Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- peppo_owen
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Meni samo zao sto ce Demba u Celzi.Nama bi pravo odgovarao.
A sto se tice Sturidga,ja sam vec rekao da je njegova realna cijena 8-9 M,ali opet kad pogledamo kakve smo promasaje placali po 20+ M,onda ova cijena je donekle prihvatljiva.
Samo se nadam da ce se DS uklopiti kako treba,i da ce ga povrede zaobici.Po meni on je pokazao svoj kvalitet dok je AVB vodio Celzi,i trenutno je u losoj formi prvenstveno zbog toga sto Rafa forsira Torresa.
Volio bi da nas sve BR iznenadi jos jednim napadacem(najozbiljniji kandidat je Gameiro) i da proba nac nekog LB.A problem pleya rijesavat na ljeto,dovest Isca ili Eriksena,pa sto ne i pokusat ulovit Pjanica.
A sto se tice Sturidga,ja sam vec rekao da je njegova realna cijena 8-9 M,ali opet kad pogledamo kakve smo promasaje placali po 20+ M,onda ova cijena je donekle prihvatljiva.
Samo se nadam da ce se DS uklopiti kako treba,i da ce ga povrede zaobici.Po meni on je pokazao svoj kvalitet dok je AVB vodio Celzi,i trenutno je u losoj formi prvenstveno zbog toga sto Rafa forsira Torresa.
Volio bi da nas sve BR iznenadi jos jednim napadacem(najozbiljniji kandidat je Gameiro) i da proba nac nekog LB.A problem pleya rijesavat na ljeto,dovest Isca ili Eriksena,pa sto ne i pokusat ulovit Pjanica.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bolji je i od Downinga i Hendersona a manje je plaćen, tako da...
Cijena je normalna,pa nije sad da ste ga platili 20 ili 30 M..Nije ni puno,a nije ni malo.Možda ne vrijedi toliko,ali opet,s obzirom koliko ste prije placali neke igrace,ovo i nije neka svota.
Nisu mi neki jasni.Svi vide da Liverpool trenutno ne spada u najbolje timove u Engleskoj,u top 3 ili top 5,ne može se odmah nakon jednog prijelaznog roka postici nesto,treba za to vremena.
A ono sto mi je jos smijesnije je to što neki govore sta ce nam ovaj,treba uzeti Isca ili nekog tako.
Kao prvo,i ti mladi igraci gledaju da igraju Ligu prvaka,da igraju u timovima koji ce se boriti za titulu i barem moje misljenje je da oni bi radije,barem vecina njih,izabrali neke timove iz vrha,nego Liverpool.
Kao druga,cijena Isca je oko 40M,barem tako govore da mu je otkupna klauza na ugovoru,a Liverpool tih para trenutno nema.
Treba se malo spustiti na zemlju i pokušati kupiti solidne igrače koji će pomoći Liverpoolu da ove sezone završe u top 6 ili top 8.
Sturridge bi trebao biti poboljšanje na toj poziciji,s obzirom da će vjerovatno zamijeniti Downinga,Susa ili Shelveya.
Mislim da ce Liverpool kupiti barem jos jednog igraca ovu zimu,bio bi red,a tek kasnije,kada pocnu igrati bez ogromnih oscilacija kao sada,gledati da se dovedu najveci talenti kao Isco,Gotze ili slicni.
Nisu mi neki jasni.Svi vide da Liverpool trenutno ne spada u najbolje timove u Engleskoj,u top 3 ili top 5,ne može se odmah nakon jednog prijelaznog roka postici nesto,treba za to vremena.
A ono sto mi je jos smijesnije je to što neki govore sta ce nam ovaj,treba uzeti Isca ili nekog tako.
Kao prvo,i ti mladi igraci gledaju da igraju Ligu prvaka,da igraju u timovima koji ce se boriti za titulu i barem moje misljenje je da oni bi radije,barem vecina njih,izabrali neke timove iz vrha,nego Liverpool.
Kao druga,cijena Isca je oko 40M,barem tako govore da mu je otkupna klauza na ugovoru,a Liverpool tih para trenutno nema.
Treba se malo spustiti na zemlju i pokušati kupiti solidne igrače koji će pomoći Liverpoolu da ove sezone završe u top 6 ili top 8.
Sturridge bi trebao biti poboljšanje na toj poziciji,s obzirom da će vjerovatno zamijeniti Downinga,Susa ili Shelveya.
Mislim da ce Liverpool kupiti barem jos jednog igraca ovu zimu,bio bi red,a tek kasnije,kada pocnu igrati bez ogromnih oscilacija kao sada,gledati da se dovedu najveci talenti kao Isco,Gotze ili slicni.
Nemora značiti odmah, čim je Englez, da je precijenjen igrač, da ne valja... Pa prošlo ljeto nismo dovodili ni jednog Engleza, a realno, ne zna se ko je gori od tih "pojačanja".
I meni je krivo što nismo Dembu kupili, al šta da se radi.
Uskoro se i Borini vraća, što se mene tiče, ne treba nam, a glupost je bilo što smo ga doveli, al eto.. Valjda uspije da postigne 2. gol za Liverpool do kraja sezone, mada sumnjam, a možda i bude nekad nešta od njeg'.
Uskoro se i Borini vraća, što se mene tiče, ne treba nam, a glupost je bilo što smo ga doveli, al eto.. Valjda uspije da postigne 2. gol za Liverpool do kraja sezone, mada sumnjam, a možda i bude nekad nešta od njeg'.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
doveli smo Borinija koji je ozlijedjen i nije dobio priliku te Assaidia koji je ne dovoljno fizicki jak za EPL al igra dobro u Europskim kupovima,valjda ce biti Sturidge dobar.Mora i nama da se netko potrefi nakon Suarezahanniz je napisao/la:Nemora značiti odmah, čim je Englez, da je precijenjen igrač, da ne valja... Pa prošlo ljeto nismo dovodili ni jednog Engleza, a realno, ne zna se ko je gori od tih "pojačanja".
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
LFC : Reina;Johnson,Agger,Skrtel,Downing;Lucas,Allen,Gerrard;Suso,Suarez,Sterling
eto vam sastav za veceras, daj Boze da uzmemo 3 boda bice kilavo pravo, ocekujem dobru partiju veznjaka, ako pruze takvu vjerovatno pobjedjujemo; pobjeda nas lansira na 8 mjesto i na samo 2 boda zaostatka wba-om,evertonom(-1) i na 3 boda zaostatka za Arsenalom koji takodje ima utakmicu manje. Igraci trebaju stisnuti veceras, pobjeda nas dovodi u koliko toliko dobar polozaj.
eto vam sastav za veceras, daj Boze da uzmemo 3 boda bice kilavo pravo, ocekujem dobru partiju veznjaka, ako pruze takvu vjerovatno pobjedjujemo; pobjeda nas lansira na 8 mjesto i na samo 2 boda zaostatka wba-om,evertonom(-1) i na 3 boda zaostatka za Arsenalom koji takodje ima utakmicu manje. Igraci trebaju stisnuti veceras, pobjeda nas dovodi u koliko toliko dobar polozaj.
Ja te volim, volim Željo..
Trebao je napadac, doveden je. Trazen je neko sa premijerligaskim iskustvom (iako nisam za to da to bude kljucno, kao sto je jeste vec tri godine), i to je Daniel. Medutim, nisam siguran da je on rjesenje. Ako je to rotacije radi, a da ce world-class napadac doci do kraja januara, onda ok. Medutim, ako misle da je on rjesenje svih briga u napadu, onda se nista ne mijenja. Dobra stvar je sto je mobilan ali se ipak nadam da ce ga Brendan forsirati u sredini. Sto se tice cijene, pa eto, nit' je skup nit' je nesto jeftin. Sigurno bolje odraden deal od vecine prethodnih.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- donCorleone1892
- Kontakt:
Kod DS mi se svidja samo to sto lik veoma lice na Wallcota brz, snažan i ima bolji i precizniji šut od Wallcota.. Valjda će uspijeti 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Očekivan sastav, mada sam ja priželjkivao Hendersona umjesto Susa. U zadnje vrijeme ima problema sa gravitaciom, valjda se i to večeras popravi kada je on u pitanju.
chelzi kupi igraca za 15mil eura (tako piše na ovom sajtu, valjda je cifra tu negdje) koji je dao 13 golova ove sezone iz 20 utakmica, a liverpulu kupi igraca koji nije 3 utakmice poceo ove sezone za 12mil funti
odlican posao uprave liverpula, još jedna prelijepa bajkovita prica
odlican posao uprave liverpula, još jedna prelijepa bajkovita prica
Zadnja izmjena: Admir_Sa, dana/u 02 jan 2013, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
nema potpisa
Teško da ovakav Liverpool može privući bilo kojeg napadača svjetske klase. Tu pričamo o 5, u vrh glave 10 igrača. Ne vjerujem da je više ni stvar u parama, jednostavno takvi igrači su igrači za najveći nivo, borbu za najveće trofeje a to ovaj Liverpool trenutno nije u stanju ponuditi. Ruku na srce, niko više neće doći zbog historije kluba tako da to odmah okačite mačku o rep.Bertrand je napisao/la:Trebao je napadac, doveden je. Trazen je neko sa premijerligaskim iskustvom (iako nisam za to da to bude kljucno, kao sto je jeste vec tri godine), i to je Daniel. Medutim, nisam siguran da je on rjesenje. Ako je to rotacije radi, a da ce world-class napadac doci do kraja januara, onda ok. Medutim, ako misle da je on rjesenje svih briga u napadu, onda se nista ne mijenja. Dobra stvar je sto je mobilan ali se ipak nadam da ce ga Brendan forsirati u sredini. Sto se tice cijene, pa eto, nit' je skup nit' je nesto jeftin. Sigurno bolje odraden deal od vecine prethodnih.
Dobili ste dobrog igrača kojeg Rodgers poznaje i ako ga bude iskoristio na pravi način, ja ne sumnjam da će on uspjeti. Najveći mu je problem što zna biti sebičan, ali ni blizu koliko to neki navijači CFC-a potenciraju. Može se on itekako podrediti ekipi.
Confirmed #LFC team v Sunderland: Reina, Wisdom, Johnson, Agger, Skrtel, Gerrard, Henderson, Lucas, Downing, Sterling, Suarez.
subs : Jones, Sahin, Carragher, Suso, Allen, Shelvey, Robinson
subs : Jones, Sahin, Carragher, Suso, Allen, Shelvey, Robinson
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Skineš ovaj program (http://torrentstream.org/) i instaliraš i onda na http://www.wiziwig.tv/index.php?part=sports nađeš link tekme koju želiš gledati i pored imaš oznaku TorrentStream i klikneš i otvori ti u ovom programu, i imaš perfektnu sliku, u HD-u čak, samo ti je potreban dobar netVolimLiverpool je napisao/la:Možel' kakvih dobrih linkova da nisu sopcast?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Sturridge: 12mil fee. 3mil a year for 4.5 years. 28.5mil in total. Cheaper, younger, more potential, more versatile, less risk.
Ba: 7mil fee, 5mil agents fees, 6-7mil a year for 4.5 years, can't be insured. He'd cost somewhere between 39 and 42mil in total.
Suarez and Sturridge had the same amount of goals and assists in the Premier League last season.
One played 300 minutes more than the other - I'll let you guess which one.
Various reports now that Joe Cole is currently having a medical at West Ham ahead of a free transfer from

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Liverpool midfielder Joe Cole is in talks with West Ham about a return to Upton Park, according to Sky Sport
@Rio ferdy hvala,evo skidam taj program pa ćemo vidjeti.
@Rio ferdy hvala,evo skidam taj program pa ćemo vidjeti.
You'll never walk alone.
Torrent majka

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
kako mislis dobar net, jel odgovara ovaj telekomov srednji paket, 29km sto se placario_Ferdy88 je napisao/la:Skineš ovaj program (http://torrentstream.org/) i instaliraš i onda na http://www.wiziwig.tv/index.php?part=sports nađeš link tekme koju želiš gledati i pored imaš oznaku TorrentStream i klikneš i otvori ti u ovom programu, i imaš perfektnu sliku, u HD-u čak, samo ti je potreban dobar netVolimLiverpool je napisao/la:Možel' kakvih dobrih linkova da nisu sopcast?

nema potpisa
Moraju se uzeti 3 boda,kiksali su skoro na Anfieldu tako da je večeras pobjeda imperativ 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.