Nauci osnovna pravilaEBSCO je napisao/la: Ma nema to veze može se uzet broj 9 neovisno jel na posudbi ili ne, nadao sam se da će Demba uzet ali eto izgleda ode frajko u chelsea, sad se nadamo Gameiru

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nauci osnovna pravilaEBSCO je napisao/la: Ma nema to veze može se uzet broj 9 neovisno jel na posudbi ili ne, nadao sam se da će Demba uzet ali eto izgleda ode frajko u chelsea, sad se nadamo Gameiru
Eto vama vaš Torres koji ne zna zabit sa 2 metra.Tweeds_10 je napisao/la:+1Cartman je napisao/la:Previse je 12 miliona za njega. Vrlo limitiran igrac. Dobar za rotacije, ali nije on za prvih 11 u Liverpoolu.
Jos jedan precijenjen englez. Liverpool nikako da nauci.
Cista sumnjam da ima ista od ovoga, ali eto...Transfer News Central
Guillaume Hoarau is in talks with Liverpool, Everton, Hamburg, QPR, Sunderland, and Chinese club Dalian Aerbin who offered him a 3 year deal
borini nije ni dobio pravu priliku,ono sto je igrao je bilo zadovoljavajuce i onda se ozlijedio.Vraca se u FA Cupu mislim tako da rano je sudit o njemu.maraBL je napisao/la:ja se nadam da ce staridz kod nas proigrati. ne moze biti gori od borinija nikako
Nije da nisi u pravu.Al' eto,treba se nadati da može nas bar malo unaprijediti.Cartman je napisao/la:Previse je 12 miliona za njega. Vrlo limitiran igrac. Dobar za rotacije, ali nije on za prvih 11 u Liverpoolu. I nadam se za vas da ce ga vise koristit kao centarfora, jer kao krilo je katastrofa.
U Chelsiju je imao 80 000 funti sedmicno a kod nas 60 000.nummaLFCŽ je napisao/la:Cista sumnjam da ima ista od ovoga, ali eto...Transfer News Central
Guillaume Hoarau is in talks with Liverpool, Everton, Hamburg, QPR, Sunderland, and Chinese club Dalian Aerbin who offered him a 3 year deal
Znaju li se kakvi detalju Sturridge-ovog ugovora, kolika mu je plata ?
Joj nemoj molim te prognozirat tekme i pravit se pametan, pa sta god bude ti fol pogadjas, i igraca se nemoj doticat i sve ce bit ureduVolimLiverpool je napisao/la:Previše para za jednog Engleza (ponovo).Međutim,ne mogu ne istaknuti zadovoljstvo što smo napokon doveli to neko krilo ili napadača.Dobrodošao u jedan od najvećih klubova na svijetu.
Nije da nisi u pravu.Al' eto,treba se nadati da može nas bar malo unaprijediti.Cartman je napisao/la:Previse je 12 miliona za njega. Vrlo limitiran igrac. Dobar za rotacije, ali nije on za prvih 11 u Liverpoolu. I nadam se za vas da ce ga vise koristit kao centarfora, jer kao krilo je katastrofa.
Zanimljivo, koliko je tačna informacija ?IlPrincipino je napisao/la:Liverpool have made 384 shot on goal this season, more than any other club in Europe's top five leagues.
"Jako sam sretan što sam ovdje. Ovaj klub je jedan od najvećih na svijetu i sretan sam što ću biti okružen najboljim navijačima i prvoklasnim igračima. Rodgers mi je rekao kako me vidi u ovom klubu jako puno godina. I ja se vidim ovdje puno godina - nisam došao ovdje da budem nekoliko godina, a onda otići negdje drugdje."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.