legenda reala je napisao/la:Sevila je veliki klub, sigurno će i dobro zaraditi i Miroslav i Vojvodina, ali ja bih volio da je on otišo u klub tipa Herte, koja je pala i sad se polahko diže i vraća u Bundesku, a ima ime i renome
Tu bi bio glavni, a Principatus bi išao na svaku utakmicu
Sigurno je i ovo dobar transfer, ali mislim da bi Herta bila potez karijere i odskočna dacka koja bi ga vinula u sami vrh

Koliko znas igraca koji su ,igrajuci za Herthu ,kasnije prelaskom u neki veci klub napravili velike karijere ?
Ja ne znam za mnogo njih iskreno .
Dok su igrajuci za Sevillu Suker,Alves,Simeone,Keita,Caseres,Prosinecki,Baptista ...Svi kasnije napravili vrhunske karijere . Ne znam po cemu bi Hertha bila bolji izbor . Sevilla je pravi izbor za svakog mladog igraca koji ima predispozicije da postane vrhunski igrac . Sve je do njega .
viKK je napisao/la:Ne znam tačno koju formaciju igra Sevilla , ali možda ga trener planira gurnuti malo iza navasa , na neku poziciju desnog veznog, pa koji se u trenutku zadesi u boljoj poziciji taj i kreće u prodor..
Sad još ništa ni ne znamo , jel transfer završen ili nije , ali ne treba se odmah nadat , da ne bude ko sa Schalkeom..
Michel preferira formaciju 4-2-3-1 ,ali od kada se povrijedio Trochowskl ,cini mi se da su presli na formaciju 4-1-4-1 .Rakitic je otisao na na poziciji lijevog veznog ,Reyes i Navas napadaju po krilu,a iza njih Sevilla igra s uglavnom dva defanzivna vezna Medel-Maduro . U tom slucaju, njihova krila dolaze do izrazaja . Ne vidim umjesto koga bi tu Miro uletio . Mozda umjesto Reyesa ako ovaj ode u Fener.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡