Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
A ne da se Allenu yebem ti offside 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Šteta za ovaj poništeni gol, ali evo Allen pokazuje kako zna biti opasan kada igra na svojoj poziciji
Učestvovao u par odličnih akcija..

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
IN BRENDAN I TRUST!
Kapa dole svim momcima noćas.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Lijepo,lijepo
.

- peppo_owen
- Kontakt:
Po meni utakmica dosadasnjeg dijela sezone.Sve je funkionisalo perfektno.Msm da statistika sve govori.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
svaka cast Suarezu, Gerrardu i ostatku ekipe na odlicnoj utakmici fenomenalno smo krenuli u 2013-u samo da se ovako nastavi i da ne bude previse oscilacija i ja sam siguran da bolji dani dolaze igrac utakmice definitivno Suarez asistencija i 2 gola a iza njega Gerrard
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- youngredcomps
- Kontakt:
haha luis dao vise golaova od cijele primere u 2013 godanfield je napisao/la:kakav pas Gerrarda bravo i za Suleta idemo srusiti Messijev rekord

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:

__

__

- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo svi golovi
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- BeyKopites
- Kontakt:
Malo 3-0 majku mu
, s obzirom na to kako smo dominirali od prve do devedesete minute !
Svaka čast momcima, malo mi je krivo što ga Allen ne zabi

Svaka čast momcima, malo mi je krivo što ga Allen ne zabi

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Liverpool to pay off 3m wage compensation package for Joe Cole and let him join WHU on free transfer. [Times]
Liverpool ready to allow Sahin to cut short his loan deal but need permission from Real Madrid . [Times]
Hvala Bogu i Rodgers je shvatio da nam pored Hendersona ne treba Sahin.
Odlazak Sahina može značiti samo jednu, Snaider preuzima broj 10. Ako Bog da.

Liverpool ready to allow Sahin to cut short his loan deal but need permission from Real Madrid . [Times]
Hvala Bogu i Rodgers je shvatio da nam pored Hendersona ne treba Sahin.

Odlazak Sahina može značiti samo jednu, Snaider preuzima broj 10. Ako Bog da.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Onakvog Allena bih mogao gledati u Liverpoolu,ha ja sta se bojite krenut ofanzivnije.Kolko se samo vidi ne igranje Shelvija sreda sira 10 puta,Henderson moze bolje ali samo sto Shelvi ne igra,ja mu + dajem i on i Suso su 10 puta agilniji.Svi su bili na nivou posebno magicna 7 nas madionicar,ne mogu se nagledat covjeka,koja inteligencija instant reaguje dobro,korak ispred svih,ne ide na stopera zna ne moze nadskocit mice se nazad hvata odbitak,first touch pass,preglednost najkompletniji igrac u Davida Silvu u premier ligi.Odbrana i nije imala nekog posla,ono sto sam vidio solidno malo guzve neke sreca nismo dobili iz toga go jer inace tako i primamo.Ako Bog da sad sa DS mozemo jos bolje u napadu,i da se nastavi niz aBd.
"You'll Never Walk Alone"
Idealna pobjeda, svaka čast Rodgersu i igračima. Ovako treba igrati konstantno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Steven Gerrard now has 8 assist in the league this season. More than any other player. #LFC 

Zadnja izmjena: anfield, dana/u 02 jan 2013, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
LIVERPOOL YNWA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pucamo ove trice ko Mirza Teletović 

- Rockefeller
- Kontakt:
Fina pobjeda, svaka čast momcima. Evo gledam ih, mrsko mi se bilo patiti, kad ih imam na snimku. A dotada fino gled'o Rangerse.
Čestitke Suarezu, sledeću da da gol više i tako redom. Da na kraju završi +30 u EPL.
Čestitke Suarezu, sledeću da da gol više i tako redom. Da na kraju završi +30 u EPL.

Samo nas 2 boda djele do 7 mjesta polako marširamo prema četvrtom 

Brendan Rodgers on Joe Cole: "He is obviously speaking with West Ham at the moment....it will be a terrific move for Joe. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.