Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Prijatelji,neki Đođo vas pozdravio.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Iker i Xavi bi mogli poslužiti kao primjer mnogim forumašima kako se treba ponašati kada razgovaraš s najvećim rivalom. Po nekim forumašima bi se reklo da pišu direktno iz Barcelone ili Madrida, a zapravo su tamo negdje s brdovitog Balkana.
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.
ronaldo ,mourinho i drustvo opet nece doc na gala vece u zurichu na dodjelu zlatne lopte , ronaldo nece da se izblamira opet ,zna da valja stojat dzaba kraj osvajaca zlatne lopte ,ne moze to podnijet ,nalaze neke jeftine izgovore da ne dodju ,
pa ce najvjerovatnije odrzat u madridu svoju dodjelu zlatne lopte : ovako
[youtube][/youtube]
uvijek moraju nesto cigancit ,dodji ,dostojanstveno prihvati ak ne dobijes zlatnu loptu ,ne vako se krije nesto ,nece da dodje ccc
a dal je ronaldo najveci favorit da dobije zlatnu loptu i mourinho da je favorit za najboljg trenera godine ,odgodili bi i utakmicu sljedecu samo da dodju
ccc
pa ce najvjerovatnije odrzat u madridu svoju dodjelu zlatne lopte : ovako
[youtube][/youtube]
uvijek moraju nesto cigancit ,dodji ,dostojanstveno prihvati ak ne dobijes zlatnu loptu ,ne vako se krije nesto ,nece da dodje ccc
a dal je ronaldo najveci favorit da dobije zlatnu loptu i mourinho da je favorit za najboljg trenera godine ,odgodili bi i utakmicu sljedecu samo da dodju
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ovaj post je postao/la Sveti, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
nezz care sta pises ,pokusaj ponovo
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- JohnLennon
- Kontakt:
To ti je napisao.Sveti je napisao/la:koji si ti paćenik jarane.
baj de vej lave. Ignore je za pichke.
Zadnja izmjena: JohnLennon, dana/u 03 jan 2013, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
ocigledno neki ovaj forum shvacaju previse ozbiljnobarca_87 je napisao/la:Ovaj post je postao/la Sveti, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
sto shvacam ozbiljno ,sto sam ga stavio na listu ignorisanih ?geoxx je napisao/la:ocigledno neki ovaj forum shvacaju previse ozbiljnobarca_87 je napisao/la:Ovaj post je postao/la Sveti, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
nezz koga svakih 7 dana banuju zbog trolanja i vrijedjanja (ne mislim na tebe) i sta ja znam cega jos,to ti je care previse shvacanje ozbiljno ovog foruma kad te moraju banovat na forumu . ja necu da citam nebuloze,trolanje i provokacije svaki drugi post,ovako sam miran
pozz
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Pogledao si post
ta funkcija ne radi , pokusao sam..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Svi koji napišu to "ovaj post je napisao Sveti" se u manjku argumentacije brane tim mehanizmom ignorisanja. Ja sam većinom bio banovan jer sam bio isprovociran od strane ljudi nepodobnih za bilo kakvu diskusiju te sam bio budala što sam i pokušao nešto da im objasnim. Mene samo nervira, stavili ste skoro sve ljude na ignore koji pišu na barceloninom pdfu, a dođete svako malo trollati na temu madrida. Šta onda uopšte želite da prodiskutujete kada ne vidite odgovor druge strane?
naprijed rejal
Koja?Raul_64 je napisao/la:
Pff , nisi ti mandrale nikad ni bio na njojmandraX je napisao/la:Koja?Raul_64 je napisao/la:
stavio jedno vrijeme Barbinog jarana , al propustit njegove upise je grehota...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- JohnLennon
- Kontakt:
Ma to ignore. Naravno da je ovaj barca7547547445289 procitao post od Svetog, samo je lafo napisao da mu je na listi gnjavatora da ne izgleda potpuno inferiorno i da pokusa time da nesto dokaze drugima...mandraX je napisao/la:Koja?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Ma niste ni vas dvoj'ca na mojoj crnoj listi.
A ovaj svetac jest', ima 20'tak dana se nalazi na istoj, i gle čuda, ne buni se.
Majke mi ljepota, strašna opcija, što bi ja čitao njegove postove, još ništa pametno nisam pročitao od njega, stalno neko provociranje, srranje i sl, jbt ga, to mi ne treba da čitam.
I ti si Portillo još gori provokator, nema ti ravnog na ovom forumu
al' barem se nekad nešto može pametno pročitat' u tvojim postovima, nisu baš svi provokatorski. 
A ovaj svetac jest', ima 20'tak dana se nalazi na istoj, i gle čuda, ne buni se.
Majke mi ljepota, strašna opcija, što bi ja čitao njegove postove, još ništa pametno nisam pročitao od njega, stalno neko provociranje, srranje i sl, jbt ga, to mi ne treba da čitam.
I ti si Portillo još gori provokator, nema ti ravnog na ovom forumu
Jedan moj post, koji pokazuje kakvo sam ja imao mišljenje o mandraxu prije nego što me je stavio na tu listu. Naravno, ovo ako njemu nije dobar post, barem sad znam i zaštoSveti je napisao/la:a zar nije dovoljna sama činjenica da si culesamandraX je napisao/la:Ma gdje sam se to ja žalio?![]()
Nigdje stare mi, samo mi čudno kako me lik fino nagradi, a nikad nismo učestvovali u nekoj diskusiji, tako da kažem. Nepoznat mi lik skroz...![]()
a ne ozbiljno mandri je leđenda od čovjeka![]()
i btw. daj ba ne prdite više vas dvojca. Napravit ćete leglo rrerninih copy paste postova ovdje o firaunima, gopodstvu i njegovoj zabludi da mi, odnosno on utiče na odluke real madrida, odnosno barcelone.haj ti to objasni noliferima.Monolog je napisao/la:
Ramos je i igrajući za Sevillu imao ispada, a imao je i u Realu prije Mourinha. On je jednostavno takav. Ima kratak fitilj i to nema nikakve veze sa Mourinhom, Barcelonom ili nečim sličnim. To je njegova priroda. Jednostavno, momak je ratnik, ne podnosi poraze, želi da pobjeđuje i sasvim je logično da će se koristiti svim (ne)dozvoljenim sredstvima da pokaže svijetu kakav je pobjednik. Je l' to loše?![]()
naprijed rejal
Espanyol - u zadnoj utakmici na SB-u osvojio bod.
Barcellona - u zadnjoj utakmici na SB-u osvojila nogu u guzicu.
Espanyol - branitelji katalonskog ponosa.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
atletico madrid na -11 , real na -16LBJ MVP je napisao/la:Espanyol - u zadnoj utakmici na SB-u osvojio bod.
atletico - branitelji madridskog ponosa
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Real je najbolji klub u Primeri. Uvijek ce rasprave biti, no moje misljenje je da su kao kolektiv dosta bolji, samo da srede neke bubice i vladali bi Spanijom!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Mislim da si pogriješio jer ako već meni odgovaraš onda se moraš voditi mojom logikom.Da bi po onome gore Atletico bio branitelj madridskog ponosa trebao je izvući bolji rezultat na Nou Campu od Madrida,on to ipak,nije uradio.barca_87 je napisao/la:atletico madrid na -11 , real na -16LBJ MVP je napisao/la:Espanyol - u zadnoj utakmici na SB-u osvojio bod.
atletico - branitelji madridskog ponosa
neo je napisao/la:Real je najbolji klub u Primeri. Uvijek ce rasprave biti, no moje misljenje je da su kao kolektiv dosta bolji, samo da srede neke bubice i vladali bi Spanijom!
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.