Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutralan88
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la Neutralan88 » 30 dec 2012, 14:41

Prdo je napisao/la:Da onaj frajer nije spomenuo Kosovo ja ne bi nikad RS,al šta ćeš vidi se da je ostalo još bolesnika i zavisnika od rata i na bošnjačkoj strani(čast izuzetcima).

Devil ne dipr.
Smrdo ja sam ti istinu rekao samo sto se tice Kosova jer fakat ih je priznala FIFA, nisam spomenuo Sandzak al bit ce prilike ako bog da ;)

Nego jel ovo za stevu sigurica? Ima li sts oficijelno?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 dec 2012, 15:19

Prdo je napisao/la:Priču ćemo nastaviti kad reprezentacija BIH ode na jedno veće takmičenje(Evropsko,Svetsko prvenstvo).

Što se tiče Kosova ja sam nešto načuo da bi mogla biti prijateljska utakmica Kosovo-Republika Srpska(kao u fazonu dve države koje su predale za samostalnost).

Manite se te vaše politike..
Ti priču nećeš nigdje nastaviti. Mi hoćemo.
:D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 30 dec 2012, 17:18

Prdo,jarane,svaka tebi cast! Odavno nisam vidio da se 3 stranice gluposti napisu zbog SAMO JEDNOG lika.
Idol si!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 dec 2012, 17:45

prdo :lol: :lol:

ja sam negdje procit´o da ce jesus navas napustiti klub :?
men´ se cini da se povezivao sa arsenalom :?
moram pitati arsenalovce 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 dec 2012, 18:03

Ne znam tačno koju formaciju igra Sevilla , ali možda ga trener planira gurnuti malo iza navasa , na neku poziciju desnog veznog, pa koji se u trenutku zadesi u boljoj poziciji taj i kreće u prodor..
Sad još ništa ni ne znamo , jel transfer završen ili nije , ali ne treba se odmah nadat , da ne bude ko sa Schalkeom..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 dec 2012, 21:12

Sevila je veliki klub, sigurno će i dobro zaraditi i Miroslav i Vojvodina, ali ja bih volio da je on otišo u klub tipa Herte, koja je pala i sad se polahko diže i vraća u Bundesku, a ima ime i renome ;)
Tu bi bio glavni, a Principatus bi išao na svaku utakmicu :P

Sigurno je i ovo dobar transfer, ali mislim da bi Herta bila potez karijere i odskočna dacka koja bi ga vinula u sami vrh ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 dec 2012, 22:22

viKK je napisao/la:Ne znam tačno koju formaciju igra Sevilla , ali možda ga trener planira gurnuti malo iza navasa , na neku poziciju desnog veznog, pa koji se u trenutku zadesi u boljoj poziciji taj i kreće u prodor..
Sad još ništa ni ne znamo , jel transfer završen ili nije , ali ne treba se odmah nadat , da ne bude ko sa Schalkeom..
Tipicna formacija u danasnje vreme 4-5-1 sa brzom transformacijom u 4-3-3 jer to dozvoljavaju odlicna ofanzivna krila Navas i Perotti.
Defanzivno ne moze,to vec prerasta u desnog beka a Miroslav nema defanzivni nivo koji zahteva fudbal na ozbiljnom nivou kakav je primera.Jeste da su im defanzivci "truli" u vidu Cicinha i Cokea ali ipak imaju kakvu takvu defanzivnu igru. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 dec 2012, 22:23

legenda reala je napisao/la:Sevila je veliki klub, sigurno će i dobro zaraditi i Miroslav i Vojvodina, ali ja bih volio da je on otišo u klub tipa Herte, koja je pala i sad se polahko diže i vraća u Bundesku, a ima ime i renome ;)

Sigurno je i ovo dobar transfer, ali mislim da bi Herta bila potez karijere i odskočna dacka koja bi ga vinula u sami vrh ;)
Koliko znas igraca koji su ,igrajuci za Herthu ,kasnije prelaskom u neki veci klub napravili velike karijere ?
Ja ne znam za mnogo njih iskreno .
Dok su igrajuci za Sevillu Suker,Alves,Simeone,Keita,Caseres,Prosinecki,Baptista ...Svi kasnije napravili vrhunske karijere . Ne znam po cemu bi Hertha bila bolji izbor . Sevilla je pravi izbor za svakog mladog igraca koji ima predispozicije da postane vrhunski igrac . Sve je do njega .
viKK je napisao/la:Ne znam tačno koju formaciju igra Sevilla , ali možda ga trener planira gurnuti malo iza navasa , na neku poziciju desnog veznog, pa koji se u trenutku zadesi u boljoj poziciji taj i kreće u prodor..
Michel preferira formaciju 4-2-3-1 ,ali od kada se povrijedio Trochowskl ,cini mi se da su presli na formaciju 4-1-4-1 .Rakitic je otisao na na poziciji lijevog veznog ,Reyes i Navas napadaju po krilu,a iza njih Sevilla igra s uglavnom dva defanzivna vezna Medel-Maduro . U tom slucaju, njihova krila dolaze do izrazaja . Ne vidim umjesto koga bi tu Miro uletio . Mozda umjesto Reyesa ako ovaj ode u Fener.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 dec 2012, 22:38

Stevanovic je zaista veliki potencijal i odlaskom u Spaniju napravio bi odlican potez ,imao bi sve preduslove da jos vise napreduje i postane vrhunski fudbaler.. ne vidim zatso ne bi mogao igrati ispred Navasa,pogotovo ako on ili Reyes napuste klub...Mire uz rad i dobar pristup moze svakog igraca gurnuti iz prve postave,pa i Navasa... Sevilja je ipak veliki klub,nije dzaba Maradona igrao u tom klubu,ili Suker,Prosinecki....tu igraju samo najbolji,budimo realni!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 dec 2012, 22:40

legenda reala je napisao/la:ja bih volio da je on otišo u klub tipa Herte, koja je pala i sad se polahko diže i vraća u Bundesku, a ima ime i renome ;)
Hehe, ma to bi bio vrh, odmah godisnju kartu kupiti (duze ne treba jer vec su sljedecu godinu ponovo u 2. BL :D ), ja cekam vec odavno da neki nas igrac predje u Herthu. :D

Dali je ovaj transfer sad 100% ili?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 dec 2012, 22:59

juznjak> je napisao/la: Koliko znas igraca koji su ,igrajuci za Herthu ,kasnije prelaskom u neki veci klub napravili velike karijere ?
Beinlich, Kovač, Deisler, Kopke, Basler...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 dec 2012, 23:02

Monolog je napisao/la:
juznjak> je napisao/la: Koliko znas igraca koji su ,igrajuci za Herthu ,kasnije prelaskom u neki veci klub napravili velike karijere ?
Pantela. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 dec 2012, 23:04

:lol: :lol: :lol: :lol: rasni golgeter.
Realno nekadašnja Hertha u kojoj su igrali navedeni, sa ovom sad ima vrlo malo zajedničkih stvari.
DRUG NEBI TI PUNCA

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 dec 2012, 23:06

Devil je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Pantela. :mrgreen:
Ni blizu onog sto je Sevilla "podigla" 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 dec 2012, 23:13

@Južnjak je zaboravio i daniela alvesa, i sergia ramosa
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ProfLSP
Kontakt:

Post Postao/la ProfLSP » 30 dec 2012, 23:21

Sevilla je mali klub i za Spaniju a kamoli za Evropu.Otprilike kao Vojvodina ili Zeljeznicar u bivsoj drzavi. Maradona je tamo igrao tek na zalasku karijere.Sevilja je 6-7 klub Spanije.Ispred nje su Real,Barca,Atletico,Bilbao,Valencia,Betis..

EDIT,Juznjak,Caceres nije mogao proci u Barci pa je otisao u SevilLU,Prosinecki je igrao isto posle zenita,Reyes je rodjen tu i odmah je presao u Arcenal pa se vratio kada je popusio u Arsenalu....tamo je igrao i Suker koji se nije kotirao kao dobar igrac u to vrijeme i nije mogao preci u jaci klub.Od njega su bolje stajali Boksic,Pancev,Radmilo Mihajlovic itd.Za Sevillu navijaju Arapi iz tog dijela Spnaije...mislim porijeklom Arapi.A Betis je gradski klub,aristokratski,spanski i te varijante.U Sevilli je dugo bio kapiten Ivica Dragutinovic...drzali su ga u klubu dok vise nije mogao hodati.Kanute se jedino njega plasio :mrgreen:
Zadnja izmjena: ProfLSP, dana/u 30 dec 2012, 23:38, ukupno mijenjano 2 puta.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 dec 2012, 23:37

ProfLSP je napisao/la:Sevilla je mali klub i za Spaniju a kamoli za Evropu.Otprilike kao Vojvodina ili Zeljeznicar u bivsoj drzavi. Maradona je tamo igrao tek na zalasku karijere.Sevilja je 6-7 klub Spanije.Ispred nje su Real,Barca,Atletico,Bilbao,Valencia,Betis..
Gdje tu Betis izvuce duse ti :lol: ,ni pod razno taj klub ne moze biti ispred Seville.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 30 dec 2012, 23:40

ljudi sta vam je to i nisu toliko bitne stvari koliko je klub velik,ako je standardni prvoligas a pri tom klub koji ima neki cilj vise od samog opstanka u ligi,pa svaki igrac koji ode sa ovih prostra u standardni prvoligas u lige petice je napravio strasnu stvar,a da pritom nije iz ekipa velike yu4

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 dec 2012, 23:43

harishp je napisao/la:
ProfLSP je napisao/la:Sevilla je mali klub i za Spaniju a kamoli za Evropu.Otprilike kao Vojvodina ili Zeljeznicar u bivsoj drzavi. Maradona je tamo igrao tek na zalasku karijere.Sevilja je 6-7 klub Spanije.Ispred nje su Real,Barca,Atletico,Bilbao,Valencia,Betis..
Gdje tu Betis izvuce duse ti :lol: ,ni pod razno taj klub ne moze biti ispred Seville.
Može zato Deportivo, a tu je negdje i Sociedad. U biti, kao da je toliko bitna ta prošlost (nema veze sa trenutnim razvojem igrača), nema je ni Manchester City pa su trenutno u top 10 klubova u Evropi.

ProfLSP
Kontakt:

Post Postao/la ProfLSP » 30 dec 2012, 23:44

harishp je napisao/la:
Betis ima veci stadion,vise navijaca u samom gradu.Betis je gradski klub.Za Sevillu navijaju Arapi iz andaluzijskih sela,zato se cesto mogu vidjeto na njenim tekmama zastave i salovi na arapskom jeziku.Istina,Sevilla u zadnje vrijeme ima 2 kupa eufa,ali u Spaniji je sami jednom bila prvak.Kao i Betis.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, CAGarfia, hurem i 29 gostiju.