FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ovi sto su vec okrenuli ledja klubu govori sve o tom kakvi su to ljudi, a dijasporasi koji su okrenuli vec ledja klubu nek me poljube u vrh g.l.a.v.i.c.a i sretna im nova godina 

075
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
i naravno veliki plus od mene....najbolji post u zadnjih mjesec danaTzBulevar87 je napisao/la:ovi sto su vec okrenuli ledja klubu govori sve o tom kakvi su to ljudi, a dijasporasi koji su okrenuli vec ledja klubu nek me poljube u vrh g.l.a.v.i.c.a i sretna im nova godina
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
malo brkate, jedno je okrenuti ledja klubu, a drugo mesketu i ostalim lopovima u istom
treba nekad povuci i znat naci granicu izmedju fanatizma ,ljubavi te idiotluka i toga da te neko smatra moronom i licno profitira na tvojoj gluposti. ne treba mu bona dati kad i onako pare idu njemu u dzep.

treba nekad povuci i znat naci granicu izmedju fanatizma ,ljubavi te idiotluka i toga da te neko smatra moronom i licno profitira na tvojoj gluposti. ne treba mu bona dati kad i onako pare idu njemu u dzep.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Svi nesto, a niko nikakve ideje! Ako zelite pokazati ljubav onda se mora naci nacin maknuti ove hinje iz Slobode i reci otvoreno opstini sta zelimo. Cak ako treba postaviti satorsko naselje kraj opstine! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Morate biti svjesni da se dosta bagre u klubu grebe o klub i oni nece izaci po cijenu gasenja sve dok opstina prebacuje bilo kakve pare.Mesetare u klubu oko kluba sad mi moramo izaci na proteste po cijenu zatvora ko je spreman za to .Pisemo po forumu na prste da nas nabrojis ispali iz lige nasi lafo navijaci docekali upravu igrace kao da smo osvojili prvenstvo .Tad je trebalo uzeti motku pa ih polupati na onom parkingu.Pa vojvodic dok je bio lizo se sa suljom davali odnosno placali navijace da navijaju ko su ti navijaci popisam im se usta tad je trebalo motku pa za primjer otjerati vojvodica i ostale a ne sacekati da nas izbace iz lige.Mogu napisati roman tad je se trebalo dici i **** ih usta.Ja se zamal ne potuko sa tim placenicima na par utakmica i okrenem se oko sebe vidim nema fajde niko nikog ne **** .Gledaj sela oko nas organizovaniji od nas pitamo se kako jednostavno imaju par privatnika koji to vode njih se pita i cao.Dok kod nas ovi cekaju ovu crkavicu od opstine da sebi uzmu i oni dobri lesinari shvatite lesinari.Igraci jos **** platu nisu primili o cemu mi pricamo.I na kraju fuzija procitati prethodno sto sam napisao nemozes se bagre rijesiti to im je izvor prihoda ako ko i udje hoce sabovici i njima slicni pare lafo koje su oni pozajmljivali odnosno pokrali sve.Davno smo se mi trebali dignuti sad je prohujalo sa vihorom
- Probisvjet
- Kontakt:
U svakom slucaju treba neko ko zna da vodi Fukare i neko ko se ne moze podmititi. Moraju da zapusu neki novi vjetrovi da bi se nesto uradilo.sloboda je napisao/la:Morate biti svjesni da se dosta bagre u klubu grebe o klub i oni nece izaci po cijenu gasenja sve dok opstina prebacuje bilo kakve pare.Mesetare u klubu oko kluba sad mi moramo izaci na proteste po cijenu zatvora ko je spreman za to .Pisemo po forumu na prste da nas nabrojis ispali iz lige nasi lafo navijaci docekali upravu igrace kao da smo osvojili prvenstvo .Tad je trebalo uzeti motku pa ih polupati na onom parkingu.Pa vojvodic dok je bio lizo se sa suljom davali odnosno placali navijace da navijaju ko su ti navijaci popisam im se usta tad je trebalo motku pa za primjer otjerati vojvodica i ostale a ne sacekati da nas izbace iz lige.Mogu napisati roman tad je se trebalo dici i **** ih usta.Ja se zamal ne potuko sa tim placenicima na par utakmica i okrenem se oko sebe vidim nema fajde niko nikog ne **** .Gledaj sela oko nas organizovaniji od nas pitamo se kako jednostavno imaju par privatnika koji to vode njih se pita i cao.Dok kod nas ovi cekaju ovu crkavicu od opstine da sebi uzmu i oni dobri lesinari shvatite lesinari.Igraci jos **** platu nisu primili o cemu mi pricamo.I na kraju fuzija procitati prethodno sto sam napisao nemozes se bagre rijesiti to im je izvor prihoda ako ko i udje hoce sabovici i njima slicni pare lafo koje su oni pozajmljivali odnosno pokrali sve.Davno smo se mi trebali dignuti sad je prohujalo sa vihorom
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
O cemu vi pricate kakva podmicivanja ne serite molim vas.
Ja znam da su se navijacima davale pare, ko fol za prevoze i za neke koreografije, a ustvari tim su se parama kupovali.MakeTZ je napisao/la:O cemu vi pricate kakva podmicivanja ne serite molim vas.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Nije ovo mjesto za te rasprave drug.classic je napisao/la:Ja znam da su se navijacima davale pare, ko fol za prevoze i za neke koreografije, a ustvari tim su se parama kupovali.MakeTZ je napisao/la:O cemu vi pricate kakva podmicivanja ne serite molim vas.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Vi koji zivite u nekom svom svijetu izadjite iz sobe prosetajte carsijom provjeravajte informacije oko kluba.Pare su se davale sto posto a ti make ako ti se ne svidja sta se pise nemoras da citas .Ovo ti je suva istina pa nisi slijep jebote otvori oci pogledaj te lazne navijace tokom perioda vojvode doceka posle ispadanja itd.Pametnom je dosta
- Invincibles
- Kontakt:
Drug bez uvrede,al' je l' moras u 90% postova spomenut kako placas ulaznice?Probisvjet je napisao/la:Ma realno sagledano! Fukare 0, mi stari 0 (jedino sto platimo ulaznicu), grad provincija...SiggySinatra je napisao/la:Svaka cast druze +20 !trojan5 je napisao/la:e bas mi je drago...
prvo smo grad ko qurac,a i navijacka skupina jos gora,bas smo fukare i to orginal !!!!
vecina na forumu se predstavlja kao oni naj vatreniji,i prosipaju silu neku,gdje netreba
a gdje treba, nigdje nikog..
e sad cemo se spojit sa proleterom.,![]()
uc eram slobodi,i jest klub ko qurac,navijaci i grad cijeli...sve ko qurac !!
Sve u svemu pobjeda ruralnog nad urbanim!
Najvece dostignuce je sjesti u otrcan auto i "naviti" folk-ruralnu muziku, otvoriti prozor da ga vide! Yebo majku primitivno-divljacku-glupu. Tuzla je havdika!

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
ne laprdajte nemate pojma.classic je napisao/la:Ja znam da su se navijacima davale pare, ko fol za prevoze i za neke koreografije, a ustvari tim su se parama kupovali.MakeTZ je napisao/la:O cemu vi pricate kakva podmicivanja ne serite molim vas.
- Neutralan88
- Kontakt:
Crveno se vama pise narednih jos eto 3 godine jer isti su na vlasti
Sloboda dita bivsa je propala dok su crveni harali, raja se nije opametila pa eto
ovaj mandat je rezervisan da FK Sloboda propadne jer ide ka tim stopama NAŽALOST
Ali se zato dobio preljep park sa statuom Tvrtka pa tu možete da duvate

Sloboda dita bivsa je propala dok su crveni harali, raja se nije opametila pa eto
ovaj mandat je rezervisan da FK Sloboda propadne jer ide ka tim stopama NAŽALOST

Ali se zato dobio preljep park sa statuom Tvrtka pa tu možete da duvate

- Probisvjet
- Kontakt:
Uvredio bih se da si rekao da ulazim djaba i sjedim u lozi sa onim supcima i jajarama.Invincibles je napisao/la: Drug bez uvrede,al' je l' moras u 90% postova spomenut kako placas ulaznice?

No reci mi jel ti placas ulaznicu kada gledas Arsenal ili ulazis besplatno?
U svakoj grupi ima svega, samo što se to ne priča po forumima, da se dušmani ne mogu naslađivat'. 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
100% su upravu o tome se ne treba pricat ovdje ni pod razno....al jbt jedne "kupovine " me posebno sramota , nedo bog da je to siroko poznato to bi tek crnjak bio iako je prilicno davno bilo 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- TzBulevar87
- Kontakt:
i
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 01 jan 2013, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
075
Svu istinu na vidjelo bez obzira ko je u pitanju prvo rascistimo izmedju nas pa tek onda mozemo pricati o klubu .Trule jabuke pocistiti .I dosta vise crnjaka,Sretna Nova Godina svim pravim iskrenim navijacima slobode .Zelja je da Sloboda stane na svoje noge prezivi i napuni tusanj i onda se najebe mame svima pozdrav
classic je napisao/la:Ja znam da su se navijacima davale pare, ko fol za prevoze i za neke koreografije, a ustvari tim su se parama kupovali.MakeTZ je napisao/la:O cemu vi pricate kakva podmicivanja ne serite molim vas.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.