cole ti šutiBluesForever je napisao/la:Ti izgleda namjerno izazivaš Admina da te pošalje u Banoviće na docek Nove godine.nedim1993 je napisao/la:dočekaše novu godinu bez foruma. ja se držim

a nije valjda no lajfer da radi za novu godinu na forumu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
cole ti šutiBluesForever je napisao/la:Ti izgleda namjerno izazivaš Admina da te pošalje u Banoviće na docek Nove godine.nedim1993 je napisao/la:dočekaše novu godinu bez foruma. ja se držim
možda je jedna otišla na Igman slavit NG,nemoj odma misliti na najcrnje,eto garant nisu lezbejkeQUARESMA 18<<< je napisao/la:upravo gledam kako jedna cura (ne bas cura) drugoj lijepe jedan video na zid, i komentarisu obje video, al sto je nazalivije, to su dvije sestre bliznakinje, jos su u istoj kuci zajedno
Evo ja probo i rupa nestalaAgresivnoDjubre je napisao/la:Daj ne vjerujem.![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evolution87 je napisao/la: Evo ja probo i rupa nestala![]()
![]()
I ja sam ovo gledao. Ljudi pisu "1", glup narod.AgresivnoDjubre je napisao/la:Daj ne vjerujem.![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
nisu sipak, nema sanse da budu 5 min jedna bez drugeMelo15 je napisao/la:mozda nisu u istoj sobiQUARESMA 18<<< je napisao/la:upravo gledam kako jedna cura (ne bas cura) drugoj lijepe jedan video na zid, i komentarisu obje video, al sto je nazalivije, to su dvije sestre bliznakinje, jos su u istoj kuci zajedno![]()
ili add haver, dole lijevoDonnie Darko je napisao/la:kliknes na add jaranLAMPICA je napisao/la:kako dodati nekog u jarane na ovom fejsbuku
AgresivnoDjubre je napisao/la:http://ask. fm/HrvojeSeksicLaskaj/answer/19908299703
aaaaaaaaaaahahahaahaahahahhahaahh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.