Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Wow , svaka cast, Impresioniran sa ovim ugovorom i timom ali nisam iznenadjen. Zadnjih godinu dana sam pratio Jelen Ligu i zaista odskacu kvalitetom. Jasno mi je da se igraci lakse prodaju iz Jelen Lige direktno u dobr klubove.
Uglavnom zatvoriti sada jedan kapitel koji se zove MIsimovic. Staviti Stevu u prvih 11 i to po poziciji da je u kontaktu sa Pjanicem i dobili smo dinamiku koju nikada do sada nismo imali.
Zavrsnica se smijesi sa ovim raspletom dogadjaja. Samo da se neko od kljucnih ne povrijedi.
Nije moga bolji pocetak fudbalske nove godine. Drago mi je za Stevu jer je pravi momak. I svaka cast reprezentativnom vodstvu (sve od mlade repke) koji su ogov momka sa pravom forsirali.
Uglavnom zatvoriti sada jedan kapitel koji se zove MIsimovic. Staviti Stevu u prvih 11 i to po poziciji da je u kontaktu sa Pjanicem i dobili smo dinamiku koju nikada do sada nismo imali.
Zavrsnica se smijesi sa ovim raspletom dogadjaja. Samo da se neko od kljucnih ne povrijedi.
Nije moga bolji pocetak fudbalske nove godine. Drago mi je za Stevu jer je pravi momak. I svaka cast reprezentativnom vodstvu (sve od mlade repke) koji su ogov momka sa pravom forsirali.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Da, pa znam da je neko pominjao tu cifru.
No, ne bih o tome, nek' to riješava, kome je posao, a da mi uskoro vidimo Mikija, da debitira
No, ne bih o tome, nek' to riješava, kome je posao, a da mi uskoro vidimo Mikija, da debitira

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Meni je bilo bolje kad su igraci nosili brojeve na ledjima od 1 do 11 i znalo se koju poziciju igra ! 1 zna se sta je a destka sta a sad u ovom modernom nogometu nista se nezna .igarse ono sto ti trener nacrta na papiru 

Uveliko se spominje prelazak Negreda u Chelsea. Možda bi baš to pomoglo Stevi, iako bi bilo dobro da stasa uz jednog Negreda. I sam je izjavio da najbolje od svih igrača (izuzev Spahića) zna Navasa i Negreda, španske reprezentativce.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Nema sta da trazi kraj kapitena Sevilje 

Frajer pređe u Sevillu i opet nevalja ..bolje u Sevilli na klupi, nego neka prosječna liga i klub, a da je standardan.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Prvo svaka cast Stevi na odlicnom transferu.
Drugo on ce ovu polusezonu biti sigurno glavni dzoker sa klupe, jer treba ipak proc adaptaciju i igranje na jednom visem nivou (ligi).
Trece Sevilla ce na ovom momku dobro zaraditi u buducnosti, male pare su dali a dobili su dragulja.
Drugo on ce ovu polusezonu biti sigurno glavni dzoker sa klupe, jer treba ipak proc adaptaciju i igranje na jednom visem nivou (ligi).
Trece Sevilla ce na ovom momku dobro zaraditi u buducnosti, male pare su dali a dobili su dragulja.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma STO POSTO si upravu .Da je preso u sta ja znam neki Ruski klub ,rekli bi stace tamo je hladno .Covjek je preso u klub liga petice pa nije to Israel ni Turska !Bolje Sevilla nego Trabzon ili Sivaspor !JTS je napisao/la:Frajer pređe u Sevillu i opet nevalja ..bolje u Sevilli na klupi, nego neka prosječna liga i klub, a da je standardan.
Lakse ce ga sad Pape stavit u prvih 11. Jedno je izostavit Misketa radi igraca iz Vojvodine, a nesto drugo radi igraca iz Seville.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Neki su oni zivi i zdravi obadvojca koji god da igra u prvih 11Cartman je napisao/la:Lakse ce ga sad Pape stavit u prvih 11. Jedno je izostavit Misketa radi igraca iz Vojvodine, a nesto drugo radi igraca iz Seville.

Trebace mu vremena da se snadje u Spaniji jezik itd.. hem dolazi iz mnogo losije lige a za konkurenciju ima kapitena, mozda zaigra i na lijevom boku ko ce znati.. vidjecemo neku mu je sa srecom i da ga zaobidju povrede jer to je najvaznije kad dodjes u novi klub..
Pitaj nekog profesionalnog fudbalera o tome sta je bolje,pa ces videti koji su odgovori.JTS je napisao/la:Frajer pređe u Sevillu i opet nevalja ..bolje u Sevilli na klupi, nego neka prosječna liga i klub, a da je standardan.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Eh , zamislite sada našu ekipu i naše reprezentativce u kojim klubovima igraju ( prvih 11 ) . Sve su to respektabilne evropske ekipe , uz par izuzetaka .
Begović - Stoke
Spahić - Sevilla
Mujdža - Freiburg
Lulić - Lazio
Pjanić - Roma
Salihović - Hoffenheim
Ibišević - Stuttgart
Džeko - City
Stevanović - Sevilla
Misimović i ostala družina , manje više , ili ne igraju , ili su u potrazi za klubom , ali sve u svemu , jako dobra reprezentacija , još ako se pridruži Kolašinac iz Schalkea ...
Begović - Stoke
Spahić - Sevilla
Mujdža - Freiburg
Lulić - Lazio
Pjanić - Roma
Salihović - Hoffenheim
Ibišević - Stuttgart
Džeko - City
Stevanović - Sevilla
Misimović i ostala družina , manje više , ili ne igraju , ili su u potrazi za klubom , ali sve u svemu , jako dobra reprezentacija , još ako se pridruži Kolašinac iz Schalkea ...
Nekako se nadam da će on biti novi Jovetić ..likom su slični, iz iste lige su otišli u lige petice, itd. Vidjeti ćemo, samo da nabije snage, da ojača u duelima. Nadam se da će izboriti mjesto u prvom sastavu i u repki ..sretno majstore.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma imamo mi vrlo dobar pocetni sastav. Sto se tice napada, rijetko ko nam moze parirat, naravno ako izuzmemo ove najjace ekipe. Ali klupa nam je mizerna. Zato bi nam valjali Izmet, Hadzic, Bicakcic, Seferovic i tako dalje. Pa mozda i Visca, Zec i Stilic, jer to su tipovi koji mogu uc sa klupe i preokrenut utakmicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Jeste ovo veliki transfer za njega i presao je u dobar klub nema govora. Ali ne znam bas da li je ovo pametan potez jer mislim da se bas i nece naigrati. Neko rece da je bolje u sevilji sjediti na klupi nego igrati u nekom osrednjem klubu. Tu se ne bih slozio nikako. Mozda jeste sa finansijske strane ali mnogo je bitnije da stalno igras i da si u formi, nego kada igras po 10-ak ili 15 minuta i to mozda ne bas svaku utakmicu. Nisam bas optimista jer Sevilla ima 2 dobra krilna igraca Reyes i Navas a jos i Perrotija i Del Morala i svi su oni bolji od Steve objektivno , ali mozda nekoga imaju namjeru prodati pa bi bio malo blizi prvom timu.
Kako god , sretno Miroslave i nadajmo se najboljem
Kako god , sretno Miroslave i nadajmo se najboljem

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- skyisthelimit
Odlican transfer i sto je mozda jos bitnije otisao je s ovih prostora.. Sto dalje to bolje
Kazete nece se naigrati, pa i ne mora, bar ce za to vrijeme imati vrhunske uslove treniranja i svega sto uz to ide.. Bolje i to nego cekati kraj marta da bi igrao po nekakvim pasnjacima gdje krave pasu

Kazete nece se naigrati, pa i ne mora, bar ce za to vrijeme imati vrhunske uslove treniranja i svega sto uz to ide.. Bolje i to nego cekati kraj marta da bi igrao po nekakvim pasnjacima gdje krave pasu
15.10 - 15.06 ...
- Rockefeller
- Kontakt:
Još dvojca...I biće fantastično po našu repku. Hajrović u npr. Lazio i Kolašinac da malo više igra po Bundesligi.I onda ajmo u fazu II - (jača) klupa.
Miroslavu želim sve najbolje i da postane miljenik navijača i trenera.
Nemojte se brinuti za Mireta, igraće ako bude dobar na treningu. Špekulira se svakog prelaznog roka i o prodaji Jesusa Navasa, nikad ne znao. Uglavnom nisu ga džaba doveli, neka odigra 20 utakmica u sezonu što u ligi što u kupu i ehamdulila.
Miroslavu želim sve najbolje i da postane miljenik navijača i trenera.
Nemojte se brinuti za Mireta, igraće ako bude dobar na treningu. Špekulira se svakog prelaznog roka i o prodaji Jesusa Navasa, nikad ne znao. Uglavnom nisu ga džaba doveli, neka odigra 20 utakmica u sezonu što u ligi što u kupu i ehamdulila.

-
- Kontakt:
Spaha će Navasa malo na treningu - žik
taman da Stevo dobije priliku
Šalu na stranu, odličan transfer, s nadom da će Stevo biti psihički spreman da ko pravi profesionalac vrijedno radi bez obzira što će ovu polusezonu zasigurno presjedit na klupi ( osim ako Spaha ne bude malo agresivan
) S 22 godine se isplati čekat na priliku u jednom od većih klubova La Lige 

je li ravno ovo? je li ravno?
Svaka cast zmaju,da se nadajes golova ako bog da.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, edvaE2, zastitaIdentiteta i 65 gostiju.