FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sekac je napisao/la:
http://www.nsfbih.ba/upload/documents/B ... 8.2012.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;Registracija ugovora FK " SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Husejinović Said zaključili ugovor o profesionalnom igranju do 20.07.2013.
87 stranica.

1946
A gdje ga iskopaHead je napisao/la:http://www.nsfbih.ba/upload/documents/B ... 8.2012.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;Registracija ugovora FK " SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Husejinović Said zaključili ugovor o profesionalnom igranju do 20.07.2013.
87 stranica.

U novi boj ...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tu se ne zna sta pise u ugovoru. Mogao je on njega potpisati do tada, ali mozda ima neka klauzula po kojoj je od februara slobodan igrac jer npr. nije dobijao redovno platu, mozda nisu mu isplacene neke premije, mozda nije ovo, ono, jer mislim da bi demant iz kluba da je slobodan igrac u februaru dosao davno da nije tako...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
A mozda je namjerno precutkivano iz uprave kluba dokad ima ugovor, zarad licnih interesa. 

"JOŠ OD 1926"
Jesi li na ovo mislio: Registracija ugovora FK " SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Husejinović Said zaključili ugovor o profesionalnom igranju do 20.07.2013 . Znao sam ja za ugovor nego me brine koliko je ispoštovano prema momku iz tog e sad ako smo mu dužni može ga raskinuti uvijek ne treba mu Februarveteran 1987 je napisao/la:A mozda je namjerno precutkivano iz uprave kluba dokad ima ugovor, zarad licnih interesa.
Sarajevo ljubavi moja!
Menadžer Husejinovića za bugarske medije
DERVIŠEVIĆ: SUTRA ĆE SE ZNATI PRELAZI LI HUSEJINOVIĆ U CSKA.
Radimo stvari onako kako Said želi. Trenutno, on je igrač Sarajeva. Klub ga ne želi pustiti bez nadoknade. Ne radi se o velikom iznosu, želim da se to zna. Imamo stvarno dobru ponudu od CSKA", rekao je Dervišević za bugarske medije te je dodao na kraju:
Ipak ima ugovor.
DERVIŠEVIĆ: SUTRA ĆE SE ZNATI PRELAZI LI HUSEJINOVIĆ U CSKA.
Radimo stvari onako kako Said želi. Trenutno, on je igrač Sarajeva. Klub ga ne želi pustiti bez nadoknade. Ne radi se o velikom iznosu, želim da se to zna. Imamo stvarno dobru ponudu od CSKA", rekao je Dervišević za bugarske medije te je dodao na kraju:
Ipak ima ugovor.

Zna se da ima ugovor, al je pitanje do kad. Jel do februara il je slobodan tek na ljeto. Kad je objavljena informacija da je do februara ugovor, niko iz uprave Sarajeva nije demantovao.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Da ali poslije toga je i potpisan aneks ugovora i ko zna sta se mjenjalo u ugovoru...Head je napisao/la:http://www.nsfbih.ba/upload/documents/B ... 8.2012.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;Registracija ugovora FK " SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Husejinović Said zaključili ugovor o profesionalnom igranju do 20.07.2013.
87 stranica.
FK " SARAJEVO" SARAJEVO i igrač Husejinović Said potpisali su aneks () ugovora broj
468/2012 od 25.07.2012 (ugovor o profesionalnom igranju).
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
sjever je napisao/la:Braćo Sretna Nova i sve najbolje
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
a zašto se ti toliko brineš za husejinovićev ugovor? bolje prati šta se zbiva u rodnom kaknju.Baja_Zvjerka je napisao/la:Tu se ne zna sta pise u ugovoru. Mogao je on njega potpisati do tada, ali mozda ima neka klauzula po kojoj je od februara slobodan igrac jer npr. nije dobijao redovno platu, mozda nisu mu isplacene neke premije, mozda nije ovo, ono, jer mislim da bi demant iz kluba da je slobodan igrac u februaru dosao davno da nije tako...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
sve ja pratim, sta cu kad sam kapacitet.. Ono sto se tice Kaknja sigurno necu komentarisati na ovoj temi, niti ces mi ti reci gdje cu pisati.. Btw. danas sam vam pulena vidio u Tuzli, bas je ultra cool..pacovi_tu_ima je napisao/la:a zašto se ti toliko brineš za husejinovićev ugovor? bolje prati šta se zbiva u rodnom kaknju.Baja_Zvjerka je napisao/la:Tu se ne zna sta pise u ugovoru. Mogao je on njega potpisati do tada, ali mozda ima neka klauzula po kojoj je od februara slobodan igrac jer npr. nije dobijao redovno platu, mozda nisu mu isplacene neke premije, mozda nije ovo, ono, jer mislim da bi demant iz kluba da je slobodan igrac u februaru dosao davno da nije tako...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- molotovljev
Ma stipu ga, lik je zamisli razgovarao sa adminom, pa sad puca od samopouzdanja.pacovi_tu_ima je napisao/la:a zašto se ti toliko brineš za husejinovićev ugovor? bolje prati šta se zbiva u rodnom kaknju.Baja_Zvjerka je napisao/la:Tu se ne zna sta pise u ugovoru. Mogao je on njega potpisati do tada, ali mozda ima neka klauzula po kojoj je od februara slobodan igrac jer npr. nije dobijao redovno platu, mozda nisu mu isplacene neke premije, mozda nije ovo, ono, jer mislim da bi demant iz kluba da je slobodan igrac u februaru dosao davno da nije tako...
A kad smo već kod Kaknja, da vam ispričam jednu anegdotu, u glavnim ulogama, taxista i nakav dasa.
Nedavno, vozi me taxista, inače moj dobar prijatelj, i priča: Haveru, jutros ja štandu, zapalio garaci
i nešto dumam, odjednom, upada mi nakav dasa u auto i kaže vozi. Pitam ga, gdje da vozim?
Kaje on meni, vozi u Kakanj ako ti se ne gadi...

..bez uvrede Baja, malo se zezamo.
F.K.SARAJEVO
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Druze to ti je fazon star 100 godina sa audicije.. A to nesto za admina sto pricas, ne kontam fkt.. 

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Jesi brate humoristican,zajebao si Hajatove ( Fikreta,Amara i onu Miss ) voditelje,sto su provaljivali u novogodisnjem programu.molotovljev je napisao/la:Ma stipu ga, lik je zamisli razgovarao sa adminom, pa sad puca od samopouzdanja.pacovi_tu_ima je napisao/la:a zašto se ti toliko brineš za husejinovićev ugovor? bolje prati šta se zbiva u rodnom kaknju.Baja_Zvjerka je napisao/la:Tu se ne zna sta pise u ugovoru. Mogao je on njega potpisati do tada, ali mozda ima neka klauzula po kojoj je od februara slobodan igrac jer npr. nije dobijao redovno platu, mozda nisu mu isplacene neke premije, mozda nije ovo, ono, jer mislim da bi demant iz kluba da je slobodan igrac u februaru dosao davno da nije tako...
A kad smo već kod Kaknja, da vam ispričam jednu anegdotu, u glavnim ulogama, taxista i nakav dasa.
Nedavno, vozi me taxista, inače moj dobar prijatelj, i priča: Haveru, jutros ja štandu, zapalio garaci
i nešto dumam, odjednom, upada mi nakav dasa u auto i kaže vozi. Pitam ga, gdje da vozim?
Kaje on meni, vozi u Kakanj ako ti se ne gadi...![]()
..bez uvrede Baja, malo se zezamo.
Bez uvrede,malo se ukljuci u salu,interesantno mi kako je lako isfuravat nekog ko napise nesto sasvim pristojno,**** ga sto nije vas,ali jos je interesantnije kako je lako podrzati gluposti ili nekog ko samo to pise,ali konstantno.Pozz Sretna Vam Nova Godina
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Eto mogo bi said ipak u klub koji igra ligu prvaka 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!