Možda nemam pravo da dajem komentar u smislu pozicije u Sevilji...
Ali sam pročitao dva zanimljiva i donekle neprihvatljiva stava na ovoj temi.Prvi je kako je Stevanoviću bolje da presedi na klupi Sevilje celu sezonu,nego da igra za neki turski ili ruski klub....
Ne znam po kojoj logici je za i jednog fudbalera bolje da celu sezonu sedi na klupi?! Fudbaler tako isključivo stagnira,a nije Stevanović dečak od 17 godina,23-a mu je. Od takvog stanja nebi koristi imao ni on sam,ni vaša reprezentacija. Jer profesionalni sportista živi za utakmice!
Druga stvar je ovo pominjanje gringobih kako je Steva bar za sada bolji od Lazara... Ne govorim kao grobar,već kao neko ko prati JSL... Stevanović je dobar igrač,ali on ne samo da nije bolji od Lazara,već i u Vojvodini imaš barem 4 igrača koji su bolju sezonu imali (Vulićević,Mitošević,Abubakar,Đurić)... Dakle,razumem navijačku stranu,ali Steva je po kvalitetu poprilično i iza Lazovića i iza Lazara... Trenutno je takva stvar da večiti ako ostanu bez tih igrača na polusezoni će itekako biti oslabljeni,pa se čeka juni... Lazar će verovatno biti promovisan na Stamford Bridgeu.
I ima li iko konkretne informacije koliko će Stevanović godišnje zaraditi??? (pretpostavljam da će to biti neki višegodišnji ugovor gde će se povećavati cifra za 10% svake sezone,imajući u vidu praksu Seville neće to biti neki svemirski iznos,tim pre što Stevanović dolazi iz jedne relativno slabašne lige,a mislim da je u Vojvodini mesečno zarađivao oko 4000 evra).
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!