Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 29 dec 2012, 22:08

Tancredi Palmeri @tancredipalmeri
Liverpool contacted Lazio for defender Diakitè according to Sky Italy
Ko li je ovaj Diakite, prvi put čujem za njega
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 29 dec 2012, 22:10

fera je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Samo se vi smijte al mi smo 8 bodova od Championshipa,ne bi me cudilo da se bude citirao fera i njegova antologijska "uspjeh ce biti ako izborimo ostanak" uz komentare e moj Fera previse si ocekivao
evo sad na pola sezone blizi smo zadnjem mjestu nego prvom, blize nam je zona ispadanja nego liga prvaka :D samo se naadm da ove komentare da sam previse ocekivao necu citati :mrgreen:
svi se nadamo da necemo,svi al tesko je reci.

Sutra ako ne dobijemo QPR ne znam sta ce biti,mislim da ce "glave "da lete po Melwoodu i Liverpoolu(barem onom crvenom dijelu).Ne brinem se za Brendana,al otkad Scouser nosa njegov avatar ne pise mu se dobro.
Mogao bi Downing prvi da izleti,pa za njim Henderson a bgm i Cole.
Sto se sutrasnje postave tice nadam se da ce Shevley biti na klupi uz zabranu prilaska protivnickom kaznenom prostoru jer kad on udje tu i primi loptu i ja se bojim da mi ne uleti kroz prozor.
Uvijek se mozemo nadati trenutku inspiracije Gerrarda,Suareza pa i Downinga.Paklenoj lopti Glena ili nekoj bombi Allena( :lol: :lol: :lol: ).
Pobjeda od 1:0 bi bila dovoljna.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 29 dec 2012, 22:24

I onda se nađe neko pričati da Walcott nije dovoljno dobar za Liverpool. :roll: Sve sami stručnjaci na ovoj temi.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 dec 2012, 22:30

Hvala Bogu više niko nevjeruje u Ligu Prvaka, sad se na miru možemo posvetiti borbi za opstanak. QPR sutra ćemo dobiti, sa Sunderlandom remizirati, od Uniteda izgubiti ... Znaš ono, tipična Liverpulska idila.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 29 dec 2012, 22:32

Rafa Benitez : Liverpul je fantastican.

Hvala ti legendo!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 29 dec 2012, 22:32

Henderson je napisao/la:Hvala Bogu više niko nevjeruje u Ligu Prvaka, sad se na miru možemo posvetiti borbi za opstanak. QPR sutra ćemo dobiti, sa Sunderlandom remizirati, od Uniteda izgubiti ... Znaš ono, tipična Liverpulska idila.
Samo nemoj dolaziti na našu timu prije utakmice,baksuze jedan. slika

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 29 dec 2012, 22:45

Carlo je napisao/la:
Tancredi Palmeri @tancredipalmeri
Liverpool contacted Lazio for defender Diakitè according to Sky Italy
Ko li je ovaj Diakite, prvi put čujem za njega
Igra za QPR. Prošle sezone došao na posudbu iz Nancya, pa onda ovog ljeta i otkupljen. Nije za Liverpoola. :)

Ovog igrača uzmite. http://www.transfermarkt.de/de/benjamin ... 54171.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jeftiniji od Cabayea, a mogao bi u EPL biti kao Cabaye. :D

PS: Odavno nisa linkovo neku riječ, šta radim pogrešno? Zar se ne radi ovako [img=www.1234AA.ba]Riječ[/img]? Izvinite na offtopicu, al' drugi put mi se dešava. :?

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 30 dec 2012, 00:31

Henderson je napisao/la:Hvala Bogu više niko nevjeruje u Ligu Prvaka, sad se na miru možemo posvetiti borbi za opstanak. QPR sutra ćemo dobiti, sa Sunderlandom remizirati, od Uniteda izgubiti ... Znaš ono, tipična Liverpulska idila.
Baš to :D
You'll never walk alone.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 30 dec 2012, 02:18

La Gazzetta dello Sport reporting Liverpool have made contact for Inter's Wesley Sneijder and ready to pay €10m (£8.2m).
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 30 dec 2012, 02:28

anfield je napisao/la:La Gazzetta dello Sport reporting Liverpool have made contact for Inter's Wesley Sneijder and ready to pay €10m (£8.2m).
rekao bih da će prije u tottenham ali eto možda Bog i nas pogleda :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 dec 2012, 05:03

AVB je rekao da neće biti pojačanja. Kako bi nam samo dobro došao Sneijder. Nadam se da će mu dati platu koliku on zahtjeva, naravno ukoliko je ovo uopšte istina.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 dec 2012, 08:02

VolimLiverpool je napisao/la:
Baš to :D
pa normalno da ne vjerujemo kad je Rodgers obecao drugo mjesto,pa se mi pomirili sa tim(al i to je LP).
Mozda je mislio na 2 mjesto od zada?Ko ce ga znati?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 30 dec 2012, 09:59

Proslu smo izgubili,a slijedeci ovu nasu dosadasnju logiku danas bi trebali pobijediti :D
ZZ

supersonicnigerrard
Kontakt:

Post Postao/la supersonicnigerrard » 30 dec 2012, 10:58

moj uzor-S.G je napisao/la:Proslu smo izgubili,a slijedeci ovu nasu dosadasnju logiku danas bi trebali pobijediti :D
Danas bi volio da izgubimo, neznam zasto, al mi je vise ova igra dopi.dila :D
valjda ce se i ovi nasi opametiti pa dovesti nekog vanjskog trenera, Englezi su trube, dovode sebi drage igrace koje su trenirali ranije i kako koji trener odlazi i drugi dolazi, rjesavamo ih se posto zasto :?
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 30 dec 2012, 10:59

Adam Morgan sa našim najboljim veznim redom :)

slika

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 dec 2012, 10:59

Sneijder je mačak u vreći, poprilično islužen igrač koji više nikada neće dostići top formu kakvu je imao, ma ni blizu, još pritom kad uzmeš njegovu plaatu u obzir. 10 miliona eura godišnje, bitch please. Za mene je Stevie G za njega i dalje igračina i ne bi Sneijder ništa novo i bolje donio Liverpoolu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 30 dec 2012, 11:43

Marsal objasnio za Snajdera,a i to je to med. patka svakako, i to pogolema :mrgreen: .

Što ne igraju u 14 i 30,valja mi sad čekad 5 sati do utakmice :roll: .

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 30 dec 2012, 12:07

Ima li ikakvih naznaka da će dovesti špica u ovom prelaznom roku? :roll:
YNWA

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 30 dec 2012, 12:13

Još jednom da ponovim,gubimo danas. 8-)
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 dec 2012, 12:18

Prenosi li koji sportklub danasnju utakmicu :?: Ja nemam taj kanal ali idem u goste ( maksuz :mrgreen: ) pa cemo ga nafatati. :lol: Ocekujem pobjedu danas, nikako laganu ali eto, bar jedan gol razlike u nasu korist. Suarez mora pogoditi. Sto se tice Diakitea, treba nam jedan crnac nazad, lik je ko stijena. ( Samo ne znam sto ce nam stoper ukoliko ne planiraju prodati nekog / Skrtel - Agger :roll: ) - Carra se oprasta ali i dalje imamo Kellya i Coatesa.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.