NBA 2K13

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

MikiHJ
Kontakt:

Re: NBA 2K13

Post Postao/la MikiHJ » 20 nov 2012, 14:36

Jel probo ko igricu razmišljam je kupit pa dal ima ko iskustva?
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 27 nov 2012, 16:27

Ja kad isntaliram 2k i kad hocu da pokrenem izbaci mi "failed to initialize" ??

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 06 dec 2012, 17:09

Evo vam ispravan link za skidanje + crack
http://adf.ly/FebXq" onclick="window.open(this.href);return false;
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 06 dec 2012, 19:59

Igra li ko my player-a, ja igram vise puta ali svaki put mi se desi problem sa kompom, sad sam poceo igrati i draftovan sam od Portlanda kao 13. pik, mogao sam biti 8. ali sam odbio Wariorse i jos neke. Igrao do sada 32 utakmice i imamo omjer 25-7 uz 12 pobjeda u nizu, pokupio sve moguce plakate, bio rookie mjeseca, igrac mjeseca, Kerr i Johnson postali fanovi (i Justin Bieber :oops: ) itd... pa da vas pitam kako vi napredujete, kako vam ide, dokle ste dogurali itd...
Anfernee "Penny" Hardaway #1

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 06 dec 2012, 20:37

Poceo s Portlandom, sve super krenulo, bio na onim posterima, kad me odjednom izbacilo iz igrice i nisam mogao ući u save. Nisam više ni igrao od tada.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 11 dec 2012, 20:13

Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

westbroo
Kontakt:

Post Postao/la westbroo » 26 dec 2012, 22:29

Zna li neko rjesenje za ovaj problem: igrao sam 2k13 3-4 mjeseca i radilo je kako treba sve,međutim odjednom me izbacuje nakon unosenja onog datuma na pocetku kada pritisnem start samo na desktop izbaci. Izbrisao, ponovo instal al nece,skinuo novu verziju al nece ni to....pa ako neko zna rjesenje bio bih zahvalan da napise :oops:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 27 dec 2012, 20:48

e skinuo sa torrenta nba 2k13 i to dobar je torrent kad procitam komentare i mnogo ima seedera i onih L( leechera XD ? nmg se sjetit tacno )

Instalirao sve fino al mi nema tona? Jel ima nekakav patch koji bi mi mogao to popraviti? Jedva sam napravio na dzojstiku da igram jbt.. sad moram poteze skontat :D

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 29 dec 2012, 00:14

Uh danas sa jaranima igrao.. HARDEN MASINA! Inace on mi za sad u OKLAHOMI dok ne sredim rostere :D

Zvuk jos da nastimam i to je to

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 29 dec 2012, 14:01

vjerovatno se problem krije u directx-u. skini najnoviji direct x i apdejtaj.

ako ti ni to ne pomogne, onda instaliraj directx koji ti je došao uz igricu, mora bit u nekom od foldera kad raspakuješ sve.

ako to ne popravi, onda je vjerovatno problem u drajverima za zvučnu karticu. posjeti oficijelnu stranicu i skini najnovije drajvere za svoju karticu.

btw. dobar harden, kad igram sa rocketsima, ako igram po 5 minuta i zabijem 50 poena, brada zabije 30+

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 29 dec 2012, 14:12

azTer je napisao/la:vjerovatno se problem krije u directx-u. skini najnoviji direct x i apdejtaj.

ako ti ni to ne pomogne, onda instaliraj directx koji ti je došao uz igricu, mora bit u nekom od foldera kad raspakuješ sve.

ako to ne popravi, onda je vjerovatno problem u drajverima za zvučnu karticu. posjeti oficijelnu stranicu i skini najnovije drajvere za svoju karticu.

btw. dobar harden, kad igram sa rocketsima, ako igram po 5 minuta i zabijem 50 poena, brada zabije 30+
Mi igrali po 5 minuta cetvrtinu ja zabio preko 100 poena :lol:

Jos nismo bas odbranu naucili igrat? Dal mi mozes reci nekakav potez sa igracima za driblanje? Ne alley oop vec solo prodori i driblinzi?

:D

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 29 dec 2012, 14:22

igraj protiv kompjutera pa da vidiš kako ćeš zabit 100 :lol: drži L1 kad braniš poziciju, igrač zauzme čvršći stav, na desni analog namjesti odbranu, tj. da igrač "maše" rukama, da može spriječit pas.

samim tim što se brže krećeš sa igračem, to ti je osnovni dribling. igrači koji imaju skill ankle breaker ili čak i acrobat, mogu se lako riješit čuvara, samo se brzo krećeš s njima, npr. kreneš trčat naprijed i onda naglo staneš, nerijetko igrač koji te čuva ode po ćevape :mrgreen: ostali driblinzi su na desnom analogu (pritisneš gore-dolje, ili okreneš analog...). to je ono što ja najviše koristim. naravno, i neizbježni dribling za lažiranje šuta, tako se lako riješiš naivnih/loših odbrambenih igrača i na otvorenom šutu i u postu.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 29 dec 2012, 20:18

azTer je napisao/la:igraj protiv kompjutera pa da vidiš kako ćeš zabit 100 :lol: drži L1 kad braniš poziciju, igrač zauzme čvršći stav, na desni analog namjesti odbranu, tj. da igrač "maše" rukama, da može spriječit pas.

samim tim što se brže krećeš sa igračem, to ti je osnovni dribling. igrači koji imaju skill ankle breaker ili čak i acrobat, mogu se lako riješit čuvara, samo se brzo krećeš s njima, npr. kreneš trčat naprijed i onda naglo staneš, nerijetko igrač koji te čuva ode po ćevape :mrgreen: ostali driblinzi su na desnom analogu (pritisneš gore-dolje, ili okreneš analog...). to je ono što ja najviše koristim. naravno, i neizbježni dribling za lažiranje šuta, tako se lako riješiš naivnih/loših odbrambenih igrača i na otvorenom šutu i u postu.
Brate hvala puno sad da malo nesto ti kazem :D. Uglavnom ovo je kod jarana i on je to pravio sam. Prvi put kad smo upalili dzojstik i nba. Nismo mogli hodat. Onda je on napravio u opcijama kontrole i sve to.. Ja jucer pokusajem sa desnim analogom da izvedem neki vrag jer se sjecam da sam prije radio na nba 2006 cini mi se il koja je vec bila i moglo a sinoc nije htjelo.. Vjerovatno nije stimao u opcijama nista oko analoga.

I sta je kod tebe L1 kad igrac ti ima loptu? Posto vjerovatno nam L1 nije isto.. on je stimao po svom ukusu :lol:

I hvala ti za sve sto si gore napisao ;)

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 30 dec 2012, 12:43

T.Lawson
A.Iggy
R.Gay
K.Faried
J.McGee

6 igrac
P.George

LETS WIN SOME TITLES. :twisted:
Unico amore sei!
❤️🖤

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 dec 2012, 14:04

Ja krenuo sa Kingsima u sezonu, sve fino, po 10 minuta četvrtina. Poeni u prosjeku oko 100 ..napravim FM i nisam više zaigrao NBA. Al' morat' ću 8-)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 30 dec 2012, 14:37

soxx je napisao/la:
azTer je napisao/la:igraj protiv kompjutera pa da vidiš kako ćeš zabit 100 :lol: drži L1 kad braniš poziciju, igrač zauzme čvršći stav, na desni analog namjesti odbranu, tj. da igrač "maše" rukama, da može spriječit pas.

Brate hvala puno sad da malo nesto ti kazem :D. Uglavnom ovo je kod jarana i on je to pravio sam. Prvi put kad smo upalili dzojstik i nba. Nismo mogli hodat. Onda je on napravio u opcijama kontrole i sve to.. Ja jucer pokusajem sa desnim analogom da izvedem neki vrag jer se sjecam da sam prije radio na nba 2006 cini mi se il koja je vec bila i moglo a sinoc nije htjelo.. Vjerovatno nije stimao u opcijama nista oko analoga.

I sta je kod tebe L1 kad igrac ti ima loptu? Posto vjerovatno nam L1 nije isto.. on je stimao po svom ukusu :lol:

I hvala ti za sve sto si gore napisao ;)
mora se napravit posebno i desni analog tamo u postavkama. ako ne napravi, onda nikako ne radi ili služi kao i tipke (za šut, pas i to). ne znam šta je tačno kod mene L1 (sad sam na poslu pa ne mogu provjerit), ali znam da mi je L2 pozivanje napada. ako duže držiš L2, tim primjenjuje pick and roll, ako tapkaš L2, onda pick and pop. probaj i to naučit, vrlo dobra stvar kad igraš sa malo slabijim ekipama (houston je isto dobar za pick and roll, harden i lin su brzi, a ašik je jak kao stijena). :)

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 30 dec 2012, 14:46

Igram ja protiv kompjuter i zabijem vise od 100 koseva s tim da primis ja vise od 130 koseva :lol: :lol: (12 min cetvrtina) :D :D

Damir Dzumhur!!!!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 30 dec 2012, 15:13

mislio sam na četvrtine po 5 minuta.
soxx je napisao/la: Mi igrali po 5 minuta cetvrtinu ja zabio preko 100 poena :lol:

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 30 dec 2012, 16:19

azTer je napisao/la:mislio sam na četvrtine po 5 minuta.
soxx je napisao/la: Mi igrali po 5 minuta cetvrtinu ja zabio preko 100 poena :lol:
To skoro pa i nemoguce. Koliko su trica dali? Sad sam jedan mec odigrao cetvfrtina po 5 min. pobjedio 54-52 s tim da skoro pola dugog poluvremena osimulirao. A prije toga sam gubio 10 poena razlige :lol: :lol: :lol: :lol:

Igram My Player i trenutno sam u Miami i igram 10-15 min. po mecu i 10 koseva po mecu i 8-9 ass po mecu. :D

Damir Dzumhur!!!!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 30 dec 2012, 18:23

To skoro pa i nemoguce.
Slideri misle suprotno.
Unico amore sei!
❤️🖤

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.