Moderator/ica: rio_Ferdy88
Pozdrav i tebi jarane i sve najbolje u 2013 a sto se tice JDS-a razocarao je Cain je zasluzeno dobio borbu svaka mu cast bio je prava masina onako proci kroz sve runde a biti teskas pravo za respekt isto tako i JDS-u sto je istrpio sve nije mu lako bilo.fera je napisao/la:nije me bilo zbog praznika... nemam sada volje za neki rezime... u glavnom borci za koje sam ja navijao su razocarali. nadam se da ce se dos santos vratiti jaci nego ikad.
pozdrav i lijepe zelje svoj raji na temi
ono sto je jos zalosnije je to da ti veze s vezom nemas : ) prati bocanje, zivota tiIlPrincipe je napisao/la:Nema nijedan borac šanse protiv 100% spremnog Overeema .. što je žalosno.
Kad je Lesnar izjavio da nikad nije u zivotu primio jači udarac nego li od Overeema ..
IlPrincipe je napisao/la:Nema nijedan borac šanse protiv 100% spremnog Overeema .. što je žalosno.
Kad je Lesnar izjavio da nikad nije u zivotu primio jači udarac nego li od Overeema ..
IlPrincipe je napisao/la: nema nijedan borac šanse protiv 100% spremnog Overeema .. što je žalosno.
Ne mora znaciti da je neznalica, mozda samo gotivi vise overeema od ostalih. Ko zna, vidjecemo ako reem dobije caina onda bi ova njegova izjava imala smislatyler durden je napisao/la:Ovo je UFC , nije K1.
Izjavit ovu glupost moze samo neznalica.IlPrincipe je napisao/la: nema nijedan borac šanse protiv 100% spremnog Overeema .. što je žalosno.
Gledao sam neki dan slike opao je dosta izgleda na masi jer više se ne smije bubati svime i svačime. Nema šanse da jedan MMA borac može ovako prirodno izgledati. Više mišića često bude kontraproduktivno jer takvi ogromni mišićavi borci imaju loš kardio. Pogledaj Boba Sappa dok je bio u prime pa onda onog dugo godina najjačeg čovjeka svijeta Mariusza Pudzianovskog koji jeste smiješan borac jer nema veze sa MMA ali je duplo veći od Reema a ne može 2 runde izdržati. Overeem jeste životinja ali izgleda više ko neki body builder nego mma borac.IlPrincipe je napisao/la:Samo ste ljubomorni jer mu nema ravnog u UFC-u .. Cain nema šanse protiv njega ..
ima meč sa Antonio Silvom pa onda VelasquezPolo je napisao/la: Ja mislim da Reem ne moze odma na titulu da ce morat prvo radit jednu ili dvije borbe pa onda tek na titulu i Caina.
ovo sad je overeemova priblizno normalna kilaza, on je prije skidao kile, istina da koristi steoride ali je i prirodno ogroman. Kad je skidao kile nije mogao runde do kraja odraditi a sad je masinaIlPrincipe je napisao/la:Overeem je od steroida izgradio ovo tijelo. Istina izgleda kao Bodybuilder ali u UFC-u sam sve jednu njegovu borbu pogledao. Njegova je taktika da ne žuri nigdje i tako se ne umara puno. Ali kad u K1 može izdržati, može i u UFC-u što je dokazao. Velasquez će fakat al bas fakat morat bit yebeno spreman da ga dobije .. Alisteroid Overdose zna da mu je ovo sjajna šansa da se dočepa pojasa i siguran sam da hoće. Volim i njega i Velasqueza ali Overeem će bit dosta nabrijan ..
IlPrincipe je napisao/la:Overeem je od steroida izgradio ovo tijelo. Istina izgleda kao Bodybuilder ali u UFC-u sam sve jednu njegovu borbu pogledao. Njegova je taktika da ne žuri nigdje i tako se ne umara puno. Ali kad u K1 može izdržati, može i u UFC-u što je dokazao. Velasquez će fakat al bas fakat morat bit yebeno spreman da ga dobije .. Alisteroid Overdose zna da mu je ovo sjajna šansa da se dočepa pojasa i siguran sam da hoće. Volim i njega i Velasqueza ali Overeem će bit dosta nabrijan ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.