FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SiggySinatra
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma mi smo propali . kraj price
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo SECERBEGOVIC je bio ovdje u USA malo na odmoru jer i kcerka mu je ovdje studirala pa je posjetio jednog naseg navijaca .. uglavnom sanse da s eujedinimo sa OLIMPICOM POSOTJE i ovo sad sto se ovako lafa nagadja lupeta vjerovatno ima sve svoje razloge.. uglavnom kako je rekao tesko se drugacije mozemo izvuci zbog duga.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
S kim da se ujedini? Sa Slobodom il sa njegovom slobodom. Iako znam odgovor pitam jer je tako napisano. Kao jedino se tako moze rijesiti dugova. Kako god ugasice Slobodu i tako je rijesiti dugova a oni ce da se uhljebeSaltCityAttack je napisao/la:evo SECERBEGOVIC je bio ovdje u USA malo na odmoru jer i kcerka mu je ovdje studirala pa je posjetio jednog naseg navijaca .. uglavnom sanse da s eujedinimo sa OLIMPICOM POSOTJE i ovo sad sto se ovako lafa nagadja lupeta vjerovatno ima sve svoje razloge.. uglavnom kako je rekao tesko se drugacije mozemo izvuci zbog duga.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma secer je ba blentav nezna on sta prica mahmuran...samo oni c e ugasit slobodu preselit u nizi rang svejedno ujedinila se ona ili ne sto je najgore ...ja se nadam da nece i da ce ostati ovakva kakva jeste pa makar igrali u ovim ligama..ako sloboda ode pod stecaj zbog tog dugovanja i sami sebi osnujemo novu Slobodu iz zadnj e lige pa opet ce to biti neka nova sloboda ne ona stara zar ne?...samo ne kontam zbog cega bi nam to bilo lakse podnjeti nego recimo da se Slobosa 1919 ujedini sa Olimpicomp..pa Sloboda 1919 ima veze sa Slobodom oni su osnovani zato sto je nas racun blokiran i treba se negdje unositi nasa lova..to je omladinska sola slobode i td...znaci svejedno ugasili je ovako renuli iz zadnje lige ili se ujedinila ova Sloboda 1919 i Olimpic to ce opet biti haman pa isto samo sto bi eto sa ujedinjenjem imali premier ligasa .. eh jedino ako odemo pod stecaj ugasimo se i onda historija da nam se vraca i sve to i krenemo od pocetka to je vec druga stvar.
Kako god da okrenes nismo u dobroj situaciji nikako , a sve manje i manje ljudi i ramzisljati da Sloboda posotji ako budemo morali krenuti iz najnizeg ranga..nazalost to je tako ebiga jer ni u ovoj prvoj ligi federacije malo ove omladine ovih navijaca fukara pokazuju osjecanja svaa im cast respekt za to, a ostlai dio carsije je digao ruke ...tao isto mislim i na nase ljude u dijaspori i td.
Kako god da okrenes nismo u dobroj situaciji nikako , a sve manje i manje ljudi i ramzisljati da Sloboda posotji ako budemo morali krenuti iz najnizeg ranga..nazalost to je tako ebiga jer ni u ovoj prvoj ligi federacije malo ove omladine ovih navijaca fukara pokazuju osjecanja svaa im cast respekt za to, a ostlai dio carsije je digao ruke ...tao isto mislim i na nase ljude u dijaspori i td.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 02 jan 2013, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=50599" onclick="window.open(this.href);return false;
jos kad bi ti nama preveo sta si napisao bilo bi super....SaltCityAttack je napisao/la:ma secer je ba blentav nezna on sta prica mahmuran...samo oni c e ugasit slobodu preselit u nizi rang svejedno ujedinila se ona ili ne sto je najgore ...ja se nadam da nece i da ce ostati ovakva kakva jeste pa makar igrali u ovim ligama..ako sloboda ode pod stecaj zbog tog dugovanja i sami sebi osnujemo novu Slobodu iz zadnj e lige pa opet ce to biti neka nova sloboda ne ona stara zar ne?...samo ne kontam zbog cega bi nam to bilo lakse podnjeti nego recimo da se Slobosa 1919 ujedini sa Olimpicomp..pa Sloboda 1919 ima veze sa Slobodom oni su osnovani zato sto je nas racun bloiran i treba se negdje unositi nasa lova..to je omladinska sola slobode i td...znaci svejedno ugasili je ovako renuli iz zadnje lige ili se ujedinila ova Sloboda 1919 i Olimpic to ce opet biti haman pa isto samo sto bi eto sa ujedinjenjem imali premier ligasa .. eh jedino ako odemo pod stecaj ugasimo se i onda historija da nam se vraca i sve to i krenemo od pocetka to je vec druga stvar.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
trebam li ?..zasto bi to uradio druze?..ma jok ba mahmuram danas neda mi se.. ako kakvog rasola nudis rado bih ja tebi i preveo
...snadji se neda se meni preko iphona truditi napisati nekad sve onako da bi ti mogao da razumijes 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
jesi hadzija Iphone imas
lahko je tebi brate,ebes nas bijedu
brate jel tvoj bmw,ovo na ****
http://www.****/posteri/84-post ... oster.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.****/posteri/84-post ... oster.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
- SultanSulejman
- Kontakt:
Kod njih je iPhone kao kod nas Nokia 33/10trojan5 je napisao/la:jesi hadzija Iphone imaslahko je tebi brate,ebes nas bijedu
![]()

- TzBulevar87
- Kontakt:
@probisvjet
javi mi se u pp ako ti nije frka jer ocigledno ja tebi ne mogu
. Samo da mi posaljes sliku neku koji su objvavljivo ovdje, sad ne mogu da je nadjem 
javi mi se u pp ako ti nije frka jer ocigledno ja tebi ne mogu

075
- Probisvjet
- Kontakt:
Ajde javi se na PP sada moze.TzBulevar87 je napisao/la:@probisvjet
javi mi se u pp ako ti nije frka jer ocigledno ja tebi ne mogu. Samo da mi posaljes sliku neku koji su objvavljivo ovdje, sad ne mogu da je nadjem
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Treba i ovim momcima nekako pomoci.
http://www.****/sport/ostali-sportov ... e-15000-km" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/sport/ostali-sportov ... e-15000-km" onclick="window.open(this.href);return false;
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Adise brate nije ali mislim da je upravo preuzeta sa mog FB ova slikatrojan5 je napisao/la:jesi hadzija Iphone imaslahko je tebi brate,ebes nas bijedu
![]()

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Solana zalsuzuje podrsku.. prvo to je prvi sportski kolektiv u drzavi koji je podigao pehar pobjednika prvaa drzave u bilo kojem sportuMakeTZ je napisao/la:Treba i ovim momcima nekako pomoci.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SultanSulejman
- Kontakt:
Treba,ali kakoSaltCityAttack je napisao/la:Solana zalsuzuje podrsku.. prvo to je prvi sportski kolektiv u drzavi koji je podigao pehar pobjednika prvaa drzave u bilo kojem sportuMakeTZ je napisao/la:Treba i ovim momcima nekako pomoci.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
neznam sta grad radi zasto ne podrzavaju ove sportske koletive..taj klub barem nije u nekim vecim dugovanjima ....i Solana je pocela propadat kad je na ahiret preselio Ibro Baska..jeidni covjek koji se borio godinama z aonaj klub..njega je situacija oko Solane i ubila...ma sve je ovo otislo u onu stvar neznam vise sta da kazem
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nema para a nema ni interesovanja, zna se da se u TZ sve svelo na kupovinu mira i kupovinu glasova..za RK nece niko zaplakat ni da se ugasi ( mozda par stotina ljudi ) a za te pare sto bi njima dao mozes kupit hiljade glasova ili potkupit 2-3 uticajna mjesta.
isto kao i za FK , mislio sam da nas vise ima ali sam i nas precijenio, ugasi FK i od tih para napravi koncert pred izbore Dubioza, Edo Majka ili Saban, Serif, Sinan ko sta voli, odvedi tamburase na Jalu il na trg i mirna Tuzla..
to je sve do nas i do naseg mentaliteta a trenutno ovdje nikom Sloboda nije bitna, isto kao kad mi neko kaze joj mrzim Vivu ili Plazu samo im Grand produkcija pjeva i Aca Lukas- jarane njih samo zarada interesuje je.e se njih i za grandom i za lukasom, oni bi one cigane sa korza dovodili da pjevaju da ce prodat karti kao za ove, oni dovode sto narod placa...tako i za Slobodu, da je 10.000 ljudi briga za Slobodu (bilo koju) bio bi jak klub, ovako je samo bespotrebni trosak iz njihovog ugla ali nasa je sreca sto nas i oni precjenjuju pa misle da ce bit nekog veceg revolta ako ugase- nece
isto kao i za FK , mislio sam da nas vise ima ali sam i nas precijenio, ugasi FK i od tih para napravi koncert pred izbore Dubioza, Edo Majka ili Saban, Serif, Sinan ko sta voli, odvedi tamburase na Jalu il na trg i mirna Tuzla..
to je sve do nas i do naseg mentaliteta a trenutno ovdje nikom Sloboda nije bitna, isto kao kad mi neko kaze joj mrzim Vivu ili Plazu samo im Grand produkcija pjeva i Aca Lukas- jarane njih samo zarada interesuje je.e se njih i za grandom i za lukasom, oni bi one cigane sa korza dovodili da pjevaju da ce prodat karti kao za ove, oni dovode sto narod placa...tako i za Slobodu, da je 10.000 ljudi briga za Slobodu (bilo koju) bio bi jak klub, ovako je samo bespotrebni trosak iz njihovog ugla ali nasa je sreca sto nas i oni precjenjuju pa misle da ce bit nekog veceg revolta ako ugase- nece

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma meni da je makar samo 1 klub, da je dobar i da se moze pratit da su kolko tolko cista posla.
Eno Partizan batalili su fudbal dok su im lopovi u klubu a dvorana na kosarci puno do zadnjeg mjesta svaku utakmicu.
Eno Partizan batalili su fudbal dok su im lopovi u klubu a dvorana na kosarci puno do zadnjeg mjesta svaku utakmicu.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pa znas nije isto 6-7 hiljada ljudi na stadionu i dvorani, na njihovom stadionu to dosta sablasno izgleda.. I kad ih vec spominjes nisu oni batalili fudbal samo sto su tu frakcije a ti lopovi u klubu jednoj od njih daju pare. Samo sto ne vidim u tom tvom primjeru nikakve slicnosti sa nasim slucajevima.. imamo li mi sta bataliti????MakeTZ je napisao/la:Ma meni da je makar samo 1 klub, da je dobar i da se moze pratit da su kolko tolko cista posla.
075
Glup je malo primjer, Partizan i takav kakav je sada - osvaja titule prvaka Jelen Superlige, a u košarci redovno briljira i igra Euroligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.