NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dzaba lupetate tu pričate šuplje priče, Pandza odmara u rodnom Sarajevu, drugo Pandza nije supak nego je čovjek tako i ako ne ode nece bojkotirati treninge i te stvari, pandza uvjek daje 100% od sebe i kao sto je ovaj reko on ne ide na probe nikakve samo cist dogovor to znam od njega. I ne zanima ga nijedan klub u Premijer ligi kad bude isao iz Zvijezde otice vani negdje. Da su svi kao Pandza igrači dobro bih bilo, on ti nije igrač koji zeli po svaku cijenu otici negdje.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Kako to pola krova kada nam Limoplast traži dva milona za čitav krov?astra1922 je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:Nasi traze 100.000 eura za Pandzu.Tako i treba nece vise niko ici za dzabe iz Zvijezde.Za ocekivati je da ako stranci budu bas zagrijani za Pandzu da ce nasi mozda malo spustiti cijenu,ali ne puno.I to pokazuje da smo pravi klub.
Isto tako Pandza mora znati da je njega Zvijezda vratila u zivot i da je prije dolaska u Gradacac razmisljao o prestanju fudbalske karijere.
Garantujem ako Pandza ostane kod nas da ce procvjetati kod Ode i da ce se nazabijati golova.![]()
to samo ostro ja bi ga spustio na laganih 80 000 eura
mozemo pola krova uraditi
Dragon Town
- KB-TM87
- Kontakt:
možel neko reći tačan kapacitet banja ilidže i kolika je prosječna praćenost zvijezda u ovoj polusezoni ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
NK Zvijezda Gradačac
Kakvo je stanje sa Mirkovićem? Da li ostaje i ovu polusezonu?
Kako sam čuo Denis Mujkić odlazi iz Novog Pazara, ne bi bilo loše kada bi ga doveli!
Pozdrav za sve vjerne navijače Zvijezde!
Kako sam čuo Denis Mujkić odlazi iz Novog Pazara, ne bi bilo loše kada bi ga doveli!

Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Mujkic je otisao iz Novog Pazara vec,samo se ceka januar da raskinu ugovor ili tako nesta.Maxi je napisao/la:Kakvo je stanje sa Mirkovićem? Da li ostaje i ovu polusezonu?
Kako sam čuo Denis Mujkić odlazi iz Novog Pazara, ne bi bilo loše kada bi ga doveli!![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
NK Zvijezda Gradačac
Bilo bi dobro kada bi ga uspjeli dovesti, ipak je Mujkić jedan od kvalitetnijih i dokazanih golmana u Premijer ligi!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
pregovori u toku...Maxi je napisao/la:Kakvo je stanje sa Mirkovićem? Da li ostaje i ovu polusezonu?
Kako sam čuo Denis Mujkić odlazi iz Novog Pazara, ne bi bilo loše kada bi ga doveli!![]()
-
- Kontakt:
MILOMIR ODOVIĆ NOVI TRENER ZVIJEZDE
Puno posla je pred nama
Već 3. januara idem u Gradačac kako bismo započeli planiranje rada za narednu polusezonu
Milomir Odović novi je trener Zvijezde iz Gradačca, a ovaj iskusni stručnjak svjestan je težine posla koja ga očekuje u novom klubu.
"Bio sam već neko vrijeme u kontaktu sa ljudima iz Zvijezde i sada je došlo do saradnje. Oni su u subotu održali sastanak na kojem su mi izglasali povjerenje, te su me obavijestili o angažmanu. Dogovorili smo uslove, a sada je najbitnije da se što bolje pripremimo za nastavak sezone'', rekao je iskusni stručnjak pred kojim je zaista puno posla.
''Klub se nalazi u nezavidnoj situaciji, na korak je do ispadanja i svakako da nas očekuje dosta posla. Moramo puno stvari definisati i što prije započeti sa ozbiljnijim pripremama. Već 3. januara idem u Gradačac kako bismo započeli planiranje rada za narednu polusezonu. Želim se upoznati sa igračkim kadrom, vidjeti kakvi su uslovi u gradu i u kakvoj se finansijskoj situaciji klub nalazi. Sve su to faktori koji utječu na planiranje priprema'', zaključio je Odović, koji je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri trenirao Željezničar, Velež, Borac, Slaviju i GOŠK.
Da vjeruju u svog novog trenera izjavio je i sportski direktor premijerligaša iz Gradačca Mustafa Peštalić:
''Dugo smo razmišljali i na kraju smo se odlučili za Odovića. Sigurno smo da nismo pogriješili i on će klubu donijeti jednu novu dimenziju''.
Puno posla je pred nama
Već 3. januara idem u Gradačac kako bismo započeli planiranje rada za narednu polusezonu
Milomir Odović novi je trener Zvijezde iz Gradačca, a ovaj iskusni stručnjak svjestan je težine posla koja ga očekuje u novom klubu.
"Bio sam već neko vrijeme u kontaktu sa ljudima iz Zvijezde i sada je došlo do saradnje. Oni su u subotu održali sastanak na kojem su mi izglasali povjerenje, te su me obavijestili o angažmanu. Dogovorili smo uslove, a sada je najbitnije da se što bolje pripremimo za nastavak sezone'', rekao je iskusni stručnjak pred kojim je zaista puno posla.
''Klub se nalazi u nezavidnoj situaciji, na korak je do ispadanja i svakako da nas očekuje dosta posla. Moramo puno stvari definisati i što prije započeti sa ozbiljnijim pripremama. Već 3. januara idem u Gradačac kako bismo započeli planiranje rada za narednu polusezonu. Želim se upoznati sa igračkim kadrom, vidjeti kakvi su uslovi u gradu i u kakvoj se finansijskoj situaciji klub nalazi. Sve su to faktori koji utječu na planiranje priprema'', zaključio je Odović, koji je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri trenirao Željezničar, Velež, Borac, Slaviju i GOŠK.
Da vjeruju u svog novog trenera izjavio je i sportski direktor premijerligaša iz Gradačca Mustafa Peštalić:
''Dugo smo razmišljali i na kraju smo se odlučili za Odovića. Sigurno smo da nismo pogriješili i on će klubu donijeti jednu novu dimenziju''.
veca i savic se malo druze po gradu... 

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Gradačački zetovi............nista neobično.Odović očigledno ne poznaje puno toga u i oko kluba.Jedino sto mu je poznato,a i bilo kom drugom,da smo u zoni ispadanja.Ubrzo će se uvjeriti u uslove u gradu,klubu.....kakav kadar igrački imamo.Uslova ima,para dovoljno,igrački kadar solidan uz par pojačanja.Nista Oda,malo ti treba da poslozis sve i da budemo hit na proljeće.Vjerujem da si dobar strateg i da ćes već u prva tri kola biti u sredini tabele najmanje.elf1 je napisao/la:veca i savic se malo druze po gradu...
lijep provod zvjezdasi sve najbolje i samo lagano 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nemoj te puno popitastra1922 je napisao/la:lijep provod zvjezdasi sve najbolje i samo lagano

slabo forumasa izgleda svi se pootkivali 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sretnu novu 2013zelim svim navijacima ,igracima,sponzorima, clanovima uprave ,radnicima nk Zvijezda i ostalim kojima je Zvijezda u srcu i da nas jos mnogo puta obraduju
EeEeEe to zaboravi veceras SPEKTAKLemir_dj je napisao/la:nemoj te puno popitastra1922 je napisao/la:lijep provod zvjezdasi sve najbolje i samo lagano![]()

http://upload.slike.com/slike/5jmsM.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
svi,sviastra1922 je napisao/la:slabo forumasa izgleda svi se pootkivali

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
sretna nova svim navijacima i simpatizerima zvijezde,da nam akobogda bude bolja i uspjesnija od prosle
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kvota je napisao/la:Sretnu novu 2013zelim svim navijacima ,igracima,sponzorima, clanovima uprave ,radnicima nk Zvijezda i ostalim kojima je Zvijezda u srcu i da nas jos mnogo puta obraduju
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.