repci BIH.
Stevanovica su definitivno prodale sjajne igre u repci bilo u U-21 bilo u A selekciji.
Isto tako javna tajna je da je i Spahic ''urgirao''jer se itekako pita u tom klubu a i sam je uvjerio koji je Stevanovic potencijal.
Pa to ti je sluzbeno pismo drzave u kojoj zivis.Head je napisao/la:Potpisa se Steva na papir i to cirilicom.
tyler durden je napisao/la:Pa to ti je sluzbeno pismo drzave u kojoj zivis.Head je napisao/la:Potpisa se Steva na papir i to cirilicom.
Excatly .tyler durden je napisao/la:Pa to ti je sluzbeno pismo drzave u kojoj zivis.Head je napisao/la:Potpisa se Steva na papir i to cirilicom.
Pa u cemu je problem sto se covjek potpisao cirilcom, da se to tako zvanicno navodi?Head je napisao/la:tyler durden je napisao/la:Pa to ti je sluzbeno pismo drzave u kojoj zivis.Head je napisao/la:Potpisa se Steva na papir i to cirilicom.
Da i sta sad?
Sta sam ja lose rek'o osim sto sam napis'o da se covjek potpiso cirilicom
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, jasmin10, Mostarska, Sveti i 35 gostiju.