Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

neo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la neo » 02 jan 2013, 17:13

EBSCO je napisao/la: Ma nema to veze može se uzet broj 9 neovisno jel na posudbi ili ne, nadao sam se da će Demba uzet ali eto izgleda ode frajko u chelsea, sad se nadamo Gameiru :D
Nauci osnovna pravila :? Prilikom prijavljivanja igraca za sezonu prijavljuju se i njihovi brojevi koji se ne mogu mijenjati do kraja sezone. Novi igraci mogu uzeti slobodne brojeve, nikako vec postojece.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jan 2013, 17:18

Prvi smo ako nista,bar kad je ovo u pitanju ove godine :lol: :lol: :mrgreen:

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 02 jan 2013, 17:23

Tweeds_10 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Previse je 12 miliona za njega. Vrlo limitiran igrac. Dobar za rotacije, ali nije on za prvih 11 u Liverpoolu.
+1
Jos jedan precijenjen englez. Liverpool nikako da nauci.
Eto vama vaš Torres koji ne zna zabit sa 2 metra. ;) Dečko nikad nije dobio šansu u čelziju, na njemu je da se pokaže sad, igrat će redovno, vidjet ćemo šta može.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 02 jan 2013, 17:32

Transfer News Central
Guillaume Hoarau is in talks with Liverpool, Everton, Hamburg, QPR, Sunderland, and Chinese club Dalian Aerbin who offered him a 3 year deal
Cista sumnjam da ima ista od ovoga, ali eto...

Znaju li se kakvi detalju Sturridge-ovog ugovora, kolika mu je plata ?
Zadnja izmjena: nummaLFCŽ, dana/u 02 jan 2013, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

maraBL
Kontakt:

Post Postao/la maraBL » 02 jan 2013, 17:33

ja se nadam da ce staridz kod nas proigrati. ne moze biti gori od borinija nikako :D
& & ?
FC LIVERPOOL

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 02 jan 2013, 17:34

I ja sam skeptičan po pitanju bilo kog transfera u Liverpoolu ne samo Daniela,ali eto treba pružiti šansu svima pa suditi kasnije ,dakle Demba ide u Chelsea,Villa i Huntelaar očigledno ostaju u svojim klubovima,ostaje nam taj Gameiro ili možda BR ima nekog asa u rukavu slika.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 jan 2013, 17:35

maraBL je napisao/la:ja se nadam da ce staridz kod nas proigrati. ne moze biti gori od borinija nikako :D
borini nije ni dobio pravu priliku,ono sto je igrao je bilo zadovoljavajuce i onda se ozlijedio.Vraca se u FA Cupu mislim tako da rano je sudit o njemu.

Nadam se da mu je taj as Llorente :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 jan 2013, 17:59

Zasto se Liverpool pretplatio na ove izvikane i precijenjene Engleske igrace? Ne bi me cudilo i da su Walnuta doveli.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 02 jan 2013, 18:02

Previše para za jednog Engleza (ponovo).Međutim,ne mogu ne istaknuti zadovoljstvo što smo napokon doveli to neko krilo ili napadača.Dobrodošao u jedan od najvećih klubova na svijetu.
Cartman je napisao/la:Previse je 12 miliona za njega. Vrlo limitiran igrac. Dobar za rotacije, ali nije on za prvih 11 u Liverpoolu. I nadam se za vas da ce ga vise koristit kao centarfora, jer kao krilo je katastrofa.
Nije da nisi u pravu.Al' eto,treba se nadati da može nas bar malo unaprijediti.
You'll never walk alone.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 jan 2013, 18:13

Nažalost, stanje u Liverpulu je trenutno takvo, da im svaki iole kvalitetan igrač je od velike pomoći. Roster je isuviše oskudan, pogotovo u ofanzivnom dijelu. Sada će se dosta rasteretiti i Suarez, jer Staridž može igrati i centralnog napadača. Vjerovatno će sada biti često prilikom napada dosta izmjena mjesta Suarez - Staridž - Sterling. Ne može me niko ubijediti da cijena nije prevelika, al' haj. Nije da nismo navikli.

Večeras Liverpul protiv Sanderlenda. U zadnjih nekoliko mečeva, gosti su igrali protiv najjačih. Sitija, Junajteda, Čelzija i Totenhema. Liverpul ih nije zadnje dvije sezone dobio (kući), možda bi bio red da večeras to učini, ali meni je ovo bliže remiju nego pobjedi.

I svima sretna nova godina. :)
FK Pjetlovi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 jan 2013, 18:14

nummaLFCŽ je napisao/la:
Transfer News Central
Guillaume Hoarau is in talks with Liverpool, Everton, Hamburg, QPR, Sunderland, and Chinese club Dalian Aerbin who offered him a 3 year deal
Cista sumnjam da ima ista od ovoga, ali eto...

Znaju li se kakvi detalju Sturridge-ovog ugovora, kolika mu je plata ?
U Chelsiju je imao 80 000 funti sedmicno a kod nas 60 000.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 jan 2013, 18:16

VolimLiverpool je napisao/la:Previše para za jednog Engleza (ponovo).Međutim,ne mogu ne istaknuti zadovoljstvo što smo napokon doveli to neko krilo ili napadača.Dobrodošao u jedan od najvećih klubova na svijetu.
Cartman je napisao/la:Previse je 12 miliona za njega. Vrlo limitiran igrac. Dobar za rotacije, ali nije on za prvih 11 u Liverpoolu. I nadam se za vas da ce ga vise koristit kao centarfora, jer kao krilo je katastrofa.
Nije da nisi u pravu.Al' eto,treba se nadati da može nas bar malo unaprijediti.
Joj nemoj molim te prognozirat tekme i pravit se pametan, pa sta god bude ti fol pogadjas, i igraca se nemoj doticat i sve ce bit uredu ;) :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jan 2013, 18:17

Preplaćen, preplaćen, tralala tralala, tra tra tralalal. Nama ni iz džepa ni u džep :!: Nek on bude od koristi pa kako god, ja se iskreno nadam da ćemo dovesti i klasičnog napadača, a vala nam ni lijevi bek nije na odmet. :mrgreen:

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 02 jan 2013, 18:24

Liverpool have made 384 shot on goal this season, more than any other club in Europe's top five leagues.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 02 jan 2013, 18:27

Gubimo večeras.
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jan 2013, 18:30

IlPrincipino je napisao/la:Liverpool have made 384 shot on goal this season, more than any other club in Europe's top five leagues.
Zanimljivo, koliko je tačna informacija ?

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 02 jan 2013, 18:49

Daniel Sturridge is ineligible to play against Sunderland tonight but will be registered to play against Mansfield on Sunday.

Sturridge : "I am humbled and happy to be here.

Rumoured team: Reina, Wisdom, Skrtel, Agger, Johnson, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez & Sterling.

To Rodgers oko moje,kuda si mene pit'o.
Zadnja izmjena: VolimLiverpool, dana/u 02 jan 2013, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
You'll never walk alone.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 02 jan 2013, 18:56

"Jako sam sretan što sam ovdje. Ovaj klub je jedan od najvećih na svijetu i sretan sam što ću biti okružen najboljim navijačima i prvoklasnim igračima. Rodgers mi je rekao kako me vidi u ovom klubu jako puno godina. I ja se vidim ovdje puno godina - nisam došao ovdje da budem nekoliko godina, a onda otići negdje drugdje."

- Bila je izjava Staridza. Eto izgleda da mu je drago sto je dosao u ovaj tim, mozda nije igrac za preokret u ekipi ali definitivno ce biti igrac od kojeg ce prijetiti konstantna opasnost pa ce Suarez imati malo vise prostora, a ako se "branici" fokusiraju na Suareza opet evo sanse Staridzu :D

Za tog asa sto govorite da ima BR, ne znam sta je ali kad god pomislim na to Graham mi iskoci ispred ociju :D

btw dajte mi stranicu na kojoj pratite transfer market, ako je ima.
Ja te volim, volim Željo..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jan 2013, 19:00

Za ASA mogu samo u vidu imati ili Isca ili Cavania, ostalo 0 bodova. :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 jan 2013, 19:07

S obzirom na napadačku bananu , peh zvani Borini i probleme sa neefikasnošću, ovo je logično. U januaru je skoro svaki igrač preplaćen. :mrgreen: Svi znaju da ti gori pod nogama čim se želiš pojačati u zimskom prijelaznom roku i onda to rutinski koriste. :mrgreen:

Bitno je da počne zabijati igrač koji na dresu ne nosi broj 7. To je glavni cilj u Liverpoolu, a kada se to desi (možda upravo sa Sturridgeom), onda će se moći ganjati pozicija koja vodi u Evropu. :mrgreen:

Ja sam prošle sezone navijao da Sturridge dođe u Newcastle. Mislim da u takvoj (recimo zdravijoj, s obzirom na očekivanja u klubu) sredini on može pružiti mnogo više. Ovako će poput njegovih prethodnika imati sve oči uprte u njega i pitanje je kako će se nositi s tim pritiskom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 10 gostiju.