4:0
Dakle Vedo i Salihovic, obadvojica jedan goal i jedna asistencija, inace citav Hoffenheim super jak.
Komentator pita Rangnicka kako je to kada se raspolaze sa Salihovicem i njegovom ljevicom.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ja!!! ja sam siguran da ce poceti sa jednim napadacem. ciro bi me strasno(pozitivno) iznenadio da pocne sa dva spica! eej usred portugala a dva spica! to bi bilo prehrabro. odoh raditiPrincipatus je napisao/la:Obadvojica su dobro nabrusita, da vidimo sta se Wolfsburgovci pokazati na weekendu.
Ko je jos misljenja da cemo igrati sa jednim spicem (Dzekom) u Portugalu i da ce Ibisevic sjediti na klupi?
dobarLegenda_BiH je napisao/la:Imal ko link od svi golova?
LINK
U pravu si vadio se guzicom.LeBronJamesKing je napisao/la:Vedo kralju malo si me razocaro ja sam veceras bio predvidio dva a ti samo jedan, hajd nema veze izvadio si se sa ass. V E D O K R A LJ
izvadio se sa guzicom?!LeBronJamesKing je napisao/la:Vedo kralju malo si me razocaro ja sam veceras bio predvidio dva a ti samo jedan, hajd nema veze izvadio si se sa ass. V E D O K R A LJ
džakailibu je napisao/la:izvadio se sa guzicom?!LeBronJamesKing je napisao/la:Vedo kralju malo si me razocaro ja sam veceras bio predvidio dva a ti samo jedan, hajd nema veze izvadio si se sa ass. V E D O K R A LJ
kada vidim nick malo mi je jasnije, nisam znao da je i funky pastuh sa nama :ugeek:
Dobar gol, vrlo agresivna i snazna akcija Ibisevica slicno kao i prosleg vikenda u Bundesligi kada je isto dao gol.noah je napisao/la:
eo vam goal
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, svrakino1921 i 30 gostiju.