Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
postoji li mogućnost da Sturidgge zaigra večeras ?
Walk on, with hope in your hearts.
Dobro došao Daniele, vrijeme će pokazati kakav će biti 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne, ne vjerujem ni da će protiv Uniteda jer je vukao neku lakšu povredu.artemis77 je napisao/la:postoji li mogućnost da Sturidgge zaigra večeras ?
ko i u vas chicharitoCartman je napisao/la:Previse je 12 miliona za njega. Vrlo limitiran igrac. Dobar za rotacije, ali nije on za prvih 11 u Liverpoolu. I nadam se za vas da ce ga vise koristit kao centarfora, jer kao krilo je katastrofa.
Vukao i zadnjih 5-6 dana i nije bio u konkurenciji vise zbog dogovoreno prelaska u LFC, nego povrede - vjerovatno je i izmsljena . Uglavnom vcs ne vjerujem da ce igrati(cisto sumnjam i da ima pravo jer ga nisu stigli registrovat'), al' protiv Mansfielda u nedjelju ocekujem da debitujeOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne, ne vjerujem ni da će protiv Uniteda jer je vukao neku lakšu povredu.artemis77 je napisao/la:postoji li mogućnost da Sturidgge zaigra večeras ?

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@FCL, da Bogdo imamo napadača kao što je Chicharito i da smo ga doveli za pare za koje ga je United dobio. Puno je ovih 12 milkica, ali šta je tu je, danas je jako teško dobiti solidnog igrača za nešto pristojniju cijenu.
Dobrodosao Sturridge ^^
Sta? Limitiran i dobar za rotacije? Pa upravo tako. Ali je Hernandez bio jeftiniji i sigurno ima manju platu od ovoga.FCL je napisao/la:ko i u vas chicharitoCartman je napisao/la:Previse je 12 miliona za njega. Vrlo limitiran igrac. Dobar za rotacije, ali nije on za prvih 11 u Liverpoolu. I nadam se za vas da ce ga vise koristit kao centarfora, jer kao krilo je katastrofa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dobrodošao Staridže u najtrofejniji engleski klub (u Euro natjecanjima
) ,valjda će se slagati sa Suletom i ostalom kompanijom u napadu
.
edit:
Nije uzeo No. 9 ,dakle čuva se za nekoga drugog
.

edit:
Nije uzeo No. 9 ,dakle čuva se za nekoga drugog

Zadnja izmjena: Zodiac, dana/u 02 jan 2013, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Rodgers sve dublje i dublje tone.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- gloryhunter
- Kontakt:
Liverpool opet kupuje u svom stilu 

a tvoj nick sve govorigloryhunter je napisao/la:Liverpool opet kupuje u svom stilu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja mislim da ne moze niko uzeti 9-ku dok je Carroll Liverpool-ov igrac, nema veze sto je trenutno na posudbi.Zodiac je napisao/la:Dobrodošao Staridže u najtrofejniji engleski klub (u Euro natjecanjima) ,valjda će se slagati sa Suletom i ostalom kompanijom u napadu
.
edit:
Nije uzeo No. 9 ,dakle čuva se za nekoga drugog.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
ja koliko znam carroll je još uvijek član liverpoola, samo što je na posudbi u west hamu, a on nosti 9Zodiac je napisao/la:Dobrodošao Staridže u najtrofejniji engleski klub (u Euro natjecanjima) ,valjda će se slagati sa Suletom i ostalom kompanijom u napadu
.
edit:

Walk on, with hope in your hearts.
E jbg razočaraste me sad
.
Ma nema veze,biće za Gameira slobodna 10 kad Cole ode
.

Ma nema veze,biće za Gameira slobodna 10 kad Cole ode

e moj rizo ti izvori su ti 50% pouzdani predstavljen je "sutra"(danas), al nosi broj 15 a ne 17Henderson je napisao/la:Henderson sakrije loptu i od samog sebe, a kamo li da je ne sakrije od veznog reda Sunderlanda. Samo Lucas umjesto Allena i sve će biti ok.
Sturidge će biti sutra predstavljen i nosiće broj 17 na leđima.
P.S. Kevin Gameiro je ala Owen. Jedva čekam kada će doći.
uglavnom dobrodosao, smatram ga jako dobrim igracem, vidjecemo dalje
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Jednom ce i Liverpool ubost

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
I ona neko uzme galamiti na Shelveya.neo je napisao/la:
Jednom ce i Liverpool ubost

Ali, helem nejse. Kaze Rodgers da je mogao dovesti Sturidge u augustu za 15 miliona funti ali je zelio ustedjeti malo para. Sada je Barcelona odbila posudbu za Villu jer ga zele prodati za 16 miliona eura. I onda Rodgers ucini opciju broj C i dovede Sturidga za 12 miliona funti. Nema logike.
Da se ne lazemo, za ovu ekipu Liverpoola Sturidge je pojacanje. E sad do njega je hoce li biti flop ili bingo u normalnim okolnostima.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Ma nema to veze može se uzet broj 9 neovisno jel na posudbi ili ne, nadao sam se da će Demba uzet ali eto izgleda ode frajko u chelsea, sad se nadamo Gameiruartemis77 je napisao/la:ja koliko znam carroll je još uvijek član liverpoola, samo što je na posudbi u west hamu, a on nosti 9Zodiac je napisao/la:Dobrodošao Staridže u najtrofejniji engleski klub (u Euro natjecanjima) ,valjda će se slagati sa Suletom i ostalom kompanijom u napadu
.
edit:

- Ponos Torina
- Kontakt:
Znaci Cole ide sigurno(West Ham ili QPR) s obzirom koliko smo davali para u nekim transferima ovo za Sturridgea i nije puno,mlad je vidjet cemo kako ce da opravda ocekivanja,ovo je za njega novi pocetak i mislim da ce okrenuti plocu i postati jos bolji igrac...
Dortmund consider Sahin move ....

Borussia Dortmund would be glad to offer Nuri Sahin a return to the club if he became available at the right price...
Dortmund consider Sahin move ....

Borussia Dortmund would be glad to offer Nuri Sahin a return to the club if he became available at the right price...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 02 jan 2013, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.