Ko li je ovaj Diakite, prvi put čujem za njegaTancredi Palmeri @tancredipalmeri
Liverpool contacted Lazio for defender Diakitè according to Sky Italy
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
svi se nadamo da necemo,svi al tesko je reci.fera je napisao/la:evo sad na pola sezone blizi smo zadnjem mjestu nego prvom, blize nam je zona ispadanja nego liga prvakaOtelo je napisao/la:Samo se vi smijte al mi smo 8 bodova od Championshipa,ne bi me cudilo da se bude citirao fera i njegova antologijska "uspjeh ce biti ako izborimo ostanak" uz komentare e moj Fera previse si ocekivaosamo se naadm da ove komentare da sam previse ocekivao necu citati
Sutra ako ne dobijemo QPR ne znam sta ce biti,mislim da ce "glave "da lete po Melwoodu i Liverpoolu(barem onom crvenom dijelu).Ne brinem se za Brendana,al otkad Scouser nosa njegov avatar ne pise mu se dobro.
Mogao bi Downing prvi da izleti,pa za njim Henderson a bgm i Cole.
Sto se sutrasnje postave tice nadam se da ce Shevley biti na klupi uz zabranu prilaska protivnickom kaznenom prostoru jer kad on udje tu i primi loptu i ja se bojim da mi ne uleti kroz prozor.
Uvijek se mozemo nadati trenutku inspiracije Gerrarda,Suareza pa i Downinga.Paklenoj lopti Glena ili nekoj bombi Allena(

Pobjeda od 1:0 bi bila dovoljna.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I onda se nađe neko pričati da Walcott nije dovoljno dobar za Liverpool.
Sve sami stručnjaci na ovoj temi.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Hvala Bogu više niko nevjeruje u Ligu Prvaka, sad se na miru možemo posvetiti borbi za opstanak. QPR sutra ćemo dobiti, sa Sunderlandom remizirati, od Uniteda izgubiti ... Znaš ono, tipična Liverpulska idila.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Liverpool8
- Kontakt:
Rafa Benitez : Liverpul je fantastican.
Hvala ti legendo!
Hvala ti legendo!
Samo nemoj dolaziti na našu timu prije utakmice,baksuze jedan.Henderson je napisao/la:Hvala Bogu više niko nevjeruje u Ligu Prvaka, sad se na miru možemo posvetiti borbi za opstanak. QPR sutra ćemo dobiti, sa Sunderlandom remizirati, od Uniteda izgubiti ... Znaš ono, tipična Liverpulska idila.

- Rockefeller
- Kontakt:
Igra za QPR. Prošle sezone došao na posudbu iz Nancya, pa onda ovog ljeta i otkupljen. Nije za Liverpoola.Carlo je napisao/la:Ko li je ovaj Diakite, prvi put čujem za njegaTancredi Palmeri @tancredipalmeri
Liverpool contacted Lazio for defender Diakitè according to Sky Italy

Ovog igrača uzmite. http://www.transfermarkt.de/de/benjamin ... 54171.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeftiniji od Cabayea, a mogao bi u EPL biti kao Cabaye.

PS: Odavno nisa linkovo neku riječ, šta radim pogrešno? Zar se ne radi ovako [img=www.1234AA.ba]Riječ[/img]? Izvinite na offtopicu, al' drugi put mi se dešava.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Baš toHenderson je napisao/la:Hvala Bogu više niko nevjeruje u Ligu Prvaka, sad se na miru možemo posvetiti borbi za opstanak. QPR sutra ćemo dobiti, sa Sunderlandom remizirati, od Uniteda izgubiti ... Znaš ono, tipična Liverpulska idila.

You'll never walk alone.
La Gazzetta dello Sport reporting Liverpool have made contact for Inter's Wesley Sneijder and ready to pay €10m (£8.2m).
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
rekao bih da će prije u tottenham ali eto možda Bog i nas pogledaanfield je napisao/la:La Gazzetta dello Sport reporting Liverpool have made contact for Inter's Wesley Sneijder and ready to pay €10m (£8.2m).

AVB je rekao da neće biti pojačanja. Kako bi nam samo dobro došao Sneijder. Nadam se da će mu dati platu koliku on zahtjeva, naravno ukoliko je ovo uopšte istina.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
pa normalno da ne vjerujemo kad je Rodgers obecao drugo mjesto,pa se mi pomirili sa tim(al i to je LP).VolimLiverpool je napisao/la:Baš toHenderson je napisao/la:Hvala Bogu više niko nevjeruje u Ligu Prvaka, sad se na miru možemo posvetiti borbi za opstanak. QPR sutra ćemo dobiti, sa Sunderlandom remizirati, od Uniteda izgubiti ... Znaš ono, tipična Liverpulska idila.
Mozda je mislio na 2 mjesto od zada?Ko ce ga znati?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Proslu smo izgubili,a slijedeci ovu nasu dosadasnju logiku danas bi trebali pobijediti 

ZZ
- supersonicnigerrard
- Kontakt:
Danas bi volio da izgubimo, neznam zasto, al mi je vise ova igra dopi.dilamoj uzor-S.G je napisao/la:Proslu smo izgubili,a slijedeci ovu nasu dosadasnju logiku danas bi trebali pobijediti

valjda ce se i ovi nasi opametiti pa dovesti nekog vanjskog trenera, Englezi su trube, dovode sebi drage igrace koje su trenirali ranije i kako koji trener odlazi i drugi dolazi, rjesavamo ih se posto zasto

Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
Adam Morgan sa našim najboljim veznim redom

- Marsal
- Kontakt:
Sneijder je mačak u vreći, poprilično islužen igrač koji više nikada neće dostići top formu kakvu je imao, ma ni blizu, još pritom kad uzmeš njegovu plaatu u obzir. 10 miliona eura godišnje, bitch please. Za mene je Stevie G za njega i dalje igračina i ne bi Sneijder ništa novo i bolje donio Liverpoolu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal objasnio za Snajdera,a i to je to med. patka svakako, i to pogolema
.
Što ne igraju u 14 i 30,valja mi sad čekad 5 sati do utakmice
.

Što ne igraju u 14 i 30,valja mi sad čekad 5 sati do utakmice

- Paraglajder
- Kontakt:
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Prenosi li koji sportklub danasnju utakmicu
Ja nemam taj kanal ali idem u goste ( maksuz
) pa cemo ga nafatati.
Ocekujem pobjedu danas, nikako laganu ali eto, bar jedan gol razlike u nasu korist. Suarez mora pogoditi. Sto se tice Diakitea, treba nam jedan crnac nazad, lik je ko stijena. ( Samo ne znam sto ce nam stoper ukoliko ne planiraju prodati nekog / Skrtel - Agger
) - Carra se oprasta ali i dalje imamo Kellya i Coatesa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.