I ja se slazem sa ovim ali ima Glory pa mozemo uzivat taj danMakeTZ je napisao/la:Mogli su puno bolja imena dovest za novogodisnji event.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
I ja se slazem sa ovim ali ima Glory pa mozemo uzivat taj danMakeTZ je napisao/la:Mogli su puno bolja imena dovest za novogodisnji event.
jao idi biži bafera je napisao/la:Cigano vs Cain : tu ne mogu biti objektivan jer sam ja veliki fan Dos Santosa i volio bi da odbrani titulu. prosli mec je Cain imao povredu koljena tako da ce ovo sada biti najbolji test za Juniora u karijeri. ako ga ni Velasquez ne srusi onda sumnjam da i taj Reem ima sta traziti protiv Dos Santosa jer njegov box je najbolji koji sam ja ikad vidio u MMA-a. ima covjek i snagu i brzinu i tehniku.
ja uvijek favorizujem belchera jer mi je drag borac. a sto se samog ishoda meca tice obojica mogu pobjediti zavisi kakve okolnosti budu...work je napisao/la:I meni se sviđa event. Ruku na srce, možda nije pretrpan zvučnim imenima, ali su matchupi dobri i borci su dosta atraktivni. Malo mi je samo žao zbog otkaza Weidmana, onda bi car bio "the s***"![]()
U prvih nekoliko mjeseci iduće godine su također odlični cardovi, no ne treba slutiti pu pu pu. Malo malo neko otpadne zbog povrede.
Upratio sam da mnogi favoriziraju Bechera protiv Okamia. Škakljiva mi je to borba pravo. Čini mi se da je Okami pomalo podcijenjen. Ne znam, ne treba me uzet za ozbiljno povodom toga jer sam stavio neke pare na Okamia, tako da podsvjesno očekujem da čitam kako je Okami apsolutni favorit.![]()
Kao i većinu prethodnih priredbi, jedva čekam početak ove, samo mi neka šuhva da će me san prevladati taman pred početak main carda. :kofein
sretna nova godina i sve najbolje i tebi.alevkov je napisao/la:jao idi biži bafera je napisao/la:Cigano vs Cain : tu ne mogu biti objektivan jer sam ja veliki fan Dos Santosa i volio bi da odbrani titulu. prosli mec je Cain imao povredu koljena tako da ce ovo sada biti najbolji test za Juniora u karijeri. ako ga ni Velasquez ne srusi onda sumnjam da i taj Reem ima sta traziti protiv Dos Santosa jer njegov box je najbolji koji sam ja ikad vidio u MMA-a. ima covjek i snagu i brzinu i tehniku.drug sretna nova god btw
Keeping the distance je parola JDSa i to mu je uvijek upalilo pa mislim da ćemo i ovaj put gledati dosta stand up. Sa druge strane očekujem mnoge Legkicks od Caina, bez obzira na formu Legkick je standardno oružje protiv agilnosti i transicije. Konkretno mislim da će koristiti Legkick - jab - combo i tako pripremati takedown. Funkcija Legkicka je da protivnik prebaci momentum na drugu nogu i tako postane meta doublesa ili singlesa sa distance. Problem je u tome što JDS ima punch koji Caina može kompletno izbaciti iz pokušaja. Isto pa skoro ništa se nezna o JDSovom wrestling i bjj iako je došao u MMA kroz bjj - možda zato ima taj takedown defenceJDS 4 TKO.
Slažem se sa ovim što je poslić napisao da je Okami v Belcher isjednačen matchup, ali meni je lično Perez v Bloodworth najinteresantniji matchup cijelog eventa.
Da pitam kad počinje na facebook, oko 1.20?
jeste al na PPV, nazalost nema na obicnom :/IlPrincipe je napisao/la:Na Fight Channelu u 3 počinju Eventi !
Da piše Reach 77 mada mi nije neš ta priča o rasponu pretjerano jasna, po izgledu je kao da JDS ima slabu prednost. Bitno je da su oba 100% spremni, sve ostalo si dobro rekao, ista pitanja se postavljaju kao i prije prvog meča samo što sada znamo da ga JDS može knockoutirati.fera je napisao/la:ja uvijek favorizujem belchera jer mi je drag borac. a sto se samog ishoda meca tice obojica mogu pobjediti zavisi kakve okolnosti budu...work je napisao/la:I meni se sviđa event. Ruku na srce, možda nije pretrpan zvučnim imenima, ali su matchupi dobri i borci su dosta atraktivni. Malo mi je samo žao zbog otkaza Weidmana, onda bi car bio "the s***"![]()
U prvih nekoliko mjeseci iduće godine su također odlični cardovi, no ne treba slutiti pu pu pu. Malo malo neko otpadne zbog povrede.
Upratio sam da mnogi favoriziraju Bechera protiv Okamia. Škakljiva mi je to borba pravo. Čini mi se da je Okami pomalo podcijenjen. Ne znam, ne treba me uzet za ozbiljno povodom toga jer sam stavio neke pare na Okamia, tako da podsvjesno očekujem da čitam kako je Okami apsolutni favorit.![]()
Kao i većinu prethodnih priredbi, jedva čekam početak ove, samo mi neka šuhva da će me san prevladati taman pred početak main carda. :kofein
sretna nova godina i sve najbolje i tebi.alevkov je napisao/la:jao idi biži bafera je napisao/la:Cigano vs Cain : tu ne mogu biti objektivan jer sam ja veliki fan Dos Santosa i volio bi da odbrani titulu. prosli mec je Cain imao povredu koljena tako da ce ovo sada biti najbolji test za Juniora u karijeri. ako ga ni Velasquez ne srusi onda sumnjam da i taj Reem ima sta traziti protiv Dos Santosa jer njegov box je najbolji koji sam ja ikad vidio u MMA-a. ima covjek i snagu i brzinu i tehniku.drug sretna nova god btw
Keeping the distance je parola JDSa i to mu je uvijek upalilo pa mislim da ćemo i ovaj put gledati dosta stand up. Sa druge strane očekujem mnoge Legkicks od Caina, bez obzira na formu Legkick je standardno oružje protiv agilnosti i transicije. Konkretno mislim da će koristiti Legkick - jab - combo i tako pripremati takedown. Funkcija Legkicka je da protivnik prebaci momentum na drugu nogu i tako postane meta doublesa ili singlesa sa distance. Problem je u tome što JDS ima punch koji Caina može kompletno izbaciti iz pokušaja. Isto pa skoro ništa se nezna o JDSovom wrestling i bjj iako je došao u MMA kroz bjj - možda zato ima taj takedown defenceJDS 4 TKO.
Slažem se sa ovim što je poslić napisao da je Okami v Belcher isjednačen matchup, ali meni je lično Perez v Bloodworth najinteresantniji matchup cijelog eventa.
Da pitam kad počinje na facebook, oko 1.20?
btw jel cain i dos santos imaju isti reach ? zanima me zbog jab distance ko ce to kontrolisati... jer sumnjam da ce cigano bacati neke nozne udarce ako ne mora zbog cainovog hrvanja. ne znam kako se mec blizi imam neki osjecaj da ce ga cain srusiti. i to bi bilo interesantno vidjeti jer jos ne znamo kakav je junior kada je na leđima. zamisli submita ga cigano... kako bi se onda svi teskasi bojali tog covjeka.
mislim da je cigano prilicno dobar hrvac i jos boji u BJJ ali da izgleda jednolicno jer ne zeli mijenjati taktiku za koju jos niko nema odgovor i vjerovatno ce se i u ovom mecu drzati boksanja osim ako ga cai ne primora da promijeni taktiku.
Nije lahko. Iako je, ja mislim znao, da će Cain pokušati ići što prije u parter, malo ga je izenadila sama agresivnost. Junior je navikao da se bori sa distance, što mu Cain ne dozvoljava, konstantno je na njemu, kao zaljepljen. Teško je i zamisliti koja je to sila kad 110-ak kila velikom brzinom krene na tebe i kada te konstantno pritišće, vro iscrpljujuće, što Cainov kardio predstavlja samo u boljem svjetlu. Pisat ću malo detaljnije poslije.tyler durden je napisao/la:Koja promaja od borbe, pa JDS usao pjan u borbu. Nit ima odbrane nit napada, nit taktike. Nesto ovdje ne stima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.